Dobry den.Chtel bych kdybyste jsem mohli dat nejake foto nebo videa.
Skusim take neco najít.

Ciepluch píše:Dobry den chtel bych jse zeptat kde kdybyste jsem mohli dat nejake foto nebo videa.
Skusim take neco najít.

aumirek píše:Ciepluch píše:Dobry den chtel bych jse zeptat kde kdybyste jsem mohli dat nejake foto nebo videa.
Skusim take neco najít.
promin s toho co jsi napsal nejsem štont pochopit co vlastně chceš

aumirek píše:Ciepluch píše:Dobry den chtel bych jse zeptat kde kdybyste jsem mohli dat nejake foto nebo videa.
Skusim take neco najít.
promin s toho co jsi napsal nejsem štont pochopit co vlastně chceš

madcatz007 píše:hej orleon ty si vazne vul lidi jako ty by meli smazat, umis jen urazet. toto forum je napr pro lidi ktery se o svem problemu boji mluvit se znamymy kteri by si o nich mysleli ze jsou blazni coz tady snad nehrozi az na par volu jako ses ty napr navstiv treba antifa(.)cz tam by se to k tobe hodilo a mohlo by se ti tam i libit
madcatz007 píše:hej orleon ty si vazne vul lidi jako ty by meli smazat, umis jen urazet. toto forum je napr pro lidi ktery se o svem problemu boji mluvit se znamymy kteri by si o nich mysleli ze jsou blazni coz tady snad nehrozi az na par volu jako ses ty napr navstiv treba antifa(.)cz tam by se to k tobe hodilo a mohlo by se ti tam i libit

Tyros píše:no pokud vím tak v Area 51 by měl probíhat běžně hlavně vývoj (případně spíš testování) nových typů letadel (STEALTH apod.), za časů SSSR oblast občas monitorovaly jejich satelity, ale měla by existovat i řada jiných utajených základen USA, hodím sem jeden odkaz se zajímavou story hlavně poslední příspěvky:
http://thomar666.blog.cz/0711/nostradamova-proroctvi
pokud vím tak tohle "zařízení" by se mohlo nacházet někde na hranici Nevady a Kalifornie, ale je to zcela nepotvrzené, když bude co rád brzy doplním

fany422 píše:ahojte neviem ci to sem patri ale toto vari maju na zakladny area 51 vizera to ako mimozemstan a dost realisticke tak si to pozrite : http://www.youtube.com/watch?v=VzDErLTr ... r_embedded ked to sem nepatri tak prepacte.
ale to my nepřipadá zrovna moc realistický

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků