Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod Saniel » 20 led 2012, 15:32

Zdravim :) chtela bych se s vami podelit o muj nocni zazitek. Zrejme se mi podarilo samovolne astralne vycestovat a to hned 2x. Nemela jsem tuseni, ze je zrovna tohle, ale rano jsem to povedela kolegovi a ten mi rekl, ze to nebyl sen, ze jsem astralne vycestovala. Aniz bych pokracovala dal ve vypraveni, zacal povidat sam, jak to poznam, co to je a co se pri tom deje. Byla jsem v soku, protoze presne tak se to stalo. Podotykam, ze do dneska jsem o AC nic nevedela ani neslysela. Takze co se mi stalo. Sla jsem vecer spat, ale mela jsem cely den divny pocit, premyslela jsem o duchovnich vecech a o tomhle foru a tak nejak jsem se necitila ve sve kuzi. Bala jsem se usnout, ale pritom jsem vedela, ze spat musim abych byla rano v praci cerstva. Takze po nekolika hodinach premahani strachu a drimani se stala takova vec. Jako bych se prekulila a spadla z postele na zem. Na te zemi jsem se strasne rychle zvedla, lekla jsem se, podivala na postel, videla se jak spim. byla jsem tak vydesena,ze jsem hupsla zpatky do postele a v tu chvili jsem otevrela oci jako kdyz se rychle probudite ze sna. bylo to strasne divne, myslela jsem, ze to byl jen hodne realny sen, jenze kdyz jsem se vracela zpatky do meho tela, byl to tak zvlastni pocit, jako bych tam vylozene vplula. No pak jsem se nemohla moc hybat.. nevim jestli to bylo strachem,asi ano. Kadopadne se mi to stalo pak znova.. ale to jsem se ocitla u nas v kuchyni. Citila jsem chlad, ktery vychazel z jedne skrinky, dala jsem tam ruku a v tu chvili mi kolem nohou proplulo neco co nedokazu uplne popsat. takovy cerny stin, obtocil se kolem mych nohou a pak odplul. zvlastni bylo, ze jsem mela takovy divny pocit tlaku kolem nohou, asi jako kdyz tlacite dva magnety proti sobe stejnym polem, jako by se me to nemohlo dotknout. Vydesilo me to tak silene moc, ze jsem opet byla najednou v posteli, uplne vzhuru a cila. ne tak jako kdyz se probudite z nocni mury. No.. mela jsem za to, ze to byly sny, ale po tech informacich co mi rekl prave kamarad uz vim, ze to asi opravdu sen nebyl. Mimochodem kamarad o tom hodne cte a zkousi to, ale nikdy se mu to jeste nepovedlo, tak me se smichem serval, ze az se mi to priste stane zase, tak to ho mam vyuzit a nespechat zpatky do tela :) Jenze ja nechci aby se mi to stalo znova, opravdu me to hodne vydesilo a ten stin uz opravdu nechci potkat. Uz jen proto, ze to asi nebylo nic dobreho.. Da se tomu tedy nejak zamezit ? Kdyz to prichazi samovolne a ja to nechci ?
Saniel
Školák
Školák

Příspěvekod Petr H. » 20 led 2012, 19:49

Sice nevím, proč se "toho chceš zbavit", ale kdo chce kam, pomožme mu tam. Zkus před spaním se uvolnit a soustředit se na myšlenku: "dnes budu jen spát, žádné astrální cestování". A s touto myšlenkou usni. Anebo si to přej napořád. Ale já osobně bych to rozhodně nedělal, po nějaké době se ti to rozleží v hlavě a budeš chtít pokračovat... další podaná ruka už taky být nemusí...
Jinak ten stín, to je astrální entita zvaný larva. Je to takovej ten malej šmejd, který ti užírá životní energii, pokud mu to dovolíš. Takže aby ti nic španého neprovedl, vytvoř si vajíčko, to by na tyto larváky mělo stačit. Jo v takových hospodách, tam jich panečku je :). Po nějaký době poznáš, že jsou to jenom vcelku neškodná zvířátka, nebo spíš podstaty zvířat, není třeba se jimi dál zabývat.
- nechci věřit, chci vědět -
Petr H.
Školák
Školák

Jak astrálně cestovat?

Příspěvekod LPS » 20 led 2012, 19:50

Ahoj
Mám zase dotazy 's220'
Můžu se naučit ve 13cti astrálně cestovat? nebude to nebezpečné? Jak se to mám naučit?
Strašně bych to chtěla zkusit. Když čtu různé stránky na internetu tak si představuju že bych mohla letět kam bych chtěla. Ale zase sem četla že když se něčeho budu bát tak můžu mimo tělo na chvilku ztuhnout je to pravda?
LPS
Školák
Školák

Jak astrálně cestovat?

Příspěvekod LPS » 20 led 2012, 20:11

A ještě jeden dotaz- Ještě sem četla že mi bude z těla čouhat nějaká stříbrná šňůrka a když se přetrhne tak umřu. Jak je ta šňůrka silná?
LPS
Školák
Školák

Re: Jak astrálně cestovat?

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 20 led 2012, 20:13

Nemyslim si,že to je nějaký problém ve 13 cestovat i když si v pubertě a tvé psychické schopnosti se vyvýjejí.
Někdo řiká že je to nebezpečné a někdo zase,že ne.Můj názor je,že v tom nějaké riziko je.
Doporučil bych skrze knihy.Já osobně čtu "Astrální projekce" od Roberta S. Petersona.
A stím ztuhnutím nevím jak to je. :)) Asi takhle nějak ti zoodpovim tvé otázky,ovšem je to jen můj názor.

EDIT:
K tomu druhýmu komentu.Je to takové spojení mezi fyzickým a astrálním tělem.Při smrti se ta "stříbrná šńůra"přetrhne a astrální tělo se navždy vzdálí.Takhle jí většinou popisujou na různých webech i v knihách.Ale při OBE se nijak nenaruší.
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Avangard » 20 led 2012, 20:31

Doplním informaci, tu šnůrku ti může někdo přerušit, ale musel by být dost silný a vážně chtít. A jinak, já bych do astrálu bez znalostí obrany nelezl. Astrál není výletní letovisko, můžeš tam narazit i na pravdu škaredé věci. Samozdřejmě není to podmínkou, ale stát se to může.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Příspěvekod LPS » 20 led 2012, 21:00

A jak škaredé? co například?
LPS
Školák
Školák

Příspěvekod Avangard » 20 led 2012, 23:32

Tak na tohl nejsem ten pravej, aby ti odpověděl. Mám jen útžky informací a doměnky. Nikdy sem po tom nepátral. Vím jen že tam takové bytosti jsou. Možná semnou nebude někdo souhlasit, ale já bych do astrálu bez funkční obrany a znalostí co dělat v případě napadení nelezl.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Příspěvekod Drake » 21 led 2012, 00:27

LPS píše:A jak škaredé? co například?

Můžeš tam narazit na různé entity, jak dobré tak zlé. Někde jsem slyšel, že se tam dokonce může zhmotnit tvůj strach, ale to nemám ověřené.
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec / koruna dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.
A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním/A Hádes ho těsně následoval.
Drake
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod LPS » 21 led 2012, 08:39

Takže tam rači chodit nemám?
LPS
Školák
Školák

Příspěvekod MrFenix » 21 led 2012, 11:23

LPS píše:Takže tam rači chodit nemám?

Kdysi jsem četl nějakou knížku a podle ní na člověka dohlíží astrální průvodci a strážci, ale potvrdit to nemůžu, protože se stále pokoším dostat z těla.
MrFenix
Školák
Školák

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 21 led 2012, 16:26

To je pravda,akorát se označujou jinak v každé kultůře.
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

Příspěvekod Avangard » 21 led 2012, 17:26

v Astrálu tě pravděpodobně bude zachraňovat tvůj anděl, ale moc bych na něj nespoléhal, když ho nebudeš poslouchat a rozčílíš ho tak tě nechá zemřít.

editováno Samem: choděj sem i mladší, zachovej nějaký mravní kodex prosím.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 21 led 2012, 17:29

Avangard píše:v Astrálu tě pravděpodobně bude zachraňovat tvůj anděl, ale moc bych na něj nespoléhal, když ho nebudeš poslouchat a rozčílíš ho tak tě nechá zemřít.

!smejesa!

'ss13'
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Avangard » 21 led 2012, 17:41

Já sem věděl, že se v tomhle neshodnem.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Příspěvekod Jack O´ Lantern » 21 led 2012, 22:16

Myslím,že Akyana to vystihla páč tohle neni RPG.A takhle to nefunguje. :P

Btw:Určitě by se to obešlo i bez vulgarismu !
Jack O´ Lantern
Učeň
Učeň

PředchozíDalší

Zpět na Magie