od chmatak » 19 kvě 2011, 11:25
No myslím, že kdybych si někdy rozhodl napsat nějaký hororový štěk a chtěl bych tomu dodat autentičnost, požádal bych tě aby jsi mi hodil nějakou vyšinutou pózu na obálku :-) nee v pohodě, snažím se to odlehčit :-) Problémy které jsou asi nejpalčivější jsou ta dálka a finnance, proto by jsme to o tom měli mluvit, je mi jasné, že někdo by třeba jel, ale nemá na to škváru, nebo ho nepustí rodiče, protože mu není 18, nebo manželka, protože je neřízená střela, atd. :-) pro někoho cestovat přes celou republiku taky není nejlevnější, proto bych to zde chtěl probrat, každý jak si sám napsal zná nějaký místa, kde by šel rozbít provizorní tábor a dá se to vymyslet tak, aby to bylo někde ve středu republiky, ty z nás co mají auto, mohou nabrat třeba věci jako jídlo stany atd, popř lidi z blízkého okolí, muselo by se to trochu promyslet a hosit víc návrhů, ale o toho sem založil todle vlákno aby se každý k tomu vyjádři, není problém, aby pokud o to byl zájem se pár lidí chytlo iniciativy a začalo se s tím něco dělat, já osobně mám v plánu do konce roku nebo v průběhu příštího koupit nějaký kus pole nebo louky někde zhruba uprostřed čech, poblíž vodního zdroje, kde se chystám časem vybudovat něco jako centrum pro všechny lidi co dělají do magie, pohanství, historie, fantasy, atd., prostě pro lidi, kteří uvítají, že bude v republice místo, kde se budou konat různé akce, atd. představuju si to formou něco jako byli dětské tábory, akorát že pro dospělé, nejdřív se to bude muset vymyslet legislativně, aby to bylo legální, možná založím nějaké občanské sdružení, které to povede, budou se muset ošetřit věci jako stavební povolení, protože na zemědělské půdě se nesmí stavět, ale pokud to budou stavby jako pódium, toalety, jídelna, atd, nic bez pevné podlahy, vše ze dřeva, ale tak aby to bylo obyvatelné i v zimě, atd atd, na to bych mohl založit vlastní vlákno :-)) každopádně nějaké snahy na to aby jsme nebyli samotáři datlující do PC, ale aby se lidi zajímající se o takové věci seznamovali s jinými, sdružovali se apod. tady jsou, jen to bude delší cesta, ale snad dopadne na úrodnou půdu, minule sme narazili na téma, že každý by u nás v ČR chtěl k něčemu patřit, ale nikdo se nechce sdružovat, to chci změnit, chci aby lidi věděli, že tu existuje něco , kde se zdokonalí, najdou tam lidi podobného ražení, prostě zkrátka a jasně najdou to co hledají.
Memento mori