ahojte viete mi niekto poradit ....neviem este uplne vsetko ucime sa cely zivot ale potrebujem poradit....citim ze je vo mne duch a cica zo mna energiu a citim ze som z neho chora ....mala som silny zapal v chrbte a sice uz som brala lieky ale nemohla som ich dobrat a citim ze to celkom nie je normalne ....ja ich citim a niekedy vidim taky mracik tmavy .....
raz sa mi ho podarilo dostat uz z mojho tela ale citim ze sa stale vraciam a uz som bezradna .....povedala som nahlas ze jezis je v mojom srdci a v tom som sa zasekla vo vytahu.... neviem preco som to prave vo vytahu povedala ale viem ze sa mi ulavilo ....moje schopnosti sa rozvijali pomaly ale citim ze na toto uz nemam tolke info .....jedna vestica povedala mojejmamine ze mi chce niekto ublizit.....zacala som sa tomu venovat po skoro roku na rok som bola nepristupna uplne vypnuta .....a teraz to vsetko na mna caka ako keby za dverami ....viete mi poradit nejake knihy alebo ako sa mam uzavret aby do mna nechodili ....velmi ma to vycerpava a citim ze nie su dobry....uz som bola v takom stadiu ze som mala pred ocami stale smrt ....hladala som na nete veci ohladne ducha v tele cloveka ale nenasla som nic co by mi pomohlo aj teraz ako som napisala nazov tohto fora mi zacalo vsetko sekat a pipat .....pritom som nic nestlacila a aj telka mi sekla -....a pes mi odisiel z noh kde na mne lezal a zacala stekat nahlas .....
prosim pomozte mi dakujem za kazdu radu ....