Biokinéza

Vitakineze je schopnosti manipulace s životní energií ať už za pozitivním či negativním účelem

Biokinéza

Příspěvekod Nessie » 23 črc 2010, 20:06

Biokinéza:
Biokinéza je využívanie svojej psychickej energie na zmenu DNA. (Napríklad zmena farby očí, vlasov atď.) Príznaky sa však neobjavia hneď, čiže sa nezľaknite, alebo nebuďte sklamaný ak sa výsledok nedostaví hneď! Príznaky Biokinézi sa objavia prevažne až na ďalší deň ale niekedy to môže trvať aj dlhšie!

Cvičenie na Biokinézu:
Poriadne sa zamyslite a vybavte si štruktúru svojej DNA (jednu jedinú štruktúru) a začnite ju upravovať podľa svojich predstáv a potrieb. Musíte sa však dostať do silnej meditácie! Až budete mať skompletizované svoje DNA, predstavujte si ako ho vysielate do svojho tela a ono pomaly nahrádza staré. Prvé príznaky sa môžu prejaviť už za deň, ale môže to trvať aj dlhšie. Nezabúdajte však, že sa musíte úplne sústrediť na vašu premenu. Musíte z hlavy vytlačiť všetky ostatné zbytočné myšlienky a myslieť iba na tú štruktúru DNA meniacu sa vo vašom tele.
Upozornenie!! Než začnete praktizovať Biokinézu mali by ste trochu ovládať napr. Telekinézu!! Pôjde vám to ľahšie.

Táto kinéza ma zaujala takmer najviac zo všetkých, o ktorých som zatiaľ počula. Viete o biokinéze niečo viac? Máte s ňou skúsenosti?
Ďakujem za každú odpoveď!
Naposledy upravil panter dne 23 črc 2010, 20:32, celkově upraveno 2
Důvod: zmena odkazu (Pravidlo 11)
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Re: Biokinéza

Příspěvekod Akyana » 25 črc 2010, 13:17

Zajímavé...

Přímo takto, jak jsi to popsala jsem o ní neslyšela,
ale jeden můj přítel si změnil bílé vlasy na černé !no1
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod matas » 26 črc 2010, 10:25

už som o tom čosi počul a vraj sa s tym da celkom dobre narabat... ale aj tak mi to pride troška nebezpečne lebo predsa len sa zahravaš so svojim DNA a ak sa niečo pokazi tak neviem, neviem... ale niekedy to istotne vyskušam :)
matas
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 26 črc 2010, 12:09

To je fakt dost zajímavé, chtěla bych to umět :o)
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Nessie » 31 črc 2010, 12:18

Tiež súhlasím, že experimentovať so svojou DNA je nebezpečné, ale preto je to aj také neuveriteľne ťažké, aby ľudia, ktorí nemajú toľko skúseností a mentálnej sily, nič nepokazili. Z ďalšieho hľadiska to však každého človeka prinajmenšom zaujme, pretože každý človek je s niečim na sebe nespokojný a v každom vo väčšej alebo menšej miere pretrváva túžba po dokonalosti. Keď som o tomto poprezerala anglické články na internete, hovorilo sa v nich o tom, že keby ľudia dokázali biokinézu ovládať, mohol by vzniknúť -Super človek- (ľudia by prestali starnúť, mohli by meniť na sebe všetko, nie len také veci, ako farbu pleti, očí, vlasov...). Ale osobne si myslím, že začiatkom existencie -Super človeka-, by Zem bola nadobro odsúdená k zániku, lebo je všeobecne známe, že keď človek získa primnoho moci, nekončí to dobre.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 31 črc 2010, 17:29

Myslím, že je to možné. Keďže vedci už nejaký čas experimentujú s DNA, tak je to určite možné aj na úrovni mágie.
Je to metóda podobná duchovnej liečbe, len trochu zložitejšia. Preto by som odporúčal naučiť sa najprv liečiť telesné
orgány, a až potom prejsť na biokinézu.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Vexom » 03 srp 2010, 14:17

Může se biokineze použít jako způsob pro zvětšení určitého "orgánu"?
Vexom
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 03 srp 2010, 21:35

:D Tak o takejto možnosti som ešte nikde nič nečítala, ale myslím si, že určite by to bolo možné. Možností je nekonečno...
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Vexom » 03 srp 2010, 21:56

Super:) Ani nevis, jakou jsi mi ted udelala radost. Aspon vim, co se mam ucit. Kdyz uz to nemam vrozene, tak aspon to zvetsit takhle !smejesa!
Vexom
Školák
Školák

Příspěvekod thechosenone729 » 25 říj 2011, 00:11

Takže ja by som skôr začal zo zmenou alebo premennou alel a to z podriadenej na dominantnú možno by to šlo o niečo rýchlejšie.
Každý človek ma 2 alely jednu od matky a jednu od oca
Napríklad Dominantná alela by bola - Matka Hnede oči
Recesívnu - podriadenú alelu by bola -Otec zelené oči
Funguje to tak že vždy sa prejaví iba ta Dominantná alela.
A tak ma napadlo že pomocou biokinézi by sme mohli skúsiť obrátiť alely na opak. A tak by sa stalo žeby Zelena bola Dominantná a Hnedá recesívna čo by sa potom prejavilo aj zmenou farby očí.
-To s tými alelami súvisí s genetikou atď niečo si nájdete aj na nete.-
O biokinézu sa zaujímam už dosť dlho.
thechosenone729
Školák
Školák

Příspěvekod Martin108 » 25 říj 2011, 09:03

thechosenone729 píše:Takže ja by som skôr začal zo zmenou alebo premennou alel a to z podriadenej na dominantnú možno by to šlo o niečo rýchlejšie.
Každý človek ma 2 alely jednu od matky a jednu od oca
Napríklad Dominantná alela by bola - Matka Hnede oči
Recesívnu - podriadenú alelu by bola -Otec zelené oči
Funguje to tak že vždy sa prejaví iba ta Dominantná alela.
A tak ma napadlo že pomocou biokinézi by sme mohli skúsiť obrátiť alely na opak. A tak by sa stalo žeby Zelena bola Dominantná a Hnedá recesívna čo by sa potom prejavilo aj zmenou farby očí.
-To s tými alelami súvisí s genetikou atď niečo si nájdete aj na nete.-
O biokinézu sa zaujímam už dosť dlho.

Nevím jak často se obměňují buňky, které způsobují barevný pigment panenky, ale i za předpokladu, že by se ti to povedlo bys musel počkat, než se tak stane a ta změna se projeví. Nicméně nestalo by se to najednou, ale postupně. Tělo není blbec a nevymění všechny buňky duhovky jen proto, že "hnědá" už není v módě :D
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod thechosenone729 » 25 říj 2011, 14:37

tušim tam ide o makro mikro sekundy to naozaj už netuším . Máš pravdu telo neni blbec ale je to funkcia ktorá sa deje nevedome teda ty ju nemôžeš ovplyvniť aspoň bez tréningu nie áno musíš vymeniť celu alelu a dať telu pokyn aby si to zapamätalo.
a to s tou hnedou a zelenou bol len príklad ako by sa mohlo začať
thechosenone729
Školák
Školák

Příspěvekod Martin108 » 25 říj 2011, 17:36

Asi jsme se nepochopili. Jednak nevím co jsou "makro mikro" sekundy. Zní to skoro jako "velká malá" blbost :D
A potom já tou dobou myslel čas, za který tělo vyhodnotí staré buňky s pigmentem za opotřebené a nahradí je novými (tam by mohla pozvolna proběhnout změna barvy oka).
Pokud si představíš ten proces, tak tam se stará buňka opotřebí a už není schopná plnit svoji funkci. Ty bys musel pozměnit zápis s parametry udávající její pigment a potom by se po spuštění procesu ve kterém se vytvoří náhradní nová buňka už vytvořila tak, jak by sis to představoval. Jenže tohle se neděje u všech buněk v jednom okamžiku (naštěstí :D) Takže bys měl v určité chvíli některé buňky v panence třeba se zeleným pigmentem a jiné s modrým. Jen doufám, že to funguje z větší části samo a jde jen o to zadat si základní parametry.
Přiznávám, že kdybych měl z hlavy upravit informace v řetězci, který je za pigment zodpovědný, tak bych si asi zavařil mozek. Navíc bych vlastně strkal nos do kódu, který je nejaktuálnější verzí, kterou příroda vyvíjela po tisíce let až do tohoto okamžiku. Dost snadno si proto dovedu představit, že bych si tím spíš uškodil, než pomohl.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod winchester » 25 říj 2011, 17:53

tak pride mi to zaujimave a uskutocnitelne, jedine co nechapem na tom tvojom meneni dna je: neviem ako si to dna predstavovat, teda ako menit jednotlive geny? alebo nechapem, ved keby som menil geny tak netusim ktori gen je na co takze neviem co si menim v principe, ci ?
"Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě, má jen 60 minut."
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod thechosenone729 » 25 říj 2011, 20:25

Jedná sa tam o nano sekundy tamto som sa pomýlil ale nieje možne aby si to stihol zachitiť a ešte nie ako vymeniť a trošku aj treba po uvažovať či naozaj zmena pigmentu v očiach je dobrý nápad , radšej by som už experimentoval s farbou vlasov ako s očami čo sa tíka menenie pigmentu atď. Proste je jednoduchšie už použiť informácie ktoré už v tele máš a nie vytvárať si nieaké nové ktoré môžu spôsobiť problémy ono stači menšia chybka a problém je na svete.
áno je to pravda ten najaktuálnejší stav nezachitíš lebo ako som písal jedna sa o taký refresh ktorý si ani nedokážeš predstaviť. Áno je tam veľké riziko že sa môžeš poškodiť.

Re:winchester stačí si naštudovať zopár vecí o genetike niekde na webe alebo ste sa to už učili v škole ?
thechosenone729
Školák
Školák

Příspěvekod winchester » 25 říj 2011, 20:43

no akurat sme dobrali chromozomy, dna, rna, geny takze presne viem ako to vyzera ale ale neviem ktori konkretny gen si mam menit na napr vlasy, ved na genoch nemas fotk toho coho sa tykaju, alebo si ju tam mam predstavit? :D
"Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě, má jen 60 minut."
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Další

Zpět na Vitakineze