Army, Inkubus

Magie konkrétně i všeobecně

Army, Inkubus

Příspěvekod Nessie » 31 srp 2010, 12:19

- 1. Army: Stalo sa mi to dnes v noci. Bolo pol druhej ráno, keď som išla spať. Bola som dosť unavená, takže spánok na mňa prišiel docela rýchlo. Potom som sa však zobudila, bolo trištvrte na dve a mne sa zdal nejaký sen, ktorý si nepamätám. Viem len to, že som v ňom bola nepokojná. Prevrátila som sa na druhú stranu. Snažila som sa zaspať, keď som začala cítiť, ako ma niekto/niečo ťahá za nohy von z postele. Pomyslela som si, že som zase v spánkovej paralýze a zdá sa mi to, že to nechám tak, no potom som prišla na to, že môžem hýbať rukou, čo ma znepokojilo, keďže pri paralýze sa mi znehybní úplne celé telo. Snažila som sa rozhýbať a vtedy začal ten niekto/to niečo ťahať moje nohy spať do postele. Vtedy som precitla a poobzerala sa okolo seba. Nikto. Nerozmýšľala som nad tým, spánok bol pre mňa vtedy prvoradý. Po chvíľke som zaspala. Sníval sa mi jeden sen. Bola som u nás doma s mojím otcom a mamou, všetko vypadalo naprosto normálne, bol to dosť reálny sen. Nejako sme v tom sne prišli na to, že v našom dome býva nejaký zlý duch, dievča, ktorý vniká do tiel mojich rodičov a núti ich fyzicky si ubližovať. Vedeli sme, že sa nachádza v chodbe, ktorá vedie na záchod a do kúpeľne (z tej chodby mám už zopár rokov dosť nepríjemné pocity, a udiala sa tam jedna zvláštna vec, o ktorej som písala tu: namys-am-si-to-alebo-to-boli-naozaj-duchovia-t3124.html )
Po celú dobu sme sa snažili vymyslieť, ako ju vyhnať. Dozvedeli sme sa, že sa volá Army. Jej aktivitu sprevádzalo náhle vyparenie akejkoľvek nádrže s vodou (napr napustená vaňa zrazu úplne vyschla). Na konci sna som spolu s rodičmi stála v tej chodbe. Presne si spomínam na to, ako mi ukázali svoje dorezané ruky. Urobili si to, keď ich ovládala ona. Vedeli sme, že v blízkej dobe ovládne aj mňa, i keď sa jej to dovtedy nedarilo. Potom som išla na záchod, vylievala som doňho nejakú starú polievku, keď začalo nejako blbnúť splachovanie. Keď sa na druhý krát už spláchlo, chcela som odtiaľ odísť, no v tom sa všetka voda vyparila... Vtedy som prudkým pohybom zobudila. Búšilo mi srdce. Pozrela som sa na dvere. Boli otvorené ako vždy a ja som mala výhľad na tú chodbu. Videla som tam také rôzne čierne škvrny, no to bola skôr moja fantázia. Pozrela som sa na hodiny. Bolo presne 4:59 hod.

- 2. Inkubus: Opäť som spala a sníval sa mi sen, že ma chcel pobozkať nejaký chlapec... Až dovtedy som bola len, akoby takým ?pozorovateľom" tohto sna, no z ničoho nič som sa stala jeho ,,súčasťou". Keď sa tak stalo, zrazu som vedela, že tento sen má na svedomí inkubus. Odstrčila som toho chalana od seba a skríkla: ,,NIE! MŇA NECHÁTE NA POKOJI!" Vtedy sa zamračil, a povedal mi niečo v tom zmysle: ,,Tak ty budeš odporovať?" Hlas sa mu zmenil na ten typický "diabolský", aký poznáme z filmov. Sen sa rozplynul a ja som začala otvárať oči. Aj vtedy mi v hlave ešte znel ten hlas, hovoriac: ,,Však to ešte uvidíme."... Bola to ako spomalená scéna. Oči sa mi otvárali a ja som na videla, ako sa z ľavej strany môjho čela sťahuje nejaká čierna ruka. Keď som bola už úplne pri zmysloch, poobzerala som sa okolo seba... Nič. Pripísala som to fantázii a po chvíli opäť zaľahla.

Chcela by som sa spýtať, čo si o týchto snoch myslíte a hlavne ako dokázať, aby ma podobné sny už nezužovali. Nočné mory mávam totiž veľmi často, už sa nad nimi ani moc nepozastavujem, no aj tak by bolo určite príjemnejšie mať pekné sny. Pred spaním sa modlím, na stolíku mám vílu, ktorá má odháňať zlé sny, na krku nosím krížik a posledné dva dni ako na posledné myslím na svojho strážneho anjela. Žiaľ, nepomáha...

Ďakujem za odpovede.
Naposledy upravil Nessie dne 14 črc 2011, 10:50, celkově upraveno 2
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Re: Army, Inkubus, Bozk

Příspěvekod Akyana » 31 srp 2010, 13:35

Chcela by som sa spýtať, čo si o týchto snoch myslíte a hlavne ako dokázať, aby ma podobné sny nezužovali (vynímajúc tretí prípad). Nočné mory mávam totiž veľmi často, už sa nad nimi ani moc nepozastavujem, no aj tak by bolo určite príjemnejšie mať pekné sny. Pred spaním sa modlím, na stolíku mám vílu, ktorá má odháňať zlé sny (Fail), na krku nosím krížik a posledné dva dni ako na posledné myslím na svojho strážneho anjela. Ale nepomáha, no...

Pokud nic co říláš nepomáhá,zkus tohle:
Prodýchej občas přes den nohy, spousta nepatřičné a těžké energie se přes den zachytí v nohou a pak se to projeví ve snech.
Proveď očistu před spaním...představ si, jak tebou protéká božské zářivé světlo, či zářící vody a ty z Tebe odnímají všechnu negativní energii a naopak Tě naplňují pozitivní.
Představ si, jak ta zářící božská voda odplavuje všechny nečistoty ve formě odpadků a ošklivých brouků a tak
a představ si jak Matka Země se otevírá , nečistoty přijímá a transformuje.
Vzpomeň si na vše, co se ten který den dělo.
Popros za odpuštění a poděkuj.
Usni s představou světle modrého světla v srdci.

Tak a teď to všechno provozuj než se naučíš lucidnímu snění...tím se vyřeší jakýkoli problém se sny.
Uč se z tohoto manuálu:
Kód: Vybrat vše

...
Teď jdu něco udělat, popřemýšlím o těch Tvých snech a napíšu Ti o tom později.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Nessie » 31 srp 2010, 14:14

Ďakujem moc Akyana, dneska večer to teda vyskúšam a potom poviem, či to pomohlo.
Lucidné sny by mi naozaj pomohli, 3 krát sa mi podarilo do nich dostať, 2 krát vďaka s.paralýze, no odvtedy sa sústreďujem viac na rozhýbanie tela, než na sny...
Ešte raz moc ďakujem, vážim si to. Dúfam, že nebudú znamenať nič hrozné...
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 31 srp 2010, 15:06

Vyzkoušej a uvidíš,
jnak, ráda se s Tebou dělím o to, co se mi na cestě dalo poznat.
Co se týče těch snů...
Jako dospívající dívka máš bouřlivé energie,výbušné a v nerovnováze.
Přitahuješ jevy a bytosti tím, že máš všechno, co je zajímá- bouři v energetickém těle, nevinnost vlastně ještě dětství a jsi rozsvícená tím, že se zajímáš o nadpřirozeno.

Potom som išla na záchod, vylievala som doňho nejakú starú polievku, keď začalo nejako blbnúť splachovanie. Keď sa na druhý krát už spláchlo, chcela som odtiaľ odísť, no v tom sa všetka voda vyparila..

Tady vidíš, že je potřeba se očistit..a to tak, že v tomto případě Vodou
ale na element Vody u Tebe se ještě nedá spolehnout.

Musíš tedy posílit auru a měla bys pracovat na i posílení elementů .

Co to všechno dokáže:
Menší Zažehnávací Rituál Pentagramu
Obrázek
Pomůže Ti jak posílit živly, tak se zbavit obtížných bytostí.
Skládá se ze čtyř částí

1. Kabalistický kříž
2. Vepsání pentagramů
3. Invokace archandělů
4.(znovu) Kabalistický kříž

Postavíme se čelem k východu, a nebo k magickému východu..tedy tam, kam si ho určíš Ty.

1. Kabalistický kříž

a) dotknise čela a vyslov ATEH (Tvoje je)...jasná zářící koule nad hlavou

b) dotkni se prsou a vyslov MALCHUT (Království)...světelná koule projede tělem a stane se z ní vertkální část světelného kříže.

c) dotkni se pravého ramene a vyslov VE-GEVURAH (a Moc)...světelná koule u pravého ramene.

d) dotkni se levého ramene a vyslov VE-GEDULAH (a Sláva)koule projede hrudí a stane se z ní horizontální část světelného kříže.
Růže v srdci se tímto jako na pokyn otevírá a Ty pocítíš štěstí a jistou hrdost na své úspěchy v práci na sobě.

e)rozpaž ruce do podoby kříže, v loktech trochu ohnuté, dlaně směrem vzhůru vyslov LE OLAM, AMEN (na věky, amen)

(Při provádění vizualizuj, že rukou postupně vepisuješ linie bílého světla ve tvaru kříže, které sahají od hlavy k chodidlům od pravého ramene k levému rameni. Při slovech LE OLAM, AMEN si na průsečíku kříže představ růži. Kabalistický kříž by měl předcházet každému, byť i sebemenšímu rituálu.)

Vepsání pentagramů

Linie pentagramů vepisujeme do vzduchu napřaženou pravou paží (u leváků spíše levou) , jedním tahem a ve směru hodinových ručiček a to buďto magickou dýkou nebo žehnacím gestem (žehnací gesto se provádí tak, že ukazováček a prostředníček je natažený a prsteníček a malíček se vzájmně dotýkají palce). Jeho vrcholy sahají od čela po stehna.

Obrázek

Při tomto rituálu, pracujeme pouze s Pentagramem Země, tedy jeho kreslení začíná od levého dolního rohu a rituál pokračuje následujícím způsobem:

a) Čelem k východu vepíšeme do prostoru pentagram a intonujeme boží jméno JHWH (Jod He VAu He)
.- linie pentagramu září světle modře, v pentagramu a za ním si představíme vzdušnou krajinu, např vrchol hory. Uvědomuješ si, jak Tvůj element Vzduchu se vyrovnává a posiluje.

b) Paži necháme napřaženou a obrátíme se čelem k jihu. Opakujeme celý postup, jen intonujeme jméno ADONAJ.
- linie pentagramu září světle modře, v pentagramu a za ním si představíme ohnivou krajinu, např horkou poušť. Uvědomuješ si, jak Tvůj element Ohně se vyrovnává a posiluje.

c) To samé k čelem k západu a intonujeme jméno EHEJEH.
- linie pentagramu září světle modře, v pentagramu a za ním si představíme vodní krajinu, např na moře. Uvědomuješ si, jak Tvůj element Vzduchu se vyrovnává a posiluje.

d) Poslední gesto v této fázi – otočte se směrem k severu, vepište pentagram Země a intonujte jméno AGLA,
- linie pentagramu září světle modře, v pentagramu a za ním si představíme zemskou krajinu, např jeskyni. Uvědomuješ si, jak Tvůj element Země se vyrovnává a posiluje.

Vrať se do výchozí pozice, tj. obraťte se čelem k východu.

Je nutné dbát na dobrou … co dobrou, co nejlepší vizualizaci pentagramů.

Invokace Archandělů

Obrázek

Tato předposlední fáze je hodně důležitá, invokují se při ní čtyři Archandělé.

Rozpaž ruce do podoby kříže a zvolej :

Přede mě Rafaeli,- a představ si jasně a pociťuj archanděla
za mě Gabrieli,- a představ si jasně a pociťuj archanděla
k mé pravici Michaeli,- a představ si jasně a pociťuj archanděla
k mé levici Urieli.- a představ si jasně a pociťuj archanděla
Nade mnou Otec
Pode mnou Matka
Okolo mne planou pentagramy
a ve mně září šesticípá hvězda.

Během pronášení je nutná co nejlepší vizualizace samotných archandělů v jejich symbolické podobě,
Jejich roucha si můžeš představovat čistě bílá.

tedy Rafael před Tebou-na východě jest archandělem, kterému je dle analogie přiřazen živel vzduchu, je tedy archandělem vzdušného principu, je oděn ve žlutém rouchu s purpurovými odlesky, které vlaje ve větru. V ruce drží hůl (symbol živlu vzduchu).

Za Tebou- Na západě stojí Gabriel, archanděl vody, s pohárem v ruce (pohár je vodním symbolem). Jeho roucho je zářivě modré s oranžovými odlesky.

U pravé ruky- Michael je archanděl, jemuž je zasvěcen živel ohně, v ruce třímá plamenný meč, stojí na jihu a je oděn v červeném rouchu se zelenými odlesky.

U levé ruky- Uriel stojící na severu je archandělem země, má bohaté roucho v barvách čtyř ročních období: citronově žlutá, olivová, hnědočervená a černá. Stojí na pantaklu.
Obrázek

Nakonec
(Opakuje se stejně jako na začátku)- Kabalistický kříž

....
Vím, že ten rituál vypadá dlouhý, ale napiš si ho ve zkratce na papír a drž ho v ruce, než se ho naučíš.
Zkus taky použít mnemotechnické pomůcky, já jsem třeba používala pro zapamatování si archandělů mnemo RAGMU (Rafael, Gabriel,Michael,Uriel).
Je to nejdůležitější rituál v magii a velmi mocný.

Dělej ho každý den po probuzení (nebo i před spaním)
pokud zapomeneš, svět se nezboří, prostě další den navaž.

Za krátkou dobu uvidíš zlepšení v mnoha oblastech života.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 31 srp 2010, 18:50

Čo sú tie odlesky? :oops:
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 31 srp 2010, 19:39

Odlesk to je jako že se to zeleně leskne tu a tam,
možná že dá někdo přesnější definici.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Nessie » 31 srp 2010, 20:45

Ďakujem moc Akyana!
Fakt, že priťahujem nadprirodzeno už stravujem, moje otázky sú len také, že prečo duchovia chodia za takýmito osobami? S vnútorným zmätkom a tak. Je to snáď preto, že od nich ľahšie čerpajú energiu? Ale veď to môžu aj z vnútorne vyrovnaných ľudí, nie snáď?
A môžu mi aj nejako fyzicky ublížiť? ...
Čo sa týka toho rituálu, nebudem zapierať, že mám z neho obavy... Verím, že by mi pomohol a verím aj tebe a v tvoje skúsenosti a poznatky, ale bojím sa, žeby som ho nejako skazila a nedopadlo by to dobre. Moje myšlienky skutočne dobre neovládam a moje skúsenosti z praktickej stránky sú na bode mrazu. O paranormálnom si čítam, no nikdy v živote som žiadny takýto rituál nerobila a zaprisahala som sa, že nikdy v živote nič nevyvolám. Nestačil by na začiatok len Kabalistický kríž, ktorý by som časom doplnila aj ďalšími časťami tohto rituálu? ...
Naposledy upravil Nessie dne 14 črc 2011, 12:21, celkově upraveno 1
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 31 srp 2010, 22:17

Čo sa týka toho rituálu, nebudem zapierať, že mám z neho obavy... Verím, že by mi pomohol a verím aj tebe a v tvoje skúsenosti a poznatky, ale bojím sa, žeby som ho nejako skazila a nedopadlo by to dobre. Moje myšlienky skutočne dobre neovládam a moje skúsenosti z praktickej stránky sú na bode mrazu. O paranormálnom si čítam, no nikdy v živote som žiadny takýto rituál nerobila a zaprisahala som sa, že nikdy v živote nič nevyvolám.

Dělej ho celý, nebo vyvoláš můj hněv, protože jsem se na tom pěkně nadřela =)

Vždyť se v tom rituálu nic nevyvolává, pracuje se jen s archanděly a těch se nebojíš, nebo ano?

Tento rituál Tě ochrání před těmi bytostmi co si s Tebou hrají,
je velmi silný a používají ho jak začátečníci, tak pokročilí.

Jestli se ho opravdu moc bojíš tak dělej ze začátku jen ten kříž,
ale ten Tě zdaleka tolik neochrání,
nehledě na to, že Ti nesrovná a neposílí elementy,
což Ty teď zoufale potřebuješ.

No, ale jak všechno v životě,,,
Je to jen na Tobě.

Ovšem musím Ti zdůraznit, že pokud si chceš hrát s nadpřirozenými silami,
nebo si oni hrají s Tebou
měla by si znát postupy jak se chránit.

A tento je jeden z nejlepších.
LBRP: The Lesser Banishing Ritual of the Pentagram

The Lesser Banishing Ritual of the Pentagram, or LBRP for short, is a tool to assist you in maintaining your own Light, and protect you from the overwhelming sea of emotions and energies flying about the world.

It is an especially great practice for highly sensitive people and healers!

Many of us suffer from these energy fields without awareness of it. Take this quiz to see if you're one of these highly sensitive people.

If you answered yes to any of these questions, chances are that you are picking up energy fields and moods that aren’t even yours. The only way to know for sure is to draw a boundary around your energy to keep unwanted other energies out, and see if there is a significant difference.

One of the best ways I know to quickly clarify this energy boundary is using the LBRP.

The LBRP takes about 40 seconds to do once you know it. Personally I like to stretch it out to take up about a minute and a half.

For maximum benefit, the LBRP should be done at least three times a day. When you wake up, do it in your bedroom. Before you go to sleep, do it in your living room. On your lunch break at work, do the LBRP quietly somewhere, even in the toilet stall.

Here we go.

Kód: Vybrat vše
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Akyana » 31 srp 2010, 22:29

Fakt, že priťahujem nadprirodzeno už stravujem, moje otázky sú len také, že prečo duchovia chodia za takýmito osobami? S vnútorným zmätkom a tak. Je to snáď preto, že od nich ľahšie čerpajú energiu? Ale veď to môžu aj z vnútorne vyrovnaných ľudí, nie snáď?
A môžu mi aj nejako fyzicky ublížiť? ...

No jistě, že můžou.

A líbíš se jim mimo jiné proto, protože jsi otevřená dost pro ně, aby Tě mohly trápit,
ale ne natolik, aby jsi si uvědomila potenciální závažnost situace... a svůj skvělý potenciál mága.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 01 zář 2010, 09:12

A ako to, že tí ľudia čo sa zaujímajú o nadprirodzeno svietia? A načo nás otravujú?
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 01 zář 2010, 12:54

Protože ti, co se zajímají a nadpřirozeno si uvědomují ,
že běžný svět není všechno, co tu je;
vědí , nebo cítí či tuší to proto, že jejich mysl je otevřená a dostalo se tam trochu božího světla...
tím lépe vidí ...a svítí.

Zajímají se o nás právě proto-
v mysli obyčejného člověka je celkem temno a mysl je zavřená
a tudíž je stabilní (bytosti jí hůře mohou zneužít)
a má méně duchovního potenciálu (bytosti nezajímá)
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Nessie » 01 zář 2010, 13:06

Uf, tak tvoj hnev je určite nebezpečnejší než tí, čo ma otravujú. :D Ja si samozrejme veľmi vážim, že mi pomáhaš.
A nie anjelov sa nebojím. xD
Momentálne pracujem s jednou knihou, ktorá by mi mala ,,upevniť" myšlienky, verím, že pomôže, takže potom pôjdem na ten rituál.
A nie, ja sa nechcem hrať s nadprirodzenými -bytosťami- (so -silami- ale pravdu povediac aj áno, napríklad by som hrozne chcela vidieť auru, Astrálne cestovať atď. :D), mám pred nimi rešpekt a preto aj tá prísaha, že nikdy nič nevyvolám. Keď sa modlím, vždycky poviem, že touto modlitbou im chcem podarovať pokoj, no pod podmienkou, že ma nechajú na pokoji. Tak ale keď sa tým niektorým máli, budem ich asi musieť od seba vyháňať takouto formou. :)
Ak sa môžem spýtať na pár vecí, som dosť zvedavá, ospravedlňujem sa, ale nedá mi to. :D Chcem sa dozvedieť čo najviac.
• Keď budem robiť ten rituál, tie bytosti nebudú mať ku mne prístup, pravda? Ale nebudú potom otravovať mojich blízkych ako nejaký druh pomsty, že som sa pred nimi ochránila?
• V čom všetkom sa líši človek s posilnenými a zrovnanými elementmi, od toho, ktorý ich posilnené nemá?
• Ak by som sa ich prestala báť, prestali by? Nečerpajú energiu len z môjho strachu?
• Ublížia fyzicky aj bez príčiny?
- Ďakujem moc za typ na LBRP. :)

Akyana píše:
A líbíš se jim mimo jiné proto, protože jsi otevřená dost pro ně, aby Tě mohly trápit,
ale ne natolik, aby jsi si uvědomila potenciální závažnost situace... a svůj skvělý potenciál mága.

Keď som nad touto vetou tak premýšľala, predstavila som si, že by som bola tými ,,dotyčnými" čo som im taká sympatická. Musím uznať, že z toho okrem iného môžu mať riadnu zábavu (napr. ako keď som po tom včerajšom sne mala traumu ísť na záchod, že? xD) a energie na čerpanie majú odo mňa mnoho, keďže tieto veci máme v rodine a priatelia mi zas hovoria hyperaktívna. :) A tá posledná veta ma dosť potešila. :)

A ešte teda podávam hlásenie z tejto noci. Urobila som tú očistu pred spaním, ako si mi prvne odporučila a potom, keď som ležala, som si predstavila, ako moje telo pokrýva štít, ktorý ma chráni. A potom som ešte oslovila svojho anjela strážneho a predstavila si, ako ma zakrývajú jeho krídla a chránia ma. :) Prekvapenie: Nesnívala sa mi ani jedna nočná mora a zaspala som s úsmevom na tvári! :)

Ani nevieš ako veľmi som ti vďačná Akyana, naozaj. Hádam nevadí, že ti stále ďakujem :D ale naozaj, nech ti Boh žehná. :)
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 zář 2010, 13:30

• Keď budem robiť ten rituál, tie bytosti nebudú mať ku mne prístup, pravda? Ale nebudú potom otravovať mojich blízkych ako nejaký druh pomsty, že som sa pred nimi ochránila?

Ale prosím Tě, nedávej jim ještě nápady.
Tvoji blízcí pravděpodobně je vůbec nezajímají, kdyby ano, už by po nich dávno šli taky.
• V čom všetkom sa líši človek s posilnenými a zrovnanými elementmi, od toho, ktorý ich posilnené nemá?

Třeba v tom, že ten, co má elementy v rovnováze a posílené je šťastný, vyrovnaný , nemá noční můry a co chce, to se stane.
• Ak by som sa ich prestala báť, prestali by? Nečerpajú energiu len z môjho strachu?

No, to víš, že strach Ti ubírá sílu, kterou potřebuješ a nabourává Ti přirozenou ochranu,
Myslíš, že se přestaneš bát jen tak?
Pokud ano, jdi do toho.
• Ublížia fyzicky aj bez príčiny?

Příčinu mají- někoho, kdo už se jim otevřel.
Pokud na Tobě budou dlouhodobě "pracovat" a Ty se k tomu nepostavíš čelem,
tak to odnese nakonec i tělo, pochopitelně.

A ešte teda podávam hlásenie z tejto noci. Urobila som tú očistu pred spaním, ako si mi prvne odporučila a potom, keď som ležala, som si predstavila, ako moje telo pokrýva štít, ktorý ma chráni. A potom som ešte oslovila svojho anjela strážneho a predstavila si, ako ma zakrývajú jeho krídla a chránia ma. :) Prekvapenie: Nesnívala sa mi ani jedna nočná mora a zaspala som s úsmevom na tvári! :)

To ráda slyším. :)

A tá posledná veta ma dosť potešila. :)
...
Ďakujem moc za typ na LBRP. :)

Moc rádo se stalo.
Dělej ten LBRP, může Ti jenom dodat sílu a sebedůvěru a já Ti s ním ráda pomůžu , když Ti v jakémkoli ohledu nepůjde.
Tím si uvolníš magické schopnosti a pak to půjde jak po másle.
To vidění aury a tak dále.

:arrow: Jestli se LBRP naučíš, tak Ti povím něco zajímavýho, OK?

Vlákno přesouvám do MAGIE
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 01 zář 2010, 13:53

To sa musím naučiť aj ja. !no1
.Sh4rp

Příspěvekod Nessie » 01 zář 2010, 15:21

.Sh4rp, choď do toho. !no1 Budeme v tom spolu. :D Práve som ho vyskúšala, síce ostýchalo, keďže som si musela očkom prezerať, čo robiť. Bol to asi skôr taký pokus. xD Ale myšlienky ma poslúchali a ja sa cítim... Dobre. :) Neviem, či som to urobila aspoň natoľko dobre, aby to fungovalo, ale teraz, keď som to už spravila raz, ďalší krát už to pre mňa nebude problém... :)
Akyana, ďakujem za odpovede, za tento rituál a už sa teším, keď mi to povieš tú ,,pikošku". :D
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 zář 2010, 17:58

Mám z vás radost.
Informujte mě, jak vám LBRP půjde.

Výborně, Nessie!
Obrázek
Akyana
Mysterian
Mysterian