Co chce?

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Co chce?

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 srp 2011, 14:32

Tohle vypadá na něco malinko jinýho, kladná energie "nesmrdí" a "nekazí" věci po domě. V podstatě se jedná "polomateriální projekci", ktetrá chce jen a jen otravovat, ale může to být i horší. Zvýšila se v tom místně nemocnost?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Evča 557 » 30 srp 2011, 14:47

jedinej kdo trpí jsem já bolesti zad porucha štítný žlázy (omezená funkce) deprese nyní pravidelně navštěvuji psychologa...jak hodně horší to může být?
Naposledy upravil Evča 557 dne 30 srp 2011, 15:03, celkově upraveno 1
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 srp 2011, 15:03

A kdy tohle všechno začalo?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Evča 557 » 30 srp 2011, 15:07

když jsme se do toho domu nastěhovaly (3roky) děda nás tam nechtěl nejřív jsem přišla já a pak bratr s mámou. Ted nám tam babička z dědou dělaj dusno i když barák je mámy, která s námi již nebydlí, loni se odstěhovala už to nevydržela...jina zdravotní problémy přišli v rozmezí rok a půl - 2roky
Naposledy upravil Evča 557 dne 30 srp 2011, 15:09, celkově upraveno 1
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 srp 2011, 15:08

Tohle mi něco připomíná!!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Evča 557 » 30 srp 2011, 15:10

můžu vědět co?
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 srp 2011, 15:10

Dej mi den, něco si musím ověřit.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Evča 557 » 30 srp 2011, 15:12

ok
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 31 srp 2011, 13:36

V tomto pripade se jedna o zemreleho, jehoz Duse je jeste i po smrti pomoci perispiritu spojena s rozkladajicim se telem. To je "mrtvy, nemrtvy". Vidim ze tento zemrely byl a je tak spojen s timto svetem i Vasim dome, a zemrel nahle, ze on ani neuvedomi ze je mrtvy. To neni cista Duse,ale je silne spojena s hmouto, s telem ktere se jiste nachazi jiz v pokrocilem stadiu rozkladu- proto ten zapach! Tato Duse neni spokojena, nebot neni oddelena od hnijiciho tela a neni to cista Duse.
On chce zbavit se tela, aby Duse mohla jit dal,ale Duse dal jit nemuze, nebot je jeste spojena s hnijici hmotou.
Proto vsude kde chodi, siri zapach rozkladu a tez vse ceho se dotkne, zacne se rychle rozkladat. Rozklad se siri z tela na telo,ale i na dalsi hmotu, jako jablka.
My tomuto ne-mrtvemu musime pomoci vratit telo zpet do hrobu a udelat ritual posledni cesty- pohrbu.
Tato Duse se musi oddelit od tela a telo musi byt pohbeno. Toto udelame tak ze udelame malou ceremonii.
"
Vykopejte pred dome jamu, a vlozte do ni kus masa, treba veproveho. Otervete vsecha dvere i okna, zahrabejte jamu, a peclive, obradne.
Do dveri na prah zatlucte hreb, do kazdych dveri vstupnich, namalujte na vstupni dvere 3 krize,a okna i dvere pak zavrete.
Toto je ritual posledni cesty.----

Mozne je ze tento mrtvy, jeho telo, nebylo nikdyz pohrene ani nalezene, mozna jedna se o zavrazdeneho, ci zesnuleho prirozenou smrti nekde blizko Vaseho domu, sam a opusten,a takto na sebe tento zemrely chce upozornit,
S timto mam mnoho zkusenosti v finskem Laponsku. Pokud jste verici, pomodlete se po tomto obradu. Pokud nepomuze, muhu zkusit jiny ritual, i ktery mohu provest na dalku, ziji ve Finsku.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Evča 557 » 31 srp 2011, 14:03

obávám se že tento rituál nebude možný máme 3 vchody a okolo domu je všude beton a na trávník se nesmí sahnout je pod babičiným dohledem (anglický).
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 31 srp 2011, 14:14

Tak to zkuste dal, treba v parku, kde jiz neni anglicky travnik,ale dulezite je otevrit okna, aby ten ne-mrtvy mohl ven. Neb to neni je Duse,ale i hmota aje to velmi aggresivni. Muze to prenaset i nemoci, ktere se siri z mrtvych telo,nebot tato Duse je jeste v tele. Vy pozdeji muzete i onemocnet infekcemi,a Vase schopnost obrany bude mala, nebot tato energie obsazena v ne-mrtvem tele, Vam znemozni branit se infekci. Pokud to nebude pohrbeno a Duse nevrati se na "druhy breh", tak situace bude horsi, nebot ono Vas to bude volat "do hrobu". Zkusim to odvolat odsud, ale je to velmi tezke, neb ziji asi 3000km od Ceske republiky. Zkusim ten ritual udelat jinym zpusobem zde..nebot neni dulezite kde je telo pohrbeno, ale musi byt pohrbeno. Duse muze cestovat i vesmirem. Ty aktivity jsou nejjsilnejsi vetsinou okolo 23-04 hodiny v noci kdy je kild a ono to na sebe chce Vasi pozornost.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Evča 557 » 31 srp 2011, 14:30

Dobře, děkuji za radu a vyzkouším. A ještě bych se chtěla zepat pracuji v prodejně nábytku, která je postavená na bývalém hřbitově. stává se nám že se ovírají galerky (zrcadlové skříňky do koupelen) i přes to že jsou zalepené izolepou. a někdy když obsluhuji nebo uklízím vidím (asi) muže v černém jak mě pozoruje jen tak stojí a kouká. na kamerách není. jediné co je občas na kameře vidět je bílé světlo lítající po chodbě. Asi to bude tím hřbitovem že?
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 31 srp 2011, 14:36

Niceho nebojte se. Toto je zcela neskodne! Ano, jedna se o hrbitov,a pokud na hrbitove byl postaven obchod, jedna se o zneucteni hrbitova a Duse zemrelych nemaji klid, proto se brani, davaji o sobe vedet. Nejsou zli, ale misto posledniho odpocinsku jejich tel bylo zneucteno, jsou ruseni,a nepreji si zadne obchody na svych hrobech. Chteji Vam rici ze se jim nelibi ten obchod na miste hrbitova. Ale bat se nemusite. Bylo by ale dobre ten obchod postavit jinde, ti mrtvi nejsou tim spokojeni.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Evča 557 » 31 srp 2011, 14:43

tohle je mi jasný a vůbec se ho nebojím ale já přece za to, že je tu obchod nemůžu tak proč pořád chodí za mnou? Možná je to tím že jsem jediná kdo ho tu vidí. Bohužel pomoci mu nemůžu. :-(
Evča 557
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 31 srp 2011, 14:44

He he, tak komu by jablko neshnilo hned, to se mi stává taky, ale to je spíš podle pokojové teploty a podobně.
Jinak vážně nevím, o co by se mohlo jednat, být tebou, pozvala bych si do domu nějakého zkušeného člověka, co může vidět duchy, jinak ti duchové to dělají s určitým záměrem, pochybuju, že by tě jen tak "chtěli postrašit".
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod KillerLP » 31 srp 2011, 14:44

Tento komentář (Tenhle, s tímhle textem) bych byla ráda, kdyby někdo, prosím smazal.. Omylem jsem to poslala 2x..
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy