... ou inak premýšľam nad tým, či nespamujeme toto fórum, pretože si píšeme len my dvaja a po pár minútach... asi bude problém zajtra.. uvidíme ako na to martink... Astrálne cestovanie raz vyskúšam...

huráááááááááááááááá aspon sem přišel nekdo kdo stím má zkušenosti a chce nebo doufám že chce
se poděli s ostatníma no já se už oto pokouším nekolikatý den a ze včerejšku na dnešek jsme se vubec nevyspal ty prvni pokusi mě přišli lepši nebo aspon tak že jsem se točil na posteli a všechno ale tetka vubec no měl jsem takovi divny pocit s rukama jsem hýjbat mohl ne svýma fyzickyma ale prostě jsem je zvedl když ležite mate palce u těla ale já jsem je mohl otačet všechno jenom celim tělem nemohl vstat nic prostě mě nešlo se vznašet nic jenom ty ruce a nejcitlivějši byla leva ruka u ni jsem citi jako bych hybal smou fyzickou rukou ale přesto jsem veděl že to neni moje fyzická ruka drsný pocit mít 4 ruce sem se snažil nak otlačit tama rukama s těla ale ono to nak moc nešlo a pak mě cuklo celi tělo a to jsem musel otevřít moje oči a bylo po vše
zkoušel jsem i ty zvuky jak mě bylo doporučeno u toho poslouchat ale ty mě víc znervoznily a musel jsem poslouchat ty zvuky a nemohl jsem se soustředit na uvolnovaní no ale nevim proč ale ten stav mě pokaždy cca trva 20 minut neviš proč ?

diki no tak snažit se budu pořad a ještě bych se chtěl zeptat jestyl to envadi že se oto pokoušim každej den ???
no ja to zkouším jen dva dny a zatim nic :D no jinak aisho, nemohla bys to třeba zkusit s tím přenesením věcí ? :) ..bylo by tosuper být na pláži.. týjo jak já to chcu umět

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník