Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod fojjta » 08 srp 2010, 21:41

Podle mě tomu, čemu doopravdy věříš tě ochrání nejlépe.
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 08 srp 2010, 23:56

Heh, tak to mi naozaj pride ..zvlastne. xD Ale možno že to pomaha, co my vieme.. :)
A Fojjta, veľmi pekne napísané. :) Som kresťanka, hrdo poviem že milujem Boha, každy večer sa modlím. Verím teda, že ma ochráni. :) Ďakujem. :)
Naposledy upravil Nessie dne 03 led 2011, 14:22, celkově upraveno 1
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod fojjta » 09 srp 2010, 00:07

No to já taky. Právě se neustále ptám, kam tohle patří, jak to mám brát,... V astrálním světě Robert Monroe už potkal něco co nazval bohem, všichni se tomu klaní, nikdo mu nepohlédne do očí,...
"Tvá víra tě uzdraví." - znám to z osobní zkušenosti, dost dávám na psychologii
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Loli Love » 18 srp 2010, 12:47

Už nějakou dobu zkouším AC a stále se nedaří a nedaří :???: . Teď jsem déle než měsíc nic nezkoušela, protože i když se nikam nedostanu a zažívám jen slabé důkazy toho, že se mi něco daří, cítím se tak nějak vyčerpaná :smile: . Stále jen prožívám, uum tuším, že to jsou hypnagogické stavy, ale stále s tím neumím pracovat. Jelikož podobné věci zažívám už od školkového věku, tak jsem zvyklá. Už jsem i zvyklá na všemožné halucinace a výjevy, které přitom prožívám, ale když už se poštěstí a já se v podobném stavu začínám soustředit a snažím se dostat dále do astrálu, tak mi je akorát hůř a hůř, tlak věší a nejde ani snést, vždycky mám pocit, jakoby na mě někdo seděl a nechtěl mě pustit dál. Možná to patří k halucinacím spojeným s hyp. stavem, ale pocit s tím, že mi někdo sedí na zádech nebo na břiše je opakovaný. Skoro každý den se v noci probouzím okolo 2–3 hodiny ranní. Nevím jestli to s tím má nějakou spojitost.

Je problém ve mě? Nebo to může mít spojitost i s mými pocity?
A dá se z podobného stavu dostat do astrání sféry?
Kenzen naru tamashii wa... Zdravá duše
Kenzen naru seishin to... se nachází ve zdravé mysli
Kenzen naru nikutai ni yadoru... a ve zdravém těle
Loli Love
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 18 srp 2010, 20:48

Ľudia, chcel by som vedieť : to astrálne cestovanie to sa odohráva v relalite (že by som mohol sledovať ľúdí ktorých poznám), alebo je to iba nejaká fantázia alebo iná dimenzia? A už ste niekto boli vo vyššich dimenziách?
.Sh4rp

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 09:17

Ahojte, dnes v noci takmer po 1 roku som skusal astralne cestovat (nikdy sa mi to uplne nepodarilo), na moje pocudovanie, nezaspal som pri tom ked som to skusal, a na moje druhe pocudovanie, necakal som, ze budu aspon take vysledky, ake boli :) Takze po 1 roku som si spomenul a precital co vlastne musim robit, tak som isiel ,,spat'' dychal som, sustredil som sa na svoj dych ruky som mal vedla tela, nohy pohodlne, nehybal som telom... Sustredil som sa na svoj dych, asi 15-20 minut som to robil, nemal som sice uplne ticho, ale lepsie sa naucit s trochu zvukmi, ked sa to uz naucim tak ma zvuky nebudu az tak vyrusovat... To som mal zavrete dvere a v obyvacke otec pozeral film tak malicko bolo pocut aj do izby ale na to som sa nesustredil, sustredil som sa na svoj dych... Citil som vibracie, mierne ma ako keby na chvilu ,,bolela lava ruka'' , otazeli mi ruky aj nohy tak, ze som si ich necitil, vobec ako keby som ich ani nemal, sustredil som sa na dychanie a na predstavu ze vystupujem z tela, mal som cely cas zavrete oci, a citil som uz napor energie, mierne tocenie ako keby ked som mal zavrete oci, telo som si stale necitil, prestaval som pocut zvuky, jednoducho sluch bol ovela ovela slabsi, prisla taka energia ze som si uz nepocul ani dych iba slabo, uz sa mi v ociach zacali predstavovat utrzky, pamatam si iba zabradlie v nejakom velkom dome, citil som ze uz som na ceste k vycestovaniu, ale tiez som vedel, ze na prvy krat mi to hned nemusi vyjst, sice som tak celkom nevycestoval, ale necitil som si telo, a stale bol velky napor energie a otazievali mi oci (nebol som ospaly) a prisli take zvuky divne ako keby šum ale nie morsky proste v hlave taky sum alebo take nevysvetlitelne zvuky vdaka ktorym som nepocul uz ani ten film ktory isiel z obyvacky, a ledva som si pocul dychanie, nesustredil som sa uz na dychanie, ale na to, ze vystupujem z tela... Ako keby uz mierne ale skutocne mierne a malicko sa mi pohla hlava z tela, ale stale som bol v polo-vedomí pretoze som sa sustredil hlavne na to.... Bol to super pocit aj ked sa mi nepodarilo uplne vycestovat, ale skutocne som bol milo prekvapeny takemu vysledku ked som to skusil znova po 1 roku... A ked som tych 15-25 minut skusal vycestovat, vsetko co som opisal sa stalo, pocas tejto periody som ale nezaspal, nezaspal som... po tych 25 minutach som citil ze vsetku energiu uz som vyuzil a vsetky tie veci ktore su potrebne na vycestovanie, tak niektore z toho sa mi podarili a aj to mi vycarilo usmev na tvari, tak som potom pohol rukami (co bolo tazsie ked som si ich necitil lebo som sa na ne nesustredil) a taktiez potom nohami, tazsie sa mi zdvihali nohy aj ruky nez obvykle... Bol som rad aj za taky vysledok :) Budem to praktizovat pravidelne a dufam, ze sa mi to coskoro podari :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 09:21

.Sh4rp píše:Ľudia, chcel by som vedieť : to astrálne cestovanie to sa odohráva v relalite (že by som mohol sledovať ľúdí ktorých poznám), alebo je to iba nejaká fantázia alebo iná dimenzia? A už ste niekto boli vo vyššich dimenziách?

Vtedy vyjdeš zo svojho tela, ale si v realite.. Ale smieš byť hocikde na svete, kde si zmyslíš :) Ale dá sa ísť aj do iných dimenzii, to ale musíš byť skúseny astrálny cestovateľ a musíš vedieť ako na to, vtedy ževraj možeš ísť všade kde si zmyslíš, určite je to úžasný pocit keď ideš kde chceš, nikto ťa nevidí, iba zvieratá, tie ťa vycítia :) Ty si na posteli doma, sústredíš sa na dýchanie tým sa začína aby si v astrále pravidelne dýchal, a tvoj astrálny duch može byť kdekoľvek :) Určite je to super, tiež sa snažím dostať do astrálu :) Možeš sa dostať aj do minulosti, alebo kdekoľvek, ale nesmieš nič robiť, iba sa pozerať, pretože by si zasiahol do evolúcie a malo by to následky do budúcnosti a to je zakázané... :) Dúfam, že som ti aspoň trošku pomohol :) A áno, sledovať ľudí, ktorých poznáš, možeš :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 19 srp 2010, 09:27

Myslím si že do evolúcie zasiahnuť nemôžeš lebo si iba duch. A to že môžem sledovať ľudí ktorých poznám to smi lúbi. Už viem čo budem robiť 's737' . A keď budem vidieť dosť !smejesa! !smejesa!. TAk potom sa pozrem do vatikánskych archívov.
.Sh4rp

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 09:39

Ale ako duch do evolúcie možeš zasiahnuť, to, že si duch, neznamená že nemáš žiadnu moc. V astrále si o niekoľkokrát silnejší a máš tam o dosť vačšiu energiu než v reáli.... V astrále sa dá zasiahnuť do evolúcie, práve preto sa to robiť nesmie, pretože sa to dá :) Hehe, ktovie, koľko ľudí cestuje v astrále a pozerali sa na nás, a my o tom ani nevieme :)

EDIT: Dám ti príklad, predstav si, že sa dostaneš napríklad do 18-19 storočia minulosti, a uvidíš seba v minulom živote, zhodou okolností by si sa uvidel a tvoj minulý život by uvidel tvojho astrálneho ducha, mohol by sa zlaknúť a zomrieť napríklad... To je už zásah do evolúcie, pretože tvoj minulý život napríklad zomrel inokedy a tvoj astrálny duch zapríčinil skoršiu smrť v minulosti, aj keď tvoj minulý život už zomrel, stále sa v minulosti nachádza a to je presne to, dúfam, že si pochopil čo som tým myslel :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 19 srp 2010, 10:27

Pochopil, podľa mňa s minulostou by sa nemalo nič robiť. Žadne stroje času, žiadne astrálne cestovanie do minulosti. Môže vzniknúť paradox.
.Sh4rp

Příspěvekod Angelguard » 19 srp 2010, 11:14

.Sh4rp píše:Pochopil, podľa mňa s minulostou by sa nemalo nič robiť. Žadne stroje času, žiadne astrálne cestovanie do minulosti. Môže vzniknúť paradox.

Presne. Ale, astrálne cestovať do minulosti možeš, ale iba ako ,,divák'' nesmieš nič zmeniť lebo može vzniknúť ten paradox...
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod fojjta » 19 srp 2010, 23:44

Minulost je sice pro někoho pěkná, ale co teprve budoucnost. Tam se nic zkazit nedá. V astrálu by se mělo dát dokonce i hýbat předměty, ale to už je spíše pro zkušenější. Zřídkakdy je také možné astrální tělo v reálu vidět. To špehování, jak jsem někde četl, není až zas tak růžový. Prý můžete dostávat falešné obrazy sledovaného člověka, či vás jeho Strážce(teď nevím přesně kdo to je) může nějak poškodit, v lepším případě jen odehnat. Nicméně zkusit to můžeš, nejlepší by bylo říct mu o tom. Ta myšlenka špehování mě taky dost lákala.
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 20 srp 2010, 09:14

fojjta píše:Minulost je sice pro někoho pěkná, ale co teprve budoucnost. Tam se nic zkazit nedá. V astrálu by se mělo dát dokonce i hýbat předměty, ale to už je spíše pro zkušenější. Zřídkakdy je také možné astrální tělo v reálu vidět. To špehování, jak jsem někde četl, není až zas tak růžový. Prý můžete dostávat falešné obrazy sledovaného člověka, či vás jeho Strážce(teď nevím přesně kdo to je) může nějak poškodit, v lepším případě jen odehnat. Nicméně zkusit to můžeš, nejlepší by bylo říct mu o tom. Ta myšlenka špehování mě taky dost lákala.

Aj minulosť aj buducnosť sú súčasťou času a priestoru, nesmie sa zasahovať ani do budúcnosti... Pointa je v tom, že nejde o to, či je to minulosť alebo budúcnosť, ale ty sa nachádzaš v prítomnosti, v prítomnosti smieš meniť čo chceš, ale v buducnosti a minulosti nie, to je zásah do evolúcie... V buducnosti si človek myslí, že sa nič nestane lebo buducnosť sa vyvíja z prítomnosti a minulosti, lenže ja si myslím, že do budúcnosti sa tiež nesmie zasahovať v astrále... pretože napríklad predstav si, dam ti priklad, v buducnosti by si s tvojim astralnym duchom nahodou zapricinil nehodu na dialnici kde by zomrelo povedzme 100 ľudí... to je už zásah do evolúcie, pretože to spravil niekto z minulosti (to si práve ty) a nie niekto z ich prítomnej buducnosti.... Teda, ak sa nemýlim :) Tak každý človek má strážcu, len ma zaujíma, aj kriminálnici a takí debili maju tiež strážcu? A tí, čo zapredali svoju dušu strážcu už nemajú nie? Strážca je náš osobný anjel, nie? :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 20 srp 2010, 09:43

Aj najväčší *CENSORED* má strážcu, dokonca aj po smrti ostane. Nepôjde strážiť nikoho druhého. Do budúcnosti zasahovať. Budúcnosť závisí na prítomnosti. Keď si ty človek z prítomnosti zmenil budúcnosť tak to by malo byť ok. Ale na tieto paradoxy sú naše mozgy krátke.
.Sh4rp

Příspěvekod hustopekelniklamy » 22 srp 2010, 18:03

jdu to zkusit ale všechny návody jsou hrozně složité a dlouhé chce to něco lehkého stručného a jasného : (
hustopekelniklamy
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 22 srp 2010, 18:37

hustopekelniklamy píše:jdu to zkusit ale všechny návody jsou hrozně složité a dlouhé chce to něco lehkého stručného a jasného : (

V jednoduchosti : Chod do izby kde je uplne ticho, ľahni si, ruky si daj pri telo, nehyb s nimi, nohy si daj rovno tiez s nimi nehyb... sustred sa na dychanie, dychaj a vydychaj, sustred sa iba na to aby mysel bola cista a myslela na to dychanie, popritom po par minutach ak sa ti to podari dobre koncentrovat, budes citit vibracie po tele, otazie ti telo, nebudes si citit ruky ani nohy, predstavuj si ako vystupujes z tela... :-) To je vsetko, chce to nejaky trening, ale ked sa ti to raz podari a budes v astrale, potom sa do astralu dostanes uz lahko :)
Angelguard
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie