Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod Pegg75 » 28 říj 2009, 10:17

Pro Pantera: moc Vám děkuji, dodal jste mi odvahu, zkoušet to znovu a snad překonám obavy z podivných postaviček. Nechci to vzdát, protože už jen ten pocit, kdy se vznášíte je nádherný. Jako dítě jsem mívala "létací sny". Bylo to podobné, některé z nich si dodnes pamatuji, vím přesně, kudy jsem letěla a jak vypadalo okolí. Strašně se mi to líbilo. Ale já vždy létala jen po blízkém okolí. Moje dcera má také lítací sny , ale ta se klidně odrazí a opustí Zemi a dívá se na ni z vesmíru. To musí být taky nádherné. Zpět k AC, je to nádherný zážitek a já chci pokračovat ve svých pokusech. Díky moc.
Pegg75
Školák
Školák

Příspěvekod Dizzy » 24 lis 2009, 13:55

Já to jsem četl zajímavý článek , kde osoba popisuje asi cca. 2 měsíce co zkouší astrální cestování . Dále tam je teorie atd . No myslím si že je to výborná stránka , ale teď k mému zkoušení AC :
Zkoušel jsem to dvakrát , lehnu si a uvolňuji své tělo , myšlenky nechám běžet , oni se za chvíli se změní , nejdřív jsou mé myšlenky z normálního života , ale nejde z toho nic pochopit , je to jako 1000 informací najednou . Je to tak chaotické že když se snažím uchopit , nebo si vytáhnout z toho jen jednu prostě to nejde . Tak tuto část nechám odejít , trvá to chviličku tak 2-3 minutky . Pak se mi v té černé tmě kdy mám samozřejmě zavřené oči začínají promítat různé sny , ale strašné krátké . Nevím jak jinak to nazvat než snem . Soustředím se jen na dýchání , dýchám přes žaludek to jest že se mi nezvedá fyzicky hrudník ale břicho . Možná to je hloupost a nemá to nějaký hlubší význam , ale četl jsem to . Takže soustředím se jen na dýchání , když se správně soustředíte tak vlastně zapomenete i na to dýchání a skoro nic nevnímáte , cítíte jak se vážně uvolňujete , dalo by se říct propadáte do země (do postele atd. ) , je to zajímavý pocit vážně . Tímto se dostávám do hlubšího vědomí , nějak se dostávám jaksi od této reality a přicházím jen do té mojí reality , jen do mého vědomí nic jiného nevnímám . Jenže zkoušel jsem to poprvé takže bylo hodně faktorů co mě hodně rušilo jako svědění a vlastně už si vzpomínám nakonec mě vyrušil tata xD . Takže proto jsem to přerušil . Ale i když se to tak trochu vše dařilo , cítil jsem že to není dokonalé , je jasné že když to je můj první pokus nebudu to zvládat dokonale . Ale já osobně z toho mám dobrý pocit , čekal jsem že se mi to nepodaří vůbec . Mám co pilovat to je jasné .

No tímto sem vám chtěl zdělit moji malou zkušenost :-) , budu rád když se tu rozběhne trošku větší diskuze se zážitky . Přeji mnoho úspěchu ostatním při jejich cestě .

S pozdravem Dizzy_
Dizzy
Školák
Školák

Příspěvekod Pegg75 » 26 lis 2009, 11:29

Já si myslím, že na první pokus dost dobrý. Mé první pokusy nepřinesly ani pořádné uvolnění. Ten šílený tok myšlenek mi nedovolil se uklidnit a uvolnit. A to svědění, jak píšete, to bylo při prvních pokusech hrozné. Furt jsem se musela škrábat hlavně na obličeji. Teď už nic nelechtá a myšlenky po chvíli zmizí a je jen ticho, klid a tma. Dýchání do břicha je pro mě taky dobré. Opravdu to člověka uvolní a zklidní. Teď jsem již pár týdnů neměla čas na své pokusy o AC, ale doufám, že se do toho brzy zase budu moci pustit. Chci to ale vyzkoušet ve dne a nevím , jestli to půjde. Mám totiž trošku obavy z těch potvůrek, co jsem viděla posledně a tak doufám, že za světla mě můj zbytečný strach nebude brzdit, že se prostě nebudu bát. Tak Vám přeji hodně úspěšných pokusů o AC.
Pegg75
Školák
Školák

Příspěvekod Loli Love » 27 pro 2009, 22:48

Chtěla bych se zeptat 'ss10' (i když to tu už určitě bylo, takže se omlouvám), (opakování matka moudrosti ;p), když se snažím uvést do „klidového stavu“, tak po delší době (jsem začátečník) zažínám pociťovat točení a tělo se začíná jakoby zvedat :krec: . Vím, že to k tomu patří, ale vždy když přijde „točení“ velice silně se mi rozbuší srdce 's226' a to takovým způsoben, že mě to nedovolí pokračovat dál a donutí mě to přestat !073! . Vnitřně mě to celkem rozhodí, a když se snažím pokračovat i přes to, nepovede se a musím přestat a rozdýchat to. Po každém takovém pokusu jsem unavená a nemám moc náladu to zkoušet dál. Je to silné bušení součástí procesu? Nebo je chyba ve mně? 's6447'
Kenzen naru tamashii wa... Zdravá duše
Kenzen naru seishin to... se nachází ve zdravé mysli
Kenzen naru nikutai ni yadoru... a ve zdravém těle
Loli Love
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 28 pro 2009, 16:28

Je s časti chyba aj v tebe . Túto chybu každý cestovateľ mal na začiatku nerob si stoho hlavu hlavne. No tak po prvé ako sa ti začne točiť teľo sa určite zľakneš. Musíš sa prekonať z podvedomím strachom. Na tvojom mieste by som začala cvičiť najprv dýchanie napríklad 2,4,2 je velmi dobre dýchanie .

A za daľšie už druhý krát sa ti to nemusí podariť lebo tvoje teľo je unavené.
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod jáajá » 30 pro 2009, 20:50

pokud se chcete naučit astrální cestování a jiné magické dovednosti tak jděte na http://censored
jáajá
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 18 led 2010, 12:43

ahoj o AC se zajimam docela hodne zkousim to kazdy den ale bez uspechu nedokazu se moc soustredit tak si pomaham i doserem a taky nic zkousim to rano vecer odpoledne ale nejak to furt nejde uz nevim co mam vyzkouset
budu rad za kazdou radu
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 18 led 2010, 15:57

Já teda s AC zkušenosti nemám, pokud vím, ale:

Co třeba dát si pauzičku, nenutit se, uklidnit se. Nemůžeš se soustředit proto, že na to moc ženeš, tedy chvátáš. Dej tomu volný průběh. Až se naskytne příležitost, čekej na vnitřní slůvko "teď", které vysloví tvá intuice a zkus to. Neplánuj, konej intuitivně.

S*ačky jako IDOSER a podobný stupidní programy pro změnu vědomí vypusť, zbytečnost a možná oni tě ruší v koncentraci.
lykantrop

Příspěvekod makios » 18 led 2010, 16:08

hojte.takze ako kazdy kto tu pise,aj ja sa zaujimam o AC.par krat som to uz skusal.. hned prvy raz (myslim) ze som bol na dobrej ceste.uvolnil som sa,pocul som take bzzz (sak to poznate =D) zacali sa mi triast nohy.. ale pak uz nic.druhy raz som sa dostal na rovnaku poziciu.. citil som ako keby sa mi dvihali nohy.... ale nieco mi branilo ist dalej... !0023!
inak ako to dopadlo s Jarrr-om a Ikocanovou =D 's220'
makios
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 18 led 2010, 19:47

I-Doser bych apriori nezavrhoval, je to dobrá pomůcka, stejně jako Braiwave generator nebo meditační hudba, na uvolnění mysli. Stejně dobře pomáhá šamanský bubnování nebo mantrování. Nezáleží na tom jak se člověk uvolní, ale na tom aby se uvolnil. O to gou:)
aleisterCrowley

Příspěvekod lykantrop » 18 led 2010, 20:13

Buben je něco jinýho než naprogramovanej zvuk od člověka, kterýho neznám a nemůžu mu věřit, co mi pumpuje do hlavy viď ;)
lykantrop

Příspěvekod aleisterCrowley » 18 led 2010, 21:52

Nemáš pravdu, buben je úplně to samý. V naší společnosti ti ho programuje většinou šaman, kterýho neznáš:) Totéž úplatí o jakékoli formě meditační hudby. A i když bubnuješ sám, tak ti buben programujou duchové, který neznáš.
aleisterCrowley

Příspěvekod lykantrop » 18 led 2010, 21:55

Něco na tom je, ale jako bych v tom viděl háček, kterej avšak nemohu najít :)
lykantrop

Příspěvekod aleisterCrowley » 19 led 2010, 08:48

Prostě ti to nesedí, to je všechno XD Jiným to může vyhovovat
aleisterCrowley

Příspěvekod Skepitk1 » 19 led 2010, 10:40

zdar tak jak sem to zkousel vcera tak sem citil jakoby male brneni nevim jestli po celem tele ale v leve noze a leve ruce 100% jo zkousel sem to nekolikrat po sobe a vzdycky to skoncilo u ruky a nohy a dal uz nic tak nevim jestli je neco spatne ?

jo a bez doseru me to nejak nejde
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod matas » 20 led 2010, 19:18

ahojte no ja AC skusam uz dlhsiu dobu ale vzdy ked uz mam pocit te by som mohol vyjst z tela tak sa mi z nicoho nic zacne triast hlava a neprestane to pokial uz na AC nemyslim. neviete mi prosim poradit v com to bude?? ja osobne si myslim ze ma do astralu nieco nechce pustit alebo take nieco lebo inac si to vysvetlit neviem:(
matas
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie