18.6. 22:45 co to ku..a??

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

18.6. 22:45 co to ku..a??

Příspěvekod elerodo » 18 čer 2011, 02:46

Předem než popíšu to co se mi dnes přihodilo když jsem šel z odpoledni směny domů bych chtěl řict že drogy neberu, nehulím a nebyl jsem ani pod vlivem alkoholu. Těmhle věcem ohledně ufo neholduji ne že bych zkratka nevěřil že jsme sami ale ve zkratce si mslím že věcy typu unosy a spol jsou blaboly....prominte mi.

OK takže k věci: nejsem žádny puberták a nebo fetak atd jsem zkratka dospěly člověk ktery poctivě pracuje a živí rodinu. Uvažoval jsem jestli to co se mi dnes přihodilo mam vubec psat nebo ne podle mě se najde logické vysvětlení, ale pak jsem si řekl no proč ne je to divne je tak se o to podělím. Okolo 22:45hod když jsem se vracel z odpolení směny domů a po vystoupení z auta jdu kousilinek pěžky ke vchodu domu. Všude byl klid. Najednou jsem zaslechl zvuk který mi opravdu silně připomínal zapnutou ledničku. Znáte to např u stare ledničky když se zapne ma takový divný zvuk nevím k čemu to porovnat ale asi cca vite co myslím. Tento zvuk se vic a vic přibližoval a sílil nebyl nijak pronikavý ale sílil. Říkam si co to letí? Letadlo ani vrtulník tohle nevydává a tak se kouknu nahoru a vy výšce vidim takový tmavý obrys nic neblikalo nic nesvitilo jen to hučelo. pak se to o něco dál už směrem pryč odeme zastavilo a nebo spomalilo a zvuk přestal....v tom mě z ničeho nic napadlo v hlavě toto B0AB no a pak ten zvuk začal znova a oddaloval se a byl pryč......nevím o co šlo atd a nijak to ani neřeším pač mam na to svuj nazor. kousek je od nas letiště a kolega se kterym jsem mluvil přez skype mi řikal že se mu to přihodilo taky nebo něco podobného a nakonec to byl nějaký letoun ktery nalétaval na drahu přistaní a tudíš měl určitý sklon světel ktere nešly vidět. Každopadně jsem ale takový zvuk letadla a ten blabol co mě nějak v hlavě vystřelil nějak nepobral....Bylo to takove divné....
elerodo
Školák
Školák

Re: 18.6. 22:45 co to ku..a??

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 čer 2011, 03:22

No o neidentifikovatelný létající předmět asi šlo, když jsi ho neidentifikoval. Ovšem to hned neznamená, že se jednalo o "šedáky", keří se dívali kdo se to vrací z odpolední. To "Boab", či co tu popisuješ mi připomíná tzv. "restart", jedná se o mozkový "stop-efekt", při nepochopitelné události, nebo vysokém pocitovém vypětí (někdo otevře ústa a "čumí", ty jsi měl "Boab"). V tomhle ohledu se musí prošetřit, kdo se nacházel v let. prostoru, atm. podmínky, doložená pozorování atd. atd.
Mohla tě šálit mysl, a nebo jsi měl štěstí. Víc toho nevyřešíme.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod elerodo » 18 čer 2011, 13:29

to nebylo brano jako slovo boab ale jako b,nula,a,b- coz ty voe me tak napadlo ze ze pismeno b-2, 0, a-1, b-2. tak to je masakr. fakt pri tom zvuku jsem si toto spojeni rekl.
elerodo
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 čer 2011, 13:50

Pochybuju, čistě logicky, proč by tam byla nula, jen shoda náhod. To už bych se spíše přikláněl k "Hexadecimálům".
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod elerodo » 18 čer 2011, 14:15

souhlas. ja jen pisu tak jak to bylo, kazdopadne jsem nikdy takovy zvuk neslysel, ten obrys nevidel a takovy blabol me jen tak nenapadne. proto jsem to napsal jo ten obrys byl 5 cipy..
elerodo
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 čer 2011, 14:40

Pěticípý Ufo?! "proběhnu" archivy a třeba něco najdu.
:)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Koubič » 19 čer 2011, 18:41

Pěticípí UFO? to je snadné to jsou Elder Things :) aneb info v R'lyeh Text.
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 čer 2011, 18:43

A jéje :D
Koubič, já bych dal na trochu míň kultistický prameny :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Koubič » 19 čer 2011, 19:12

Sam Tektzby píše:A jéje :D
Koubič, já bych dal na trochu míň kultistický prameny :)

Já věděl že se ozveš :D Ale nic jinýho než vehikl Soudků pěticípej není.

Na únosech je jeden závažný problém, proč by sem někdo cestoval jen aby se koukl ženským pod kapotu? Jasně Greys či jiné bytosti mohou být scientisti a tak zkoumat jiné planety, ale... To že nejsem v kosmu sami dojde každému kdo trochu tuší jak velký kosmos je :) Nemluvě o tom že těžko může člověk uvažovat v mantinelech extraterestrialů nebo vůbec poznat že jde o sensitivní věc. V této věci mohu pouze doporučit zjistit, zda v podobné místě k něčemu takovému došlo. Popřípadě se tam vracet a zkoušet štěstí, navázat kontakt.
Jak řekl AC Clark každý kdo hledí na nebe musí aspoň jednou spatřit UFO :)
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 čer 2011, 19:16

Jo, ale to neznamenalo, že to budou "sondující alieni".
:D
Vždyť mě znáš, já všechno nejdříve projedu senzorama a až potom používám grimoáry.
:P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod elerodo » 19 čer 2011, 20:08

hele chlapi vaším science vubec nerozumim...jestli je ufo 3 cípé 4, 10 atd je mi jedno. jak jsem psal.....zvuk jako stara lednička....nesvitil neblikal byla tma, ale na nebi si obrysu všimnete. letelo to pak zastavilo či brutalně spomalilo a zvuk skončil, prostě vypl. pak se to dalo do pohybu a zvuk se zapl v uvozovkach.....v tom jak to stalo mě akorat v sobě napadl ten blabol a hotovo vymalováno.....poznam zvuk motoru letadla a heli a ten to rozhodně nebyl......5 cípe jsem myslel tvar pětiuhelníku. Hele jsem normalní chlap ktery ne že by na toto nevěřil, ale co nevidi neuvěří....samozřejmě netvrdím že jsme sami....chapete jak to myslím....zapněte si doma ledničku a poslouchejte....uslišite to co já....monotonní zvuk ktery ani nekolísa ani nerve hlavu......
elerodo
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 čer 2011, 20:55

Ne ne přes vědu jsem tu já Koubič je tu přes "Prastarý", nebo "Starší", teď nevím.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Koubič » 19 čer 2011, 21:06

Sam Tektzby píše:Ne ne přes vědu jsem tu já Koubič je tu přes "Prastarý", nebo "Starší", teď nevím.

Tak přes vědu jsem tu taky a přes "vědu" taky, jako ty:) jinak jsem tu přes Great Old Ones, Old Ones, Elder Things, Great Ones, Ancient Ones, Elder Gods (snad jsem tu havěť vyjmenoval všechnu) :)
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 19 čer 2011, 21:15

Já věděl, že se v tom stratím.
:D
Tý vado fakt, teď na to koukám, Koubič má asi recht. Ale to je pořád "jen" HPL.
:-o
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zjev » 20 čer 2011, 12:45

Mi se teď taky stala zajímavá věc. Seděli jsme s klukama v autě v Brně. Byla noc a někdo pustil rádio. Nejspíš někdo zmáčkl ladění a zaseklo se to na jedné frekvenci. A začly se ozývat fakt divné zvuky - jakoby jednolitý hluk, ale neobsahoval šum, byl to takový spletenec interferencí a bublajících pazvuků - něco takového jsem ještě fakt neslyšel a netuším, jak by mohl takový zvuk vzniknout. Bylo to pořád v pohybu a měnilo se to. Poslouchali jsme to dost dlouho a bylo to pořád o tom samém. Ovšem bizarní bylo, že jsem z toho zvuku měl docela mrazení a co víc, dokázal jsem jej předvídat. Nerozumím tomu, ale měnilo se to podle mého očekávání. Zvednul jsem ruku a vždy když jsem tušil změnu, snažil jsem se představit ji pohybem. A ten zvuk tu ruku poslouchal. Nikdo nevěděl, co si o tom myslet.
Slyšel jsem z toho jakousi "nekonečnost", nevím, jaká použít slova. Nenašel jsem rádio, které by na té frekvenci vysílalo, ale druhý den jsme to na ní pustili a bylo tam nějaké německy mluvící rádio.
zjev
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 20 čer 2011, 12:57

Tohle se může stát, pokud chytneš krátkovlnné vysílání, vlnění totiž bude reagovat na změnu "vodivosti" okolí (tady tvojí ruku). Není to nic tajemného, jen vlnění.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět