Byskydy,Trojanovice - Chata Koksař

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Byskydy,Trojanovice - Chata Koksař

Příspěvekod TaySwift13 » 21 čer 2009, 17:41

Nedávno 17.6.-19.6. jsme byli na školním výletě v Beskydech,Trojanovicých.Byli jsme ubytovaní v malých chatkách,kdy byli jako by 2.malé chatičky (snad pochopíte) my jsme měli chatičku/pokoj 3b. a každé dva večery tam strašilo....vrzaly schody jak by po nich někdo šel.Ale nikdo to být nemohl...kluci s náma holkama spaly právě že nahoře protože v pokoji dole byla zima (oni chtěly u nás spát) Ale pořád jak by tam někdo chodil..potom jak jsem šla večer na WC,moc jsem se bála.Byla to hrůza a na chodbě je zrcadlo jen jsem se na to jednou podívala a viděla jsem nějakého chlapa který je celý krvavý a jakoby by mi chtěl něco udělat.Otočila jsem se a nikdo tam nebyl..... měla jsem pocit jakoby tam někdo umřel.... už tam nikdy nechci jet!Mě tam nikdo nedostane,prožila jsem si tam své!!!!!!!

Všechno je možné.Ano duchové exzistujou,tedy aspoň já na ně věřím i když se jich sama bojím.
TaySwift13
Školák
Školák

Re: Byskydy,Trojanovice - Chata Koksař

Příspěvekod kllara02 » 22 čer 2009, 12:43

u nás v beskydech straší zbojníci -( mrtvi) holka !001!
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kllara02 » 22 čer 2009, 12:50

nevím ale co by to mohlo být , to jaKO Myslíš to co bylo v zrcadle ?
to je jinak nějaky duch (krvavá mary nebo něco takovýho)četla jsem o tom hodně poměrně.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod TaySwift13 » 23 čer 2009, 11:13

Ale to byl nějaký chlap

Všechno je možné.Ano duchové exzistujou,tedy aspoň já na ně věřím i když se jich sama bojím.
TaySwift13
Školák
Školák

Příspěvekod ghosthunter » 01 bře 2010, 15:21

Ahojte všetci.Teraz vám napíšem niečo čo sa stalo mne a kamarátovi pred dvoma rokmi. Ja s kamošom sme dosť pobláznený do mysterióznych vecí. Počuli sme že vo vedľajšej dedine na farskej záhrade straší a tiež sme počuli že blízko tej dediny je starý židovský cintorín , takže to bol ďalší bod prieskumu. Vybrali sme sa do tej dediny okolo šiestej. Farár ešte nebol doma a tak sme išli ešte spolu sjednym chalanom na pivo. Na tu faru sme išli okolo siedmej. Podotýkam že už bola tma lebo sa to odohralo vo februári. Na fare nám otvorila jedna pani. Keď sme jej povedali za akým účelom sme tam prišli, začala nás odhovárať že to nie je dobrý nápad. My, borci sprostý sme sa samozrejme nedali odbyť a tak nám dala svätenú vodu a povedala že keby sa niečo začalo diať máme sa začať modliť zdravas.Tak sme tam teda išli.Chvíľu sa síce nic strašidelné neodohrávalo ale aj tak sme boli dosť napätý.Medzitým sa k nám pridal ešte jeden chalan.Potom to začalo.ešte musím pripomenúť to že ja som mal so sebou malý kríž. Obidvoch kamošov zrazu z ničoho nič začalo strašne dusiť. A nevedelli prestať.Po chvíli to jedného z nivh prešlo, ale toho druhého nechcelo prestať dusiť. Ten čo už nekašlal mi povedal aby som mu požičal kríž. Dal som mu ho s velkou nevôľou a sledoval som ho čo s ním bude robiť. A potvrdilo sa to čoho som sa najviac obával- chytil totiž opačne ako to zvyknú robiť satanisti. On dovtedy o takých veciach nič nepočul ani mu to nikto z nás nehovoril, takže si myslím že to nebola náhoda. Celý nasratý som mu ten kríž vytrhol z ruky. Po chvíli keď sme sa už zberali z fary tak ich ten dusivý kašeľ oboch presiel. Lenže to ešte nie je ani zďaleka koniec. Tý dvaja chalani boli od tej chvíle ako vymenení.Ja som už nebol presvedčení o tom či je dobrý nápad ísť na ten židovský cintorín.Ale oni boli od tej chvíle ako zmyslov zbavený a stoj čo stoj chceli ísť na židák. MUseli sme ich držať. Napokon sme to vzdali a jedného z nich sme pustili nech ide.Cesta na židovský cintorín tam vedie okolo rybníka. Tak teda ten chalan velký borec išiel sám ale ďaleko nedošiel. My ostatný sme ho len sledovali ako sa stráca v tme.Zrazu sme počuli strašný výkrik....... Všetci sme boli z toho dosť dosratý a nikto tam so mnou nechcel ísť po neho a tak som musel ísť sám. Našiel som ho čupieť na zemi a strašne plakal . ten chalan mal vtedy 16 čo je na chalana v jeho veku nezvyčajné. Keď som sa ho pýtal že čo ho tak vystrašilo, nevedel my sám povedať že čo to bolo,ale že to bolo strašné. Dalo mi to dosť námahy postaviť ho na nohy a išli sme na autobusovú zastávku. Lenže jemu sa po psychycekj stránke ešte viac prihoršilo.
Začala ho bolieť hlava a začal sa sám so sebou, aspoň mi to tak pripadalo, rozprávať. To som ho už nespúšťal z očí a musel som na neho dávať pozor.Začal sa prechádzať, ja som sa mu chvíľu nevenoval a keď som ho zbadal, tak už mal znova namierené na ten cintorín. Dobehol som ho až pri rybníku. Začalma presviedčať aby smne išli len my dvaja na cintorín a že na ostatných nech kašleme. Presviedčal som ho aby sme nikam nešli a keď už sa mi to ako tak podarilo tak z neho vypadla ta najpodivuhodnejšia veta akú som od neho počul. Povedal že mu je strašne teplo a že aby sme sa išli okúpať do toho rybníka.Prvýkrát mi dal niekto taký návrh aby som sa išiel okúpať vo februári do rybníka a prisahám že vtedy ked som mu pozrel do očí tak som sa ho bál, lebo vyzeral akoby ma chcel utopiť.O niečo neskôr mi povedal že v tom rybníku na hladine niekoho alebo niečo vidí a že to chce aby sme išli za tým. To už som sa naozaj začal báť a tak som ho doslova odtiahol na zastávku a už sme ho strážili pre istotu dvaja. Natlačili sme ho do autobusulebo dobrovolne nechcel ísť.Nieje žiadny neonacista ani nič podobné a začal po sklách autobusu čmárať hákové kríže. Keď sme dorazili do našej dediny tak sme ho s kamošom vyprevadili až ku domu aby sa náhodou nevybral pešo naspäť.

stretol som ho na druhý deň a hovoril my že keď sme odišli on sám sa v noci vybral na záhradu a tam mlátil do dreva ....... Potom že si na včerajšok vôbec nepamätá a že ani nevie ako sa dostal do postele. Mal totálne okno. Toto bol môj najstrašidelnejší zážitok aký som kedy zažil a už niečo také ani zažiť nechcem .
ghosthunter
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 21 dub 2010, 22:25

k tomu prvnímu příspěvku s tím zrcadlem,tam se určitě muselo něco ošklivého stát.ale věřím,že na takové místo už se nikdo nechce vracet.k tomu druhému tam taky určitě něco bylo,ale asi se to vtělilo do toho vašeho kamaráda.když on si nepamatuje vůbec na nic!!!měl by vyhledal exorcistu!!!
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach