.

ENERGETICKÁ OČISTA AMULETOV:
Očistu si môže každý urobiť sám nasledovným spôsobom:
- po kúpe amulet rozbaliť a prvých 24 hodín nosiť so sebou na krku, alebo v odeve. Je vhodné občas ho chytiť do dlane a dodať mu svoju energiu. Počas prvých 24 hod. aspoň 4 krát po 10 minút. Amulet vtedy preberá energiu majiteľa a upriamuje svoje pôsobenie na organizmus a psychickú oblasť nositeľa, ktorá najviac vyžaduje zdokonalenie.
- neukazovať ho iným osobám počas očisty, pretože naberá osobnú energiu majiteľa
- po 24 hodinách vyryť na líci amuletu / hladká strana / svoju značku - iniciálky, podpis, znak, symbol a pod.
- pri vyrývaní znaku sústredene a pokiaľ možno osamotene vyslovte, čo od amuletu očakávate, čo túžite s amuletom dosiahnuť.
- potom vezmite amulet do oboch rúk a sfúknite z neho akoby prach na oboch stranách / líc i rub /. Tým sa odhalí jeho čistá aura a zmažú sa energie, ktoré nabral na seba pri výrobe atď.
Takto upravený amulet už možno nosiť na povrchu šiat, ale i napriek tomu sa nedoporučuje, aby ho brali do rúk iné osoby. Mohli by prenášať na neho svoju energiu.
Ak chcete amulet očistiť z povrchu od nečistôt, stačí bežný postup pri čistení mosadze, t.j. s troškou zubnej pasty, alebo popola, prípadne prostriedku na čistenie mosadze, jemnými krúživými pohybmi poutierate povrch amuletu. Takto očistený amulet môžete znovu nabiť svojou energiou, alebo ho niekomu darovať. Postup pri obnove je rovnaký ako v prípade nového amuletu.
pentagramové oko píše:talismany opravdu fungují ,musíš je však magicky posvětit.
já nosím magické pečetě,nejde o to být ověšení jako stromeček,ale
já mám specialní různé druhy,na ruce nosím šalamounovu pečet.
a pentagramové oko,proto mám ten název na tomto foru.
a jenom pro zajímavost to pentagramové oko mi zachránilo život.
pokud máš čisté srdce a pravou víru v to co věříš,bude tě talisman chránit.
doporučuji knihu-talismany a amulety -markus schirner.

Angelguard píše:Takže talismany nefungujú pokiaľ niesu magicky aktivované?

Angelguard píše:Takže teraz ho mám zbytočne na sebe lebo ma vobec neochraňuje? Ja ten talisman mám asi 1,5 roka a teraz ho nosím asi týždeň a nemám ho aktivovaný... Takže napr. počas dnešného dňa ho mám 4x chytiť po 10 minút a dať mu svoju energiu? No ale že ho nikomu nemám ukazovať počas očisty, no ale ja ten talisman mám na krku tak to sa ani nedá, nie? ako pozrieť sa na amulet možu ale chytať nie, nie? Potom zajtra by som mal vyryť iniciálku ktorá by označovala amulet ako moj, čím to vyriť napríklad? Pri vyrývaní povedať talismanu čo od neho čakám, po vyrytí sfúknuť prach z amuletu z oboch strán aby to dalo preč zlú energiu? A keby ho niekto chytí tak potom ho mám ako očistiť? A znova nabiť energiou 4x po 10 min?

pentagramové oko píše:angelguard-ten amulet pokud jsi ho nenabil,tě tedy opravdu nechránil.
ted ho nabij a taky posvět světcenou vodou,to je z důvodu,že ten kdo ho vyrobil,
následovně prodal nemusel mít zrovna dobrou energii.a jak píšeš,že chytat nesmějí
amulet,mě se to stává skoro pořád s prstenama na rukou.musím je proto nabíjet
a oplachovat a světit,fakt mě někteří zvědavci už pěkně štvou.takže jak píšeš asi se
to nedá vyhnout aby na ně někdo nešahal.ale musíme je pak bezpodmíněčně očistit.
ale nabitý mají opravdu svou moc.

.Sh4rp píše:Ja by som chcel nejaký talizman si kúpiť uvažujem o pentagrame v kruhu ten by som si dal na krk. Ale nejaký iný by som ešte hcel na ruku napr. ako to máš ty. Neviem aký. Aký by si odporučila ty?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků