Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod soyss » 08 led 2011, 18:32

Už si vážne na dobrej ceste :) len to nesmieš ničím prerušovať ale pokračovať ďalej a ak Ťa niekto ruší, treba ísť do miestnosti kde máš zaručené ticho a nikto tam určite nepojde... Lebo v miestnosti kde spíte viacerí, je to dosť nevýhoda a to: nielen že je takmer nemožné sa sústrediť, ale keby sa ti to nejako podarilo, tak potom počas tvojej cesty keby Ťa to takto vyrušilo by Ťa to vtiahlo prudko naspäť do tela a to býva bolestivé. A tvoj problém zo strechou zatial nerieš. Lebo ak si ešte necestoval nikdy a náhodou sa ti podarí prvá cesta (čo bude čoskoro :) ), tak sa snaž vobec neopúšťať svoju izbu. Choď tak maximálne 2-3 metre od svojho tela a potom sa zase vráť. Treba to postupne, nikam sa neponáhľaj. Potom ak už sa Ti podarí viac krát vycestovať, tak si možeš dať cieľ ísť na strechu :) a nemusíš tam ísť schodami :) stačí tam vyletieť cez steny :) Držím palce a daj vedieť či sa ti to podarilo !no1
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod kovma » 20 led 2011, 21:54

Dobrý večer všem,

jsem tu nový. Toto fórum jsem našel náhodou, když sem hledal něco o crissovi a. To není v tuto chvíli podstatné. Podstatné je to, že jsem tu našel diskuze na
téma duchů atd. Už dlouho s tím mám problémy, že se nacházím v nesprávný čas na nesprávném místě a vidím to, co bych vidět nemusel.
Ale tato diskuze mne dostala. Dlouho se mi stává, že při usínání brní nohy, přestávám cítit své tělo. Jednou jsem to nechal dojít tak daleko, že jsem byl v jídelně.Viděl sám sebe jak spím, chodil jsem po baráku.Pocit?Nepopsatelný. Jenže!!! Měl sem problém se vrátit zpět do těla.A to hodně velký.
Nemožnost hýbat reálnýma ruka,nohama, nebo křičet, to už vůbec nešlo. Chtěl sem probudit aspoň přítelkyni, ale nedalo se. Dostal jsem obrovský vnitřní strach.
Nemám tušení, jak se mi povedlo se dostat zpátky do těla, ale povedlo se. A od té doby, když cítím, že to na mne jde, snažím se tomu zabránit. Jenže na druhou stranu mne to velmi láká.Moc láká.Prosím je tu někdo, kdo mi poradí, jak se dostat zpět do těla? Co dělat? Mám k těmto věcem respekt. Už jen proto, že mám na to štěstí. Před cca 5 lety, jsem narážel tělem do prázdna, viděl to co nemám vidět (to mi zůstalo) atd. Ale bojím se toho.Poradí mi někdo prosím?Děkuji všem
kovma
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 20 led 2011, 22:52

Ahoj.Vítam Tě tu.Jsi ve správném čase na správném místě a ve správné sekci.Jetu mnoho lidí co Ti poradí.A zároven gratuluju k Tvému daru.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 21 led 2011, 00:41

kovna-líbí se ti criss,mě taky a málo lidí ho chápe
je to v adonai,chápeš mě???
Moc lidí se plete,že neumí magii,on je a bude 1 na světě,co
dokáže,že na to má.Naši magici ho umějí jen pomlouvat,
místo aby hledaly odpovědi,které mají před sebou.
najdi si www dark princess.cz a tam máš info o astrální cestování.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod kovma » 21 led 2011, 11:32

mira8565 píše:Ahoj.Vítam Tě tu.Jsi ve správném čase na správném místě a ve správné sekci.Jetu mnoho lidí co Ti poradí.A zároven gratuluju k Tvému daru.

Děkuji za uvítání. Dar? No snad máš pravdu :-)
kovma
Školák
Školák

Příspěvekod kovma » 21 led 2011, 11:36

Bella->

Ahoj,
děkuji Ti za odkaz. určitě kouknu.Ano, rád se podívám na Crisse. A je pravda to, že každý ho nepochopí. Když to řeknu krátce:je opravdu 1 a ať to dělá jakýmkoli způsobem, umí to. Některé věci jsou opravdu jen fikce, ale má i takové věci, které se dají dělat za pomoci velmi vysoké a těžké magie a to nemůže dělat každý. Nehledě na to ,že jednou za to zaplatí.
Jako D.C. Ale je to opravdu machr.
kovma
Školák
Školák

Příspěvekod sochornik » 23 led 2011, 21:46

kovma: myslím, žes to dost dobře vystihl s tím placením...
sochornik
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 24 led 2011, 21:52

Astralní cestování není pro každého ,patří jen těm lidem ,kteří zvládli tok své mysli. :krec: :krec: kdo chaos z dnešní doby nosí v sobě ,nikdy jej nedosáhne 'ss13'
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 24 led 2011, 22:23

Je mnoho cest k sebe !!! zdokonalování a astrální půtování či cesty k tomu patří , mnoho lidí nevěří dokud na ně nepřijde řada ,ale příroda je moudrá, sama si pořizuje ty jedince ,které sama osvítí a oni sní splynou v jedno tělo. A je mnoho lidí ,kteří jdou cestou pokusů , úspěch je jen jejich trpělivost a víra. Opravdovou víru nehledej mezi zdmi z kamenů, nehledej víru v říkaných či psaných slovech, víru hledej v přírodě, ne ve svazcích z papíru . Magii nehledej v uspěchaném světě tisknutých knih, ta opravdová je v tobě . A pokud ti jako dítěti narozeném pod stromem Yedrasil nedala vědění . Tak vstaň otrochu dříve a podívej se na svítání a ulehni později a podivuj se nad západem Slunce a východem Luny.Zastav svou mysl a tok své krve , zastav čas ,pak spatříš tvář své duše . Merlin z Teustoságu.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 24 led 2011, 22:52

Nehledej tajemství dávnověku ,hledej ji teď . Tisíckát můžeš sedět v pokoji a pravdu se nedozvíš . Nehledej duchy mincí a svící ,jen se budeš bát vstoupit dál . Vždyť člověk toď, tvor co se o svou duši bojí a tak i tělo o ni.Nevstupuj tam ,kde tě nikdo nečeká , nehledej nic ,počem hmotný svět touží . Kdo vydá se v odřených střevících s holí na pouť duchovnem ,dosáhne nirvány mezi dvěma světy .Mezi světem teď a tím ,co vidět není . Ani svět duchů není nebezpečný ,pokud máš tam i svou tvář a jméno . Tvůj čas a mysl a krev je tam podpisem . Jednoho dne, se proměníš za dne mladým mužem a v noci starcem . A pro duchy budeš šedým vlkem co hledí dolů z vysoké hory a díváš se dolů z ní , na ten lidský chaos .Merlin z Teustoságu.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 24 led 2011, 23:09

K astrálnímu putování je tolikatero cest jako , je cípú na pentagramu . 1 narodíš se stím 2 budeš ji hledat 3 pomůže duchovní učitel 4 příjde ve snech a budou tě hledat 5 jsi mezi životem a smrtí.

Duch jako dítě hledající svou matku ,hledá své tělo . Pokud nemáš šňůru jako pupeční k tvému tělu ,tak si ji představuj před spánkem a prostě vsugeruj ,získáš jistotu . Pak navštiv klidně celou planetu . Jen na paměti mněj ,že světlo žhnoucí tě pohltí.Tam nevstupuj!!!
A až ,nebude tě bavit tento prostor ,jdi do historie . Ale věci co uvidíš si pamatuj a pouč se =)=)=)
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 24 led 2011, 23:20

A až to zvládneš ,hledej jiný směr tvého duchovního hledání .
I myšlenka v mystickém éteru ,může mít sílu atomové bomby.
Protože jen každý den ukáže ,zda jsi dobrým člověkem a nebo NE =)
Příroda zhodnotí hned , tvé skutky ,a to ať jsou dobré či ne , pak třes se ten ,kdo devětkrát škodil až budou mocní stát u jeho kola osudu.
Mistrem se stane ten , kdo poslouchá píseň přírody a vesmíru.
Jen srdce ti řekne ,zda škodíš či ne ,ale až budeš rozmlouvat se svou duší budeš, to vážné bude =)všem krásný den.Merlin.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod TriXie-NikiTa » 18 úno 2011, 23:28

Ahoj. Chcela som sa opýtať. Mne sa sníval taký sen. Ležala som v izbe (presne tak ako som večer zaspala) a pri mojej postave sa zjavila čierna mohutná postava. Čím som jej bola bližšie tým viac ma vo vnútri tela zvieralo a nemohla osm skoro dýchať a ani kričať. Nemohla som sa dokonca ani z tej nočnej mory zobudiť. Nechcelo mi to dovoliť prebudiť sa a smial sa mi zato. Malo to hlboký hlas akoby volal zo záhrobia. A Rozprával sa somnou. Jedinú vetu, čo si z toho rozhovoru pamätám bola: " Ty vieš prečo som tu!" .. Potom neviem ani ako sa to zvrtlo a tá čierna mohutná vec si ma chcela vziať zo sebou. Ale ja som sa nedala a začala som prosiť svoje sily, ktoré mám ( ani som nevedela, či vôbec nejaké mám) aby mi pomohly prebudiť sa. V tom ako ma zdrapol za ruku som sa zobudila. Keď som otvorila oči strašne ma triaslo a hrozne sa mi točila hlava. Bola som úplne mimo a celá spotená a zadychčaná. Na mieste kde ma tá obluda chytila som mala modrinu. Kamarát, čo sa zaujíma o mágiu a úspešne ju aj dlhú dobu praktizuje mi povedal, že som bola v astrále a tam ma to " Niečo" napadlo a chcelo moju dušu.
Takže moja otázka je.. Čo to bolo a prečo ma to nechcelo pustiť späť do tela, ak som vôbec bola v tom astrále?.
TriXie-NikiTa
Školák
Školák

Příspěvekod P.Believer » 23 úno 2011, 17:10

Monroeovy rady pro astrální cestovatele
Podle Monroeova tvrzení má každý člověk schopnost cestovat mimo své fyzické tělo - potřebuje jen zkušenost a touhu dosáhnout cíle. Těm, kdo se chtějí o takový výlet pokusit, navrhuje autor následující postup:
1. Ulehněte pohodlně v teplé, tmavé místnosti, kde vás nikdo nebude rušit, s hlavou obrácenou k severu. Uvolněte si oděv a odstraňte všechny šperky a ozdoby.
2. Uvolněte svou mysl i tělo. Zavřete oči a rytmicky dýchejte mírně pootevřenými ústy.
3. Při usínání se zaměřte na jediný obraz. Když dosáhnete stavu na rozhraní bdělosti a spánku, prohlubte relaxaci soustředěním na temnotu za vašimi víčky.
4. K vyvolání vibrací, které zřejmě oznamují začátek oddělování astrálního těla, se soustřeďte na bod ve vzdálenosti zhruba 30 cm od čela. Postupně posunujte tento zaměřovací bod až do vzdálenosti něco přes dva metry a v této vzdálenosti veďte paralelně se svým tělem imaginární linku. Soustřeďte se na tuto rovinu, představte si její vibrace a přeneste je dolů do své hlavy.
5. Ovládněte vibrace tak, že je vědomě provedete celým tělem od hlavy k prstům na nohou a zase zpět. V okamžiku, kdy můžete vibrační vlny vyvolat svou vlastní vůlí, jste připraveni k oddělení vašeho vnitřního já od fyzického těla.
6. Soustřeďte se teď na představu, jak příjemné by bylo vznášet se vzhůru. Neopouštějte tuto myšlenku a vaše astrální tělo začne stoupat.
7. Až se budete chtít vrátit do své tělesné schránky, soustřeďte se prostě na představu spojení obou těl.

(Z knihy "Za hranicemi života")
Carpe Diem
P.Believer
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 23 úno 2011, 19:43

hezky napsaný aspon někteří budou vědět jak na to. !no1
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod P.Believer » 23 úno 2011, 19:47

!42!
Carpe Diem
P.Believer
Čaroděj
Čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Magie