Brno - UFO?

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Brno - UFO?

Příspěvekod Montrey » 10 srp 2009, 03:56

Dobrý den,

v sobotu zhruba v 22:00 jsem s přáteli seděl v přirodě a v tom mě kamarád upozornil, na něco co jsem nikdy neviděl. Světlo velikosti 3x větší než polárka. Světlo letělo letělo a najednou zmizelo. V tom se nad horizontem objevilo další a letělo tou stejnou "trajektorii" a zase na stejném místě zmizelo. Tohle se opakovalo asi 6x. Lětělo to směrem od Ochoze na Vinohrady a mezi Líšní a Vinohrady to zmizlo. Letělo to asi 40m vysoko (dalo se to odpočítat protože to přelítalo nad komínem který má 20m. Nedělalo to žádný hluk.

Viděl to taky někdo nebo se s tím už setkal? Cokoli uvítám
Montrey
Školák
Školák

Re: Brno - UFO?

Příspěvekod aumirek » 10 srp 2009, 08:23

no nevím letělo to 40 metru vysoko asi 3 krát větší než polárka co by to tak mohlo být že by včelka mája s kamarády na výletě výška i velikost by odpovídala

To je poprvý co jsem se zasmál opravdu od srdce u tvýho příspěvku:))))
aumirek

Příspěvekod PA7RICK » 10 srp 2009, 09:38

Ja jsem nic podobneho nikdy neviděl ale pro tyto případy je nejlepčí mít u sebe kameru nebo foťák(třeba v telefonu).

NLO (UFO) nad Prahou
"Asi devět jasně zářících oranžových objektu v nepravidelné formaci, pohybujících se pod zamračenou oblohou a postupujících od východu k západu, následně opouštějících obzor jižním směrem. Nejsou to hvězdy, nejsou to letadla. Po příchodu domů a nalezení :-) kamery se mi podařilo zastihnou už jen poslední tři. Pro mne je to do této doby UFO a moc by mne zajímalo, co to ve skutečnosti bylo. Natočenou po 23. hodině na pražském Spořiově 22.9.2008."

PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 10 srp 2009, 10:17

ač v mimozemskej život skálopevně věřím po obloze čumím věčně jen jednou se mi podařilo spatřit něco co nevím co to bylo ale ufo asi ne ale jeden neví.Ale něco co letí jen kousek nad 20 metru komínem nad městem kdy je celkem světlo a není poznat ani obrys tak to by museli bejt opravdu miniaturní ufouni i 2 metrové těleso by muselo bejt rozpoznatelné
aumirek

Příspěvekod Montrey » 10 srp 2009, 22:59

na tom videu to je ono... akorát jak říkám prostě se to objevilo letělo to zmizlo to a vylítlo další...
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 11 srp 2009, 19:35

nevím teda co je na videu ale dám ti písemně že je to mnohonásobně výše jak 40 metru a to i dle svědku co to pozorovali a natáčeli pokud něco poletí nad městem a to i třebas 100 metru vysoko uvidíš i v noci obrys nejenom světelnej bod teda pokud to nebude jen lampion
aumirek

Příspěvekod Montrey » 12 srp 2009, 02:25

neříkám že to je přesně ono... ale takovej oranžovej flek... a byla to oranžová svítící koula letící baj voko 40m nad zemí... vím že výš neletěla... a jestly si někdy viděl lítat po nebi ve formaci pouliční lampy tak to už nehul !trio!
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 12 srp 2009, 10:02

dobře pokud tu někdo hulí jsi to a to zcela evidentně ty.Jelikož jsem psal a to docela jasně že to muže bejt jen lampion a ty to hnned obrátíš na pouliční lampu ve formaci tak je jasné kdo tu hulí.A mohu te ubezpečit že těch lampionu přesněji těch čínských balonu se svíčkou se každej den vypouští stovky.A k tvému pozorováni mohu tě také ubezpečit že objekt byt jen metr velkej by ve výšce 40 metru jak ty tvrdíš byl dodt zřetelnej proti obloze.
aumirek

Příspěvekod Montrey » 12 srp 2009, 11:33

S tím čínským lampionem si mi vnukl myšlenku.... prosimtě dá se někde zjistit z jaký strany foukal nějakej den vítr?
Montrey
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 12 srp 2009, 17:32

asi se to zjistit dá nekde na letišti nebo nevím kde ono to bude asi ale problém ten vítr fouká v každé výšce jinam a asi to bude i problém že o kousek dále zase bude foukat jinak
aumirek

Příspěvekod Mithack » 19 srp 2009, 21:05

Nejsem sice skeptik, na UFO věřím i na další jevy, ale tohle je jasný čínský balón štěstí. Už jsem to viděl několikrát v Praze v okolí Černého Mostu, mám to i natočené... poprvé jsem si taky myslel že to bude ufo.. oranžová světla která směřují vzhůru a pak se vytratí (zhasnou), když už to bylo asi po 3. tak jsme se vydali k místu odkud tyto světla (balóny) stoupali... no a vypouštěla je nějaká skupinka lidí v Dolních Počernicích :) (tento balón se dá sehnat zhruba za 50 Kč) :)

Takže závěrem: není to žádné UFO jen čínské lampióny štěstí :)
Mithack
Školák
Školák

Příspěvekod juta.mahmud » 20 srp 2009, 09:25

Asi největší příležitost jsem propásl před 14 dny, kdy jsme byli na horách na chatě. Já byl na chatě a ostatní seděli venku. Bylo asi deset hodin a už byla tma a z chaty je krásný výhled na protější hory. Najednou zahlédli na obloze nad vrcholky hor jasné červené světlo, které stálo na místě. Ještě žertovali že to je Mars. Asi 30 sekund to stálo na místě a najednou se pomalinku přesouvalo doleva a postupně to zrychovalo a klesalo, až to zmizelo v lesích. Viděli to všichni, bohužel já, vášnivý fotograf a kameraman jsem byl v tu dobu na chatě :krec:

Zde je fotografie, jak vypadají hory a náznak letu světla:
Obrázek
juta.mahmud
Školák
Školák

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět