Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod Skepitk1 » 20 led 2010, 19:49

no ja kdyz sem uplne uvolnenej tak zhluboka dejcham a myslim jenom na to at uz sakra vylezu a furt nic

asi to bude jeste dlouho trvat nez na to pridu ovsem uz ten pocit ze muzu byt uplne kdekoliv je uplne vzrusujici !no1
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod BB Scary » 26 led 2010, 21:40

Já zkušenosti mám jednou když jsem byl malý se mi to nějak podařilo ale uvědomil jsem si to až po 15ti letech když mi někdo řekl co to je astrální cestování. V té době jsem to neřešil a myslel jsem že to je jen obyčejný den. Ale nedávno se mi zrovna přihodila neskutečná náhoda.
Usl jsem jako každý den a sním když v tom si ten sen najednou uvědomím a jsem v druhé místnosti pomalu se otočím a v tu chvíli mě to neskutečnou rychlostí táhne do pokoje kde spím a chtěl jsem se vzbudit ale nešlo to a to se ve snu umím probudit obvykle fíglem že ve snu jakoby zavřu oči ale v tomlhe snu to nešlo a když jsem se dostal do pokoje dokonce přes zavřené dveře skrs tak jsem tam uviděl sám sebe jak spím a došlo mi co mám dělat. Věřil jsem že jsem jen duše z mého těla tak jsem k sobě přisedl a lehl jse m si do přesné polohy a to mě dost velkým šokem probudilo.
Dýchal jsem tak rychle jako nikdy předtím a když jsem se uklidnil tak mi celé tělo začlo brnět jako je třeba mravenčení v ruce ale s tím rozdílem že to bylo po celém těle a asi tak 10x silnější ale trvalo to jen chvilku. Taky se mi chtělo začít brečet ale ani jsem vlastně neměl proč.

A teď ta náhoda.
)Znovu usnu už nevím co se mi zdálo ale ucítil jsem jako by do mě někdo dost silně šťouchl až mě to vzbudilo a zjistil jsem že jsem se dost pohl.
Večer jsem to povídal kamarádce a ta mi řekla že zrovna den před tím se s někým bavila o astrálním cestování a když jsem to potom na icq probíral s druhou kámoškou tak jsem se o té první zmínil a co se nestalo ta prvni mi napsala ve 12 v noci sms. Trochu až moc podezřelá náhoda a když kolem mě se dějou takové náhody tak i umírají lidé viz. můj článek v sekci jasnovědectví
BB Scary
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 31 led 2010, 23:01

je tu nekdo kdo uz byl v astralu ? Nekdo zkusenejsi kdo by mohl vypravet o svych zazitcich 's220'
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 01 úno 2010, 19:28

a čo by si také chcel vedieť ?
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 03 úno 2010, 19:39

jestli v astralu je videt i kdyz je v mistnosti tma nebo jestli se musim dostat do tranzu abych mohl cestovat nebo staci meditovat a pride to samo a jestli je spatny kdyz parkrat u toho polknu jestli se to smi a muzu v astralu hejbat věcma?
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 03 úno 2010, 21:38

Astrální svět není fyzický svět, i když je s ním hodně propojený. Pokud je v místnosti tma, můžeš v astrálu v místnosti vidět jako ve dne. Ovšem pozor, já jsem v astrálu nikdy nic neviděl. Tím mám na mysli, že někteří lidé nemají v astrálu "vidění jako v televizi" nebo jako ve skutečnosti. Já prostě v astrálu "cítím". Každý to může mít jinak. Každopádně v astrálu můžeš hýbat čím chceš, ale nepočítej, že se to pohne i v reálu, pokud teda nejseš opravdu dost dobrej. Jinak polykat můžeš jak chceš, a dokonce i dýchat :) (ačkoli nejlepší je používat jógový dech, kde opravdu dlouho "nedýcháš"). Jinak bych astrál hodně připodobnil k matrixu tak, jak ho popisoval Gibson ve svých knihách.
aleisterCrowley

Příspěvekod Skepitk1 » 03 úno 2010, 21:52

diky za odpověd jeste bych se chtel zeptat jak je to s tim abych se tam dostal potrebuju nejaky stav bdělosti a spanku neboli musim byt v tranzu ? a nebo to de i pres nejakou jednodusi cestu .ja to teda zkousim pres tu meditaci a zatim pocituji jen male mravenceni nic vic mozna na to jeste nejsem pripraven se tam dostat nebo to jen neumim
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 03 úno 2010, 23:16

No, mělo by to být ve stavu lucidním, tedy bdělém a uvědomělém, a dostaneš se tam nejlépe přes imaginaci - vizualizaci, představivost.
aleisterCrowley

Příspěvekod schopen » 05 úno 2010, 19:21

CHtěl bych začít s AC, pomohl by mi prosím někfo v začátcích? KDyžtak ICQ: 361564924, díky :)
schopen
Školák
Školák

Příspěvekod matas » 05 úno 2010, 20:00

no vcera som sa tam uz skoro dostal lenze ked som bol uz v tranze tak som dostal tik do oboch oci a nemohol som to jaksi zastavit:D:D inac ja by som povedal ze clovek sa tam dostane az vtedy ked je na to pripraveny teda ked je na tom duchovne dobre a pracuje na sebe (teda aspon mne to tak pripada). ;)
matas
Školák
Školák

Příspěvekod makios » 06 úno 2010, 16:11

jo matas mas pravdu.. podari sa to az ked je na to clovek pripraveny.. tak napr. ja som vcera skusal.. a dostal som sa asi najdalej doteraz.. uplne som uvolnil mysel..a priam som citil ako sa oddelujem od tela..ruky mi zmeraveli...obraz v ociach bol biely a v hlave mi tak sumelo.. ale nejak to neslo von..treba trening.. hlavne uvolnovat mysel a tak
makios
Školák
Školák

Příspěvekod matas » 06 úno 2010, 18:17

no ja som skusal dneska aj cej I-doser ale ani tak mi to neslo takze som na to asi este neni pripraveny, ale nato ze sa magiou ako takou zaoberam len 3 mesiac tak mi moje pokroky ci uz v AC alebo v niecom inom pridu az moc rychle:D tak to racej ani nebudem prehanat :D :D a inac este som sa chcel spytat nezlepsia sa vam pri AC aj vase zmysli?? lebo ja vzdy mam lepsi cuch aj ked mam nadchu a aj sa mi zlepsi sluch. tak teraz nevem. mozno ze to je len nejaka blbost co s tym ani nesuvisi ale dost ma to zaujma:)
matas
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 07 úno 2010, 19:58

tak sem to dneska zkoušel trvalo asi 30 min nez sem se uvolnil az k hlavě a pak to začalo byt divny začalo mi piskat v ušich a jako kdybych vstupoval do stale větší tmy pískání se začalo stupňovat (stale vyší tón) a ja vnímal tlukot srdce ktery začalo tlouct jako o život a ten pocit jako kdybych měl otevřeny oči a pomalu zvedal z postele jednu chvily sem mel pocit ze uz litam ale pak to všechno skončilo myslim si že sem se dostal do tranzu ale nevim to jiste takže teďka se naučit nějakou metodu abych opustil tělo a mužu cestovat
aspon sem o další miniaturni krok k cily
!no1
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 08 úno 2010, 12:52

Tá údajná šnúrka sa netroztrhne toho sa báť nemusíš akurat si tak môžeš vsugerovať že sa ti roztrhne a začnú ta prenasledovať sny toho typu...
Akurať tú šnúrku ti môžeš nikto "poťahať" a budeš energeticky rozbitý ale inak nič viac :D
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Skepitk1 » 08 úno 2010, 20:21

tak dneska zas to co popisuju nahoře dostal sem se do tranzu a ted sem zas v koncich ale jak jsem chvili čekal tak sem měl takovej pocit jako bych byl schoulenej do kuličky a hrozne rychle rotoval si rikam to uz se mi stalo když sem mel jako malej teploty uplně stejny pocit nechapu to sem se taky pokoušel cestovat? Ale vysoky teploty to nebyly 38 sem měl nejvic :krec:
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod ajka0075 » 16 úno 2010, 20:19

Ahoj Skeptiku, jsem tady nová, ale určitě se brzo rozkoukám. Tohle téma mě zajímá, zabývám se jím intensivně už dovela dlouho, pořád mě to nešlo. Teď už vím, že základ je u vědomého dýchání, u dýchání jakoby do břicha. Tělo musí být uvolněno, duše se musí přesouvat do mozku. ,Musíš rotovat ve víru a volat své ochránce. Svého anděla musíš vnímat, mě pokládá ruku na krk, nebo tělo a tak vím, že tu je, aby tě doprovodil. Mě se povedlo jen kousek povystoupit, ale chytla mě panika a už jsem byla zpět. Šňůrka se nepřetrhne, jen je dobré být ze začátku nablízko a až pak teprve dál a dál. Hodně zdaru všem, budu líčit další zážitky! !no1
ajka0075
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie