ako odvolat ducha ?

Máte nejaké zážitky?

ako odvolat ducha ?

Příspěvekod jednorozec » 29 led 2011, 21:41

ahojte viete mi niekto poradit ....neviem este uplne vsetko ucime sa cely zivot ale potrebujem poradit....citim ze je vo mne duch a cica zo mna energiu a citim ze som z neho chora ....mala som silny zapal v chrbte a sice uz som brala lieky ale nemohla som ich dobrat a citim ze to celkom nie je normalne ....ja ich citim a niekedy vidim taky mracik tmavy .....
raz sa mi ho podarilo dostat uz z mojho tela ale citim ze sa stale vraciam a uz som bezradna .....povedala som nahlas ze jezis je v mojom srdci a v tom som sa zasekla vo vytahu.... neviem preco som to prave vo vytahu povedala ale viem ze sa mi ulavilo ....moje schopnosti sa rozvijali pomaly ale citim ze na toto uz nemam tolke info .....jedna vestica povedala mojejmamine ze mi chce niekto ublizit.....zacala som sa tomu venovat po skoro roku na rok som bola nepristupna uplne vypnuta .....a teraz to vsetko na mna caka ako keby za dverami ....viete mi poradit nejake knihy alebo ako sa mam uzavret aby do mna nechodili ....velmi ma to vycerpava a citim ze nie su dobry....uz som bola v takom stadiu ze som mala pred ocami stale smrt ....hladala som na nete veci ohladne ducha v tele cloveka ale nenasla som nic co by mi pomohlo aj teraz ako som napisala nazov tohto fora mi zacalo vsetko sekat a pipat .....pritom som nic nestlacila a aj telka mi sekla -....a pes mi odisiel z noh kde na mne lezal a zacala stekat nahlas .....
prosim pomozte mi dakujem za kazdu radu ....
jednorozec
Školák
Školák

Re: ako odvolat ducha ?

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 29 led 2011, 22:54

!blazen!
Nikdo není dokonalý , a člověk se učí celý život =)
Hovoříš ,že máš podezření na pronásledování =)
Zkus se zamyslet nad svou minulostí ,třeba přátelé a lásky =)
Nedáváš tomu popud , tomu všemu ty ?
Pravda je skrytá v tobě.A hlavně v tvém srdci.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 29 led 2011, 23:03

!blazen!
Pokud jsi i uvnitř přesvědčená ,že vše je duchovního rázu ,zde ti léky nepomohou.
Ale my ti tady pomůžeme =)

Vídáš tmavé stíny? A Kdy ? ráno nebo večer?
Máš chvění v páteři?
Těch událostí okolo elektriky ,jako pípání či zmatení televize , děje se to pravidelně nebo to bylo jen jednou?
Můžeš vyloučit ,že tvé srdce nedalo košem jiné lásce? Hádka či rozchod?
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 29 led 2011, 23:08

!blazen!
Nemáš náhodou pocit ,že každý tvůj krok provází smůla?
Že, na vše co chceš udělat, se ti nedaří?
A taky pokud jdeš sama po ulici města či lesa ,míváš pocity jako by tě někdo pozoroval?
V době samoty máš pocit ,že v daném místě nejsi sama?
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 29 led 2011, 23:08

!blazen!
Nemáš náhodou pocit ,že každý tvůj krok provází smůla?
Že, na vše co chceš udělat, se ti nedaří?
A taky pokud jdeš sama po ulici města či lesa ,míváš pocity jako by tě někdo pozoroval?
V době samoty máš pocit ,že v daném místě nejsi sama?
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zjev » 30 led 2011, 02:38

jednorozec: Ani nevíš, jak jsem rád, že tu někdo píše přesně to, co mě trápí také. S dovolením bych se k tématu přidal jako další žádající o pomoc.
Nedávno jsem psal, že mám podezření, že jsem napaden duchy, psal jsem to v noci "během útoku." Ale do celkové mozaiky mých nevysvětlitelných problémů toto zapadá mnohem lépe.
U mě je problém, že mám neustálý pocit, že část mého těla je mi prostě odcizena, musím se vždycky hodně soustředit, abych nabyl aspoň trochu vládu a to se mi jen ten problém přesune jinam. A podobné je to i s myšlením, je svobodné jen napůl. Když se snažím, tak není problém dokázat, že žádnou poruchou či nemocí netrpím, ale většinou se chovám a cítím tak, jako kdybych něco měl.
Jak píše Merlin z Teustoságu, mám pocit, že se mi nedaří cokoliv, co chci udělat. Jaksi nic nedělám po svém, vždy je to nějaký kompromis a vztah k té práci a výsledku je pak takový nějaký chladný. Musím se vždycky hodně snažit, abych na něčem pracoval celou svou bytostí a měl úplnou kontrolu. Trvá to už strašně dlouho.
Z dětství si pamatuji konkrétně dvě zvláštní věci. Jednak se mi hodně často zdávalo, že mě moje rodina nechá umřít, přímo před svými zraky a nevyslyší moje volání o pomoc. A druhá věc je, že jednou v noci z ložnice rodičů (bylo to hned vedle pokoje, kde jsem se pokoušel usnout) vyšla dveřmi bílá postava. Myslel jsem, že je to mamka v noční košili, tak jsem ji pozdravil, ale ona neříkala nic, šla k oknu, vylezla do toho okna a rozpřáhla ruce a zůstala tak. A ačkoliv to bylo hodně zvláštní, tak jsem se ani moc nebál, protože jsem nějak vycítil, že to se mnou myslí dobře. Od té doby jsem ji tam vídal, časem jsem se jí ale možná začal trochu bát.
Je možné, že přešla do mě a vede mě životem? Že mi dovoluje využít pouze energii, kterou potřebuji nezbytně k tomu, abych splnil nejdůležitější úkoly?
A ještě jedna věc.. Ve školce jsem neměl rád některé vychovatelky, hlavně teda jednu a ona mě taky neměla ráda. Na vycházkách jsem často cítil škaredý zápach, byl hodně specifický a nikde jinde jsem ho nikdy necítil. Byl jsem ale jediný, kdo to cítil. Když jsem šel nakonec za těma vychovatelkama se zeptat, co to je za smrad, tak mi vždycky řekly nějaké nesrozumitelné slovo, jakoby ovano nebo něco takového, klidně mi to i zopakovaly. Pak jsem byl hodně dlouho nemocný a dodnes mi přesně nikdo neřekl, co to bylo za nemoc, byl jsem ale celkem mimo..no chci se zeptat, jestli to třeba taky není nějaké prokletí, či něco podobného.
zjev
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 30 led 2011, 10:08

!blazen!
Zjev: 1 tělo je ti odcizeno
2 tvé soustředění
3 pocit svobody jen na půl

SEN v dospívajícím věku
Bílá postava co ti zkříží cestu a pak tě provází

školka zápach co cítíš jen ty
ovano ???
vychovatelky ???
dlouhodobá nemoc

Tvé podvědomí je už narušené dlouho? viď
Svými pracemi si dokazuješ , že tvá osoba je kompletní ???viď
A přesto vše máš pocity ,že něco není v pořádku ?
Nebýváš hodně nemocný?
Když na něčem pracuješ ,vše ti připadá zpomalené , ale v nitru víš ,že to můžeš zvládnout rychleji.
Míváš pocit někdy ,že nejsi sám , že nad tebou se něco vznáší či dohlíží?????????????????
Máš jistotu v tom ,že tví rodiče ,ale spíš dědečkové a tím i babičky =) neměly nic v knihovně o tajných naukách?????????????????????????????????????
Zjisti si co nejvíc o té nesympatické učitelce ze školky . zapřemýšlej nad ní!!!

Tvá cesta je jiná ,vše je skryto v tobě a ve tvém rodu ,začalo to hodně brzy ,
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod jednorozec » 30 led 2011, 10:31

merlin : presne co si opisal citim ....a mala som aj stale vizie smrti ako kto umiera ....ale pamatam si na jedno ....s cim by to mohlo suvisiet .....nasi si davali opravovat auto jednemu znamemu chalanovi mal 26 rokov ... a asi den pred nehodou bol u nasich pozriet auto ....na druhy den mal nehodu na motorke pri ktorej aj zomrel ....zomrel tak nahle ze si podla mna nestihol uvedomit ze zomrel ....cakala som kedy pride .....prisiel tyzden po jeho smrti .....ale nebol to ten mily chalan ktoreho som poznala ...bol velmi zly mal strasnu zlost ze preco prave on .....prisiel ku mne blizsie a podaval mi ruku nech sa pozriem ....zavrela som oci a videla a hlavne citila vsetku tu bolest ktoru zazil on ked zomrel .....potom odisiel ...sem tam sa este vratil ale uz ma len sledoval ......nejako medzi tym ako sa vsetko toto dialo som videla cervene oci bez postavy strasne svietili az ma zamrazovalo .....a niekedy tyzden na to mi mamina hovorila ze bola u vestici a niekto mi chce ublizit ...tak som s tym prestala .....na rok lenze to bude asi on teda pretoze chce este asi zit ....ja neviem ale viem ze to nie je nic prijemne ....ked sedim na gauci na urcitom mieste tak citim ako si do mna sadne a sedi vo mne normalne ma trase z tej zimy este aj tvar mam ako keby husaciu kozu ....strasny pocit .....potom citim ako stoji pri telke to bolo na zaciatku ked som citila ze je slaby .....len nas pozoroval ....este aj moj pes si stale chodi v poslednom case lahnut pod telku pri tom to nikdy nerobila ...strasne je to zvlastne citim ze je to muz mozno je to on ja neviem .....ale bohu som slubila ze uz nikdy nepouzijem zlu magiu proti ludom ktory mi ublizili ....tak mi boh dava silu citim to ze naberam viac sil ale to mi dava za to aby som mu mohla pomoct ....neviem co si mam o tom vsetko mysliet do kym som bola uzavreta nikkto tam nikdy nebol ....
jednorozec
Školák
Školák

Příspěvekod jednorozec » 30 led 2011, 10:42

Zjev: tak sme na tom podobne nemoze to byt niekto kto od teba potrebuje pomoc ale nevie ti to povedat a preto sa zivi na tvojej energii ...vies odprevadzat duse ?
nechce ti len niekto ublizit myslim teraz normalne zijuceho cloveka ?
lebo zle myslienky vedia narobit zlotu .....
jednorozec
Školák
Školák

Příspěvekod Mazrim Taim » 30 led 2011, 10:45

Nemusíš použít zlou magii, naopak. Měla by ses soustředit, přát mu a naplnit ho světlem, aby mohl pokojně pokračovat dále, aby nebyl vězněm. Aby mohl znovu žít, neboť po smrti je většinou jen další život. zbav ho pout, jestli můžeš

Tohle je můj názor

Mazrim Taim
Viděl jsem mnoho možných budoucností a čím dál víc jich je plných temnoty a stínů. Ale přesto a právě proto budu bojovat. Je to mé poslání
Mazrim Taim
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 30 led 2011, 11:11

!blazen!
jednorožec
Pak je to jasné , dotyčný tě žádá o přechod na druhý břeh ,
Měla bys dotyčného vyprovodit do světla ,aby mohl znovu vstoupit do kruhu a poté znovu přijít
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zjev » 30 led 2011, 11:37

Merlin z Teustoságu: no, ta rodina..z otcovy strany je to trochu divné. Měli vždycky špatné vztahy, ale nikdo nikdy nedokázal přijít na to, proč. Spíš se prostě chovali jako úplní blázni. A taky se tam docela chlastalo, jako dost.. Otec se párkrát zmiňoval, něco ve smyslu, že zkoušel něco s magií, ale nechtěl se o tom víc bavit, a už vůbec nic nechtěl říkat konkrétně. Pravda ale je, že kolem sebe má hodně divnou atmosféru, skoro jako kdyby se v jeho okolí nemělo nic dařit a vše mělo onemocnět.. Př. máme devět psů, dvě fenky jsou koupené od jiného chovatele a jeden pes byl prodán, vyrůstal jinde, ale pak jsme si ho vzali zpátky... No a krom těchto třech jsou všichni ti psi nějakým způsobem divní a skoro všichni dlouhodobě vážně nemocní, nikdo nedokáže přijít těm chorobám na kloub. A vlastně i členové rodiny na tom nejsou nijak moc dobře. Já nějak cítím, že je tu něco, co musím zlomit, jsem od toho na dosah, ale jak to pojmenovat...?
Jinak věci, co říkáš, souhlasí. Moje podvědomí je narušené už hodně dlouho. A opravdu, od práce mi neustále něco odvádí pozornost. S tím, jestli se nade mnou něco vznáší...někdy mám pocit, jako kdyby se mi snažil nějaký hlas šeptat do ucha, ale vůbec se mi ten hlas nelíbí.
zjev
Školák
Školák

Příspěvekod jednorozec » 30 led 2011, 11:50

merlin : asi mas pravdu vsetko mi do seba zapada ....ale citim ho ako sa hneva moze to byt hnev ktorym mi chce vlastne naznacit ze som ho neodprevadila na druhu stranu ... ?
tak bude to musiet urobit ....skusim to boh mi dava kazdym dnom silu tak vam napisem ako to dopadlo ....citim ze sa nieco udeje .....
jednorozec
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 30 led 2011, 13:21

!blazen! !blazen!
zjev

Myslel jsem ,že to napíšeš.
Tajemství tvého příběhu je ve tvé rodině a myslím si ,že úplnou pravdu se nikdy nedovíš . Možná o hodně později
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 01 úno 2011, 00:05

!blazen!
jednorožec
jen to vyzkoušej =) 's220' 's220' 's220'
a jsi volná =)
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj