od Saniel » 20 led 2012, 15:32
Zdravim :) chtela bych se s vami podelit o muj nocni zazitek. Zrejme se mi podarilo samovolne astralne vycestovat a to hned 2x. Nemela jsem tuseni, ze je zrovna tohle, ale rano jsem to povedela kolegovi a ten mi rekl, ze to nebyl sen, ze jsem astralne vycestovala. Aniz bych pokracovala dal ve vypraveni, zacal povidat sam, jak to poznam, co to je a co se pri tom deje. Byla jsem v soku, protoze presne tak se to stalo. Podotykam, ze do dneska jsem o AC nic nevedela ani neslysela. Takze co se mi stalo. Sla jsem vecer spat, ale mela jsem cely den divny pocit, premyslela jsem o duchovnich vecech a o tomhle foru a tak nejak jsem se necitila ve sve kuzi. Bala jsem se usnout, ale pritom jsem vedela, ze spat musim abych byla rano v praci cerstva. Takze po nekolika hodinach premahani strachu a drimani se stala takova vec. Jako bych se prekulila a spadla z postele na zem. Na te zemi jsem se strasne rychle zvedla, lekla jsem se, podivala na postel, videla se jak spim. byla jsem tak vydesena,ze jsem hupsla zpatky do postele a v tu chvili jsem otevrela oci jako kdyz se rychle probudite ze sna. bylo to strasne divne, myslela jsem, ze to byl jen hodne realny sen, jenze kdyz jsem se vracela zpatky do meho tela, byl to tak zvlastni pocit, jako bych tam vylozene vplula. No pak jsem se nemohla moc hybat.. nevim jestli to bylo strachem,asi ano. Kadopadne se mi to stalo pak znova.. ale to jsem se ocitla u nas v kuchyni. Citila jsem chlad, ktery vychazel z jedne skrinky, dala jsem tam ruku a v tu chvili mi kolem nohou proplulo neco co nedokazu uplne popsat. takovy cerny stin, obtocil se kolem mych nohou a pak odplul. zvlastni bylo, ze jsem mela takovy divny pocit tlaku kolem nohou, asi jako kdyz tlacite dva magnety proti sobe stejnym polem, jako by se me to nemohlo dotknout. Vydesilo me to tak silene moc, ze jsem opet byla najednou v posteli, uplne vzhuru a cila. ne tak jako kdyz se probudite z nocni mury. No.. mela jsem za to, ze to byly sny, ale po tech informacich co mi rekl prave kamarad uz vim, ze to asi opravdu sen nebyl. Mimochodem kamarad o tom hodne cte a zkousi to, ale nikdy se mu to jeste nepovedlo, tak me se smichem serval, ze az se mi to priste stane zase, tak to ho mam vyuzit a nespechat zpatky do tela :) Jenze ja nechci aby se mi to stalo znova, opravdu me to hodne vydesilo a ten stin uz opravdu nechci potkat. Uz jen proto, ze to asi nebylo nic dobreho.. Da se tomu tedy nejak zamezit ? Kdyz to prichazi samovolne a ja to nechci ?