Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod aisha2110 » 28 kvě 2009, 22:03

Ahojky vítam všetkých novačikou. No je tu samozrejme riziko ale fakt minimálne šanca že sa niekomu v tomto stave niečo stane je jedna k milionu. takže dá sa povedať že je to takmer mizivé. No to brnenie tela je absolútne v poriadku a akonáhle sa dostanete do stavu AC počase to brnenie zmizne. No dozor netreba kto je natoľko skúsený aby mohol robiť dozor? pretože aj ten najskúsenejší môže veľmi ľachko spraviť chybu pretože každý v tomto stave reaguje a správa sa inak. Ten krč môže vzniknúť jednoducho pri nesprávnom uvoľnení svalstva ak nieje dokonalé uvoľnené môže samozrejme vzniknúť krč.Takže sa nezabudnite dôkladne uvoľniť a nič sa nesnažte siliť. ak potrebujete sa niečo spýtať kludne aj cez ICQ číslo tu mám. !no1
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 30 kvě 2009, 18:44

co je to vlastně to astrální cestování ?
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kllara02 » 31 kvě 2009, 14:00

už jsem si o tom astrálním cestování něco přečetla a zjistila jsem něco o té stříbrné šnurce , která propojuje tělo fyzické a to co je uvnitř.
Chtěla jsem to astrální cestování vyskoušet , ale mám strach , protože jsem se dozvěděla , že když se ta stříbrná šnurka přetrhne , tak zemřu , je to pravda ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aleisterCrowley » 31 kvě 2009, 16:54

Mám takový dojem, že to tady už zaznělo, ale pokud si do astrálu nebudeš brát nůžky a stříhat nebo pokud se nebudeš toulat do transplutonských oblastí, nemělo by se ti nic přetrhnout...
aleisterCrowley

Příspěvekod kllara02 » 01 čer 2009, 14:26

co je to transplutonská oblast ???????????????????????,
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aleisterCrowley » 01 čer 2009, 14:50

Oblast ZA Plutem (to je poslední astrologii známá planeta), tam je nekonečná pustina astrální planiny Igigi, kam se už nechodí, páč tam číhají Staří.
aleisterCrowley

Příspěvekod kllara02 » 02 čer 2009, 14:22

aleisterCrowley píše:Oblast ZA Plutem (to je poslední astrologii známá planeta), tam je nekonečná pustina astrální planiny Igigi, kam se už nechodí, páč tam číhají Staří.

ahá , díky :-)
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod sariik » 04 čer 2009, 20:44

jo o AC uý jsem slišela.Kámoška ve třídě to skouší prej podle nějaký francouský metody.....já to párkrát skoušela a mam takovej pocit ne 100% že se mi povedla vymdat z mého těla ruka........nevíte jak se s těla dostat celý???,
........život je peklo ,je krátký a překvapivý,když si jím prodeš ,poznáš pravý opak......
sariik
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 04 čer 2009, 20:55

Jestli můžu, jedna rada v ceně zlata: Astrální tělo je astrální tělo a fyzické tělo je fyzické tělo. Nepokoušejte se dostat fyzickým tělem do astrálu a astrálním tělem do "reálného" fyzického světa. Astrální svět je matrice, "předstaa", kolektivní nevědomí. Když zavřu oči a představím si oroseného lahváče, kytku nebo svou přítelkyni, jsou to astrální protějšky fyzických věcí které si představuji. A tak můžu v astrálu vypít dvanáctku, čuchat ke kytce a líbat se se svou přítelkyní. Ale nelze si takto z astrálu dvanáctku postavit na stůl a ukojit svou žízeň XD
aleisterCrowley

Příspěvekod kllara02 » 05 čer 2009, 17:34

sariik píše:jo o AC uý jsem slišela.Kámoška ve třídě to skouší prej podle nějaký francouský metody.....já to párkrát skoušela a mam takovej pocit ne 100% že se mi povedla vymdat z mého těla ruka........nevíte jak se s těla dostat celý???,

mno tak to přesně nevím , ale o té francouské metodě jsem něco slyšela a prý se to nepovede hned.Ještě jsem četla něco o metodě "houpačka"
a tam se o té metodě psalo , že si představuješ jak see houpeš a jak ucitíš , že se houpačka "přehoupla " tak se dostaneš z fyzického těla.

mnoho štěstí , at se ti povede se ze sebe dostat ven :)
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aisha2110 » 08 čer 2009, 19:31

Ahojte. No nieje jednoduché sa dostať zo svojho tela von pretože najprv treba prekonať seba samých. ked sa vám to podarí budete to cítiť bude to uvoľňujúci pocit akoby ste dali zo seba dole aspoň 10 kg závažie. Teoretický sa dá niečo preniesť z astrálneho sveta no je veľmi malá pravdepodobnosť že sa vám to podarý.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod pudingg » 08 čer 2009, 21:49

párkrát sem A.c. zkoušela,ale bez uspěchu..musí to být určitě fascinující zážitek,ale já si o tom radši ještě neco přečtu než začnu zase někdy experimentovat..Jinak sem se chtěla na něco zeptat:už je to hodně dlouho,ale jednou se mi stalo,že sem ležela,odpočívala,nevim jesi sem si zdřímla už si to nepamatuju,ale vim že když sem se chtěla najednou pohnout nemohla sem...bylo to fakt nepříjemný,byla sem při vědomí,ale nemohla sem vubec ničim pohnout..a měla sem při tom otevřené oči...chvíly sem tak ležela pěkně vyděšená a pak mě zavolala máma na večeři,slyšela sem jí ale ještě sem byla nehybná..fakt sem se snažila se donutit pohnout apak se to nák povedlo a já byla zase o.k.ale ten hnusnej pocit že vas někdo drží,fuj...nevíte co to mohlo být???nemohlo to být taky to a.c. nebo jen náká divná křeč?????vrtá mi to v hlavě :krec:
Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě znamenají,že někde nablízku svítí světlo:)))))))
pudingg
Školák
Školák

Příspěvekod S. de Guaita » 08 črc 2009, 08:58

Ryziko hrozí maximální, aniž si ho zpočátku uvědomujete!!! Tím, že opouštíte tělo svou duší (což je astrální tělo ve kterém se nachází ještě duch), hrozí vniknutí elementála (živlový duch) do vašeho těla fyzického při vaší nepřítomnosti...u vniknutí nějaké bytosti o tom ani nemusíte vědět, časem vás však může ovládnout, hrozí posednutí!!!! varuji lidi profánní aby se do toho nepouštěli z pouhé zvedavosti, neboť skončíte jako otroci temnoty....viz. případ Němky Emily Rose (Spiritistka a Katolička - uváděla se často do transu, což se potřebujete nejdříve naučit pro vymístění astrálního těla) podívejte se na Youtube.com ať víte do čeho jdete....byla z křesťanské rodiny, nasbírala za svůj kraťoučký život pár démonů, kteří ji dovedli během pár týdnů usmrtit...nehorázné peklo! pro slabé povahy nedoporučuji ani se dívat....natož pak zkoušet astrálně cestovat bez výcviku a ochranných prvků, jako je Apolóniův plášť a magický kruh. !! JEŠTĚ JEDNOU VARUJI !!
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 23:16

pardon, že se vměšuju, ale píše se RIZIKO a ne RYZIKO. Hah :D

Ríže / řýže
Rizoto / ryzoto
...
zkus uhádnout...
lykantrop

Příspěvekod S. de Guaita » 10 črc 2009, 10:27

To potvrzuje tvrdost a důležitost :D sorry, fakt jsem to napsal ani nevim jak :D
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 14 črc 2009, 01:15

aleisterCrowley píše:Oblast ZA Plutem (to je poslední astrologii známá planeta), tam je nekonečná pustina astrální planiny Igigi, kam se už nechodí, páč tam číhají Staří.

Já nevím, neměla by se pořád tolik míchat astronomie s astrologií, pochybuju že na plutinech a kubewanech v Kuiperově pásu číhají nějací "Staří" (pokud to nejsou zástupci mimozemské inteligence,démoni to zřejmě nebudou) Vysvětli mi to prosím nějak blíže, nevěřím že se dá během AC dostat až na hranici sluneční soustavy..
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie