od Angelguard » 19 srp 2010, 09:17
Ahojte, dnes v noci takmer po 1 roku som skusal astralne cestovat (nikdy sa mi to uplne nepodarilo), na moje pocudovanie, nezaspal som pri tom ked som to skusal, a na moje druhe pocudovanie, necakal som, ze budu aspon take vysledky, ake boli :) Takze po 1 roku som si spomenul a precital co vlastne musim robit, tak som isiel ,,spat'' dychal som, sustredil som sa na svoj dych ruky som mal vedla tela, nohy pohodlne, nehybal som telom... Sustredil som sa na svoj dych, asi 15-20 minut som to robil, nemal som sice uplne ticho, ale lepsie sa naucit s trochu zvukmi, ked sa to uz naucim tak ma zvuky nebudu az tak vyrusovat... To som mal zavrete dvere a v obyvacke otec pozeral film tak malicko bolo pocut aj do izby ale na to som sa nesustredil, sustredil som sa na svoj dych... Citil som vibracie, mierne ma ako keby na chvilu ,,bolela lava ruka'' , otazeli mi ruky aj nohy tak, ze som si ich necitil, vobec ako keby som ich ani nemal, sustredil som sa na dychanie a na predstavu ze vystupujem z tela, mal som cely cas zavrete oci, a citil som uz napor energie, mierne tocenie ako keby ked som mal zavrete oci, telo som si stale necitil, prestaval som pocut zvuky, jednoducho sluch bol ovela ovela slabsi, prisla taka energia ze som si uz nepocul ani dych iba slabo, uz sa mi v ociach zacali predstavovat utrzky, pamatam si iba zabradlie v nejakom velkom dome, citil som ze uz som na ceste k vycestovaniu, ale tiez som vedel, ze na prvy krat mi to hned nemusi vyjst, sice som tak celkom nevycestoval, ale necitil som si telo, a stale bol velky napor energie a otazievali mi oci (nebol som ospaly) a prisli take zvuky divne ako keby šum ale nie morsky proste v hlave taky sum alebo take nevysvetlitelne zvuky vdaka ktorym som nepocul uz ani ten film ktory isiel z obyvacky, a ledva som si pocul dychanie, nesustredil som sa uz na dychanie, ale na to, ze vystupujem z tela... Ako keby uz mierne ale skutocne mierne a malicko sa mi pohla hlava z tela, ale stale som bol v polo-vedomí pretoze som sa sustredil hlavne na to.... Bol to super pocit aj ked sa mi nepodarilo uplne vycestovat, ale skutocne som bol milo prekvapeny takemu vysledku ked som to skusil znova po 1 roku... A ked som tych 15-25 minut skusal vycestovat, vsetko co som opisal sa stalo, pocas tejto periody som ale nezaspal, nezaspal som... po tych 25 minutach som citil ze vsetku energiu uz som vyuzil a vsetky tie veci ktore su potrebne na vycestovanie, tak niektore z toho sa mi podarili a aj to mi vycarilo usmev na tvari, tak som potom pohol rukami (co bolo tazsie ked som si ich necitil lebo som sa na ne nesustredil) a taktiez potom nohami, tazsie sa mi zdvihali nohy aj ruky nez obvykle... Bol som rad aj za taky vysledok :) Budem to praktizovat pravidelne a dufam, ze sa mi to coskoro podari :)