Akyana píše:to lykantrop : podľa všetkého čierny mágovia praktikujú to len preto že je to moderné ... Bola by som zvedavá prečo to robia teda aj v Indii či aj tam je to moderné *usmeje sa*
A vlastně je to..to akyana, že?
Takže, kdyby si se zeptala přímo, tak Ti to povím, takto ale ne.
Tak já se tedy zeptám přímo...Nedávno jsem totiž četl něco,co mě v tomto směru znejistilo protože podle toho černá magie v Indii vlastně není (alespoň ne tak,jak ji chápeme my). Jednalo se o tzv. Upanišády, což mají být knihy indického okultismu a předchůdcem všech čarodějných knih. A tohle je text jedné z nich, ten, který mi vrtá hlavou : Bůh je pravda, stín i světlo v něm mají svůj původ.Kdo toto ví, nemůže lhát;již na počátku lži učiní z ní pravdu.Není nikdy vinným, ať se dopustí jakýchkoliv hříchů.Ani kdyby se dopustil dvakrát otcovraždy,kdyby zabil brahmána zasvěceného do mysterií Véd, které by tímto činem zneuctil, ani tehdy by nezhaslo jeho světlo, neboť Bůh praví: Jsem univerzální duše, ve mě spočívá dobro i zlo, které se navzájem napravují.Kdo toto ví, nemůže být nikdy hříšníkem, je univerzální jako Já.
Jak to tedy v Indii je?