- 1. Army: Stalo sa mi to dnes v noci. Bolo pol druhej ráno, keď som išla spať. Bola som dosť unavená, takže spánok na mňa prišiel docela rýchlo. Potom som sa však zobudila, bolo trištvrte na dve a mne sa zdal nejaký sen, ktorý si nepamätám. Viem len to, že som v ňom bola nepokojná. Prevrátila som sa na druhú stranu. Snažila som sa zaspať, keď som začala cítiť, ako ma niekto/niečo ťahá za nohy von z postele. Pomyslela som si, že som zase v spánkovej paralýze a zdá sa mi to, že to nechám tak, no potom som prišla na to, že môžem hýbať rukou, čo ma znepokojilo, keďže pri paralýze sa mi znehybní úplne celé telo. Snažila som sa rozhýbať a vtedy začal ten niekto/to niečo ťahať moje nohy spať do postele. Vtedy som precitla a poobzerala sa okolo seba. Nikto. Nerozmýšľala som nad tým, spánok bol pre mňa vtedy prvoradý. Po chvíľke som zaspala. Sníval sa mi jeden sen. Bola som u nás doma s mojím otcom a mamou, všetko vypadalo naprosto normálne, bol to dosť reálny sen. Nejako sme v tom sne prišli na to, že v našom dome býva nejaký zlý duch, dievča, ktorý vniká do tiel mojich rodičov a núti ich fyzicky si ubližovať. Vedeli sme, že sa nachádza v chodbe, ktorá vedie na záchod a do kúpeľne (z tej chodby mám už zopár rokov dosť nepríjemné pocity, a udiala sa tam jedna zvláštna vec, o ktorej som písala tu: namys-am-si-to-alebo-to-boli-naozaj-duchovia-t3124.html )
Po celú dobu sme sa snažili vymyslieť, ako ju vyhnať. Dozvedeli sme sa, že sa volá Army. Jej aktivitu sprevádzalo náhle vyparenie akejkoľvek nádrže s vodou (napr napustená vaňa zrazu úplne vyschla). Na konci sna som spolu s rodičmi stála v tej chodbe. Presne si spomínam na to, ako mi ukázali svoje dorezané ruky. Urobili si to, keď ich ovládala ona. Vedeli sme, že v blízkej dobe ovládne aj mňa, i keď sa jej to dovtedy nedarilo. Potom som išla na záchod, vylievala som doňho nejakú starú polievku, keď začalo nejako blbnúť splachovanie. Keď sa na druhý krát už spláchlo, chcela som odtiaľ odísť, no v tom sa všetka voda vyparila... Vtedy som prudkým pohybom zobudila. Búšilo mi srdce. Pozrela som sa na dvere. Boli otvorené ako vždy a ja som mala výhľad na tú chodbu. Videla som tam také rôzne čierne škvrny, no to bola skôr moja fantázia. Pozrela som sa na hodiny. Bolo presne 4:59 hod.
- 2. Inkubus: Opäť som spala a sníval sa mi sen, že ma chcel pobozkať nejaký chlapec... Až dovtedy som bola len, akoby takým ?pozorovateľom" tohto sna, no z ničoho nič som sa stala jeho ,,súčasťou". Keď sa tak stalo, zrazu som vedela, že tento sen má na svedomí inkubus. Odstrčila som toho chalana od seba a skríkla: ,,NIE! MŇA NECHÁTE NA POKOJI!" Vtedy sa zamračil, a povedal mi niečo v tom zmysle: ,,Tak ty budeš odporovať?" Hlas sa mu zmenil na ten typický "diabolský", aký poznáme z filmov. Sen sa rozplynul a ja som začala otvárať oči. Aj vtedy mi v hlave ešte znel ten hlas, hovoriac: ,,Však to ešte uvidíme."... Bola to ako spomalená scéna. Oči sa mi otvárali a ja som na videla, ako sa z ľavej strany môjho čela sťahuje nejaká čierna ruka. Keď som bola už úplne pri zmysloch, poobzerala som sa okolo seba... Nič. Pripísala som to fantázii a po chvíli opäť zaľahla.
Chcela by som sa spýtať, čo si o týchto snoch myslíte a hlavne ako dokázať, aby ma podobné sny už nezužovali. Nočné mory mávam totiž veľmi často, už sa nad nimi ani moc nepozastavujem, no aj tak by bolo určite príjemnejšie mať pekné sny. Pred spaním sa modlím, na stolíku mám vílu, ktorá má odháňať zlé sny, na krku nosím krížik a posledné dva dni ako na posledné myslím na svojho strážneho anjela. Žiaľ, nepomáha...
Ďakujem za odpovede.