Koubič vylezln a vyleze opět :-) jinak Soyss díky za chválu, rád se chytnu organizování a magii nechám těm kdo jí rozumí :-) díky též za názor, Mimars, to že nemáš co ukazovat to není podstatné, podstatné je se připojit, třeba alespoň když zajdeme mi někam v Praze, to že věk je zatím překážkou, je ok, snad akce budou mít takový úspěch, že se budou s pravidelností opakovat až do té doby, než ti to věk dovolí, a propo kolik ti je vůbec ?
V září mi bude patnáct. Překážkou tedy je jednak vícedenní sraz a jednak alkohol či jiné podobné věci vyžadující trochu jiné rozestavění bajtů (ale vážně si nemyslím, že budou alkoholové srazy, to jen tak pro ilustraci :D) - tedy věk obecně. Jinak pražská několikahodinová nejsou (minimálně v teoretické hladině) problém.
ani ne, nemyslím si, že tím že ti je 15 se nějak lišíš od 40 chlapíka, max. tak zkušenostma, co se týká alkoholu, tak třeba já jsem abstinent a srazy by neměli být o tom, vykropit si kedlubnu :-) viz Vilda :
ale o tom, poznat lidi stejného ražení, vyměňovat si s nimi zkušenosti, učit se jeden od druhého, zdokonalovat se, popřípadně najít nové přátelé, atd. prostě to samé co tady odstartoval Martin fórem, ale převést to do reality :-)
Ahoj, je to skvělí nápad. Mě osobně už to taky napadlo, ale ještě jsem nic nenapsala. Nejvíc by se mi asi zamlouvala nějaká chatka (nemám totiž stan). Spíš bych se chtěla jen zůčastnit. Nemám dostatečné zkušenosti a vědomosti, abych tam mohla něco přednášet. Takže doufám, že bych se tam dozvěděla něco nového, co ještě nevím. Ráda se seznámím s lidmi, který nejsou naprostí ateisti (jako můj táta) a kteří jsou podobného ražení jako já.
nějak se to vymyslí :-) co se týká přednášejících tak by sme něco dohromady už dali :-) představoval bych si ten první sraz spíš v rovině seznamovací a pro třeba uplné začátečníky představení magie jako celek
Byl bych taky pro, ale bohužel jsem mimo republiku, snad to někdy vyjde a poznám vás z očí do očí.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D |\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
No jak jsem předeslal výše, jsem mimo republiku a jaksi mi to na tenhle rok nevychází, bohužel.
Naposledy upravil Sam Tektzby dne 08 črc 2011, 17:56, celkově upraveno 1
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D |\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
Moc rada bych Vas take poznala,ale ziji ve Finsku a tez nemohu prijet a je mi to lito. Ziji s 2 kocoury rasy ragdoll, v prosinci oslavim 40 let a o magii se zajimam jiz dlouho. Dale o historii, hlavne 12-14 stoleti v jizni Francii, o hnuti kataru. Jinak Sam Tektzby vi jak vypadam, foto jsem mu poslala. Ale moc rada bych Vas videla. Nechce nekdo z Vas navstivit Finsko?
Arpaix, neříkám že bych nejela, někdy tam chci zavítat, ale na nejbližší dobu to bohužel nevidím :/
ted budu ráda když přežiju Masters, a pokud mně z tama zbydou nějaké penize, tak se mnou počítejte... a když sem to zmiňovala.. na MoR do vizovic se ted asik nikdo nechystá, co? :D