Co dodat podle mně ti pomůžou zkušenosti třeba po mých prvních seancích sem začal dosahovat právě takového cítění ale myslím že seance nejsou to jak bys toho měl docílit mělo by to jít i jinačím způsobem.
Šamani využívají tu samou metodu jako nekromanti a nebo kněží šintó. Jde o vědomé vyciťování energetickýho proudění a schopnost ho identifikovat jako spirituální podstatu. Jednodušeji to už napsat bohužel nešlo :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D |\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
Až třeba potkáš ducha kterej je "nakrknutej" tak věř že to poznáš seanci můžeš udělat doma ale může to trvat i delší dobu a rozhodně nevyvolávat bezdůvodně vim že to bude znít jako v asi ta "nejdrsnější" rada ale je to tak takhle sem se k tomu dostal jenže lidská hloupost je taká skusit vše dokud se to nepo**** ale mam pocit kdo si neprojde nepochopí.
Ono bacha seance a samotný vyciťování je rozdíl :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D |\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
Člověk si ten cit takhle získá.... je to můj názor. Prostě sem ten cit získal tady po těch věcech takže mám pocit že to je z toho už to pak nejde necítit.
Co já vím, tak tohle má každý, alespoň co jsem vyštrachal. Nic není získáno, jen to musíš probudit. Samozřejmě, že musíš taky něco znát :D
Né že bych nějaký zkušenosti neměl ale do takové "klasiky" jako vyvolávat duchy jsem se ještě nepouštěl.Způsoby znám ale jen ty spiritistický a těm nedůvěřuji z důvodu bezpečnosti.Proto radši šamanismus či nekromantii. :))
Procházíš-li temnotou či temnými časy,hledej světlo.Není-li světlo,rozsviď baterii. :D
No počkej, ono "deskování se sklenkou" je nejnižší doložená forma povolávání. A povolávání samotný z hlediska povolávání duší zemřelých je nekromantie, principielně :)
Akorát jsou rozdílný :) nekromantie je povolávání skutečnosti a nebo duše v elementu smrti a šamanismus pracuje s božstvama i duchama, ale s těma jen na nižší úrovni :)
K prvnímu příspěvku - rád bych připomenul téma "Vidíte zrnitě?" zde na fóru, kde se to vidění "za oponu" dost probírá(lo) a od Koubiče tam je i návod na stimulaci třetího oka.