Ahoj. Potřeboval bych se poradit ohledně jedné věci. Celý život se mi stává, že se mi zdají sny, které se poté uskuteční - někdy úplně, někdy jenom jejich část. Problém je, že si většinu z nich nepamatuji. Není to přímo Deja-vu, ale doslova si vzpomenu, že se mi událost zdála ve snu. Několikrát se mi ale stalo, že se mi něco zdálo, já si pamatoval a doslova čekal, až se to stane. A také se to mnohokrát stalo.
Jsou zde ale potom dva problémy. Často neodliším, zda se jedná o normální sen nebo "předpověď". Druhý a ještě horší problém je, že si přestávám pamatovat sny. Myslím si, že je to z násilného probuzení každý den. Pokud jsem se soustředil, tak po normálním probuzení o výkendu jsem byl schopný vybavit si 3 sny. Nyní si je ani "nepamatuji".
Chtěl bych se tedy zeptat, zda je možné nějak si sny pamatovat i po násilném probuzení. A pokud by to bylo možné (bez toho by to nešlo), tak zda by bylo možné tuto schopnost alespoň trochu ovládat.
Netuším, zda to s tím souvisí, ale možná bude dobré, když to zde uvedu. Před několika lety jsem byl v Tunisu u nějaké kartářky (prakticky z nudy). Ta mi řekla, že dlouho nepotkala někoho, jako jsem já. Že nejsem jako ostatní a že bych mohl dokázat mnoho věcí, kdybych se více "otevřel". Je mi jasné, že podobné věci, říkají osoby jako tato často, ale já měl pocit, jako kdyby mluvila vážně.
PS: Poslední dobou se mi stává jedna věc. Zdá se mi pořád jeden sen (jiný si nepamatuji). Občas se stávalo, že mě sny na něco upozorňovaly či varovaly, tento sen ale nedává tak úplně smysl (pokud se tedy nezačnou v blízké době dít špatné a divné věci...). Je možné, že se něco podobného děje i teď jenom v trochu jiné formě?