od Dizzy » 24 lis 2009, 13:55
Já to jsem četl zajímavý článek , kde osoba popisuje asi cca. 2 měsíce co zkouší astrální cestování . Dále tam je teorie atd . No myslím si že je to výborná stránka , ale teď k mému zkoušení AC :
Zkoušel jsem to dvakrát , lehnu si a uvolňuji své tělo , myšlenky nechám běžet , oni se za chvíli se změní , nejdřív jsou mé myšlenky z normálního života , ale nejde z toho nic pochopit , je to jako 1000 informací najednou . Je to tak chaotické že když se snažím uchopit , nebo si vytáhnout z toho jen jednu prostě to nejde . Tak tuto část nechám odejít , trvá to chviličku tak 2-3 minutky . Pak se mi v té černé tmě kdy mám samozřejmě zavřené oči začínají promítat různé sny , ale strašné krátké . Nevím jak jinak to nazvat než snem . Soustředím se jen na dýchání , dýchám přes žaludek to jest že se mi nezvedá fyzicky hrudník ale břicho . Možná to je hloupost a nemá to nějaký hlubší význam , ale četl jsem to . Takže soustředím se jen na dýchání , když se správně soustředíte tak vlastně zapomenete i na to dýchání a skoro nic nevnímáte , cítíte jak se vážně uvolňujete , dalo by se říct propadáte do země (do postele atd. ) , je to zajímavý pocit vážně . Tímto se dostávám do hlubšího vědomí , nějak se dostávám jaksi od této reality a přicházím jen do té mojí reality , jen do mého vědomí nic jiného nevnímám . Jenže zkoušel jsem to poprvé takže bylo hodně faktorů co mě hodně rušilo jako svědění a vlastně už si vzpomínám nakonec mě vyrušil tata xD . Takže proto jsem to přerušil . Ale i když se to tak trochu vše dařilo , cítil jsem že to není dokonalé , je jasné že když to je můj první pokus nebudu to zvládat dokonale . Ale já osobně z toho mám dobrý pocit , čekal jsem že se mi to nepodaří vůbec . Mám co pilovat to je jasné .
No tímto sem vám chtěl zdělit moji malou zkušenost :-) , budu rád když se tu rozběhne trošku větší diskuze se zážitky . Přeji mnoho úspěchu ostatním při jejich cestě .
S pozdravem Dizzy_