Předem než popíšu to co se mi dnes přihodilo když jsem šel z odpoledni směny domů bych chtěl řict že drogy neberu, nehulím a nebyl jsem ani pod vlivem alkoholu. Těmhle věcem ohledně ufo neholduji ne že bych zkratka nevěřil že jsme sami ale ve zkratce si mslím že věcy typu unosy a spol jsou blaboly....prominte mi.
OK takže k věci: nejsem žádny puberták a nebo fetak atd jsem zkratka dospěly člověk ktery poctivě pracuje a živí rodinu. Uvažoval jsem jestli to co se mi dnes přihodilo mam vubec psat nebo ne podle mě se najde logické vysvětlení, ale pak jsem si řekl no proč ne je to divne je tak se o to podělím. Okolo 22:45hod když jsem se vracel z odpolení směny domů a po vystoupení z auta jdu kousilinek pěžky ke vchodu domu. Všude byl klid. Najednou jsem zaslechl zvuk který mi opravdu silně připomínal zapnutou ledničku. Znáte to např u stare ledničky když se zapne ma takový divný zvuk nevím k čemu to porovnat ale asi cca vite co myslím. Tento zvuk se vic a vic přibližoval a sílil nebyl nijak pronikavý ale sílil. Říkam si co to letí? Letadlo ani vrtulník tohle nevydává a tak se kouknu nahoru a vy výšce vidim takový tmavý obrys nic neblikalo nic nesvitilo jen to hučelo. pak se to o něco dál už směrem pryč odeme zastavilo a nebo spomalilo a zvuk přestal....v tom mě z ničeho nic napadlo v hlavě toto B0AB no a pak ten zvuk začal znova a oddaloval se a byl pryč......nevím o co šlo atd a nijak to ani neřeším pač mam na to svuj nazor. kousek je od nas letiště a kolega se kterym jsem mluvil přez skype mi řikal že se mu to přihodilo taky nebo něco podobného a nakonec to byl nějaký letoun ktery nalétaval na drahu přistaní a tudíš měl určitý sklon světel ktere nešly vidět. Každopadně jsem ale takový zvuk letadla a ten blabol co mě nějak v hlavě vystřelil nějak nepobral....Bylo to takove divné....