Ahoj. Mám asi menší problém. U nás doma straší, už je to 3roky a nevím si rady. Každou noc slýchávám, jak nám někdo nebo něco běká po schodech nahoru a dolu a pak mi v pokoji začne blikat televize, jako by se chtěla zapnout většinou okolo 3.ráno. To blikání nejde vypnout. Jednou jsem spaly bylo to zase okolo 3. ráno a najednou slyšim mamku jak začala křičet a slyšela jsem zaskřípat kliku od našeho pokoje. Dveře se sami od sebe otevřeli tomu předcházelo opět blikání televize a kroky po schodech. Pak se nám tohle stalo ještě jednou ve dne a to jsme seděli s mamkou u nás v pokoji a povídali jsme si a nejednou se rozrazily ty samé dveře jako v noci, nikdo jinej kromě nás v domě nebyl a průvan také ne, všechny okna byla zavřená. Jindy jsme zas seděli na gauči dívaly se na televizi a najednou se mamka ohnala a řekla: Lejdy (pes) jdi dolu. Pak jsme se na sebe podívaly a já jí říkám co je a ona někdo vedle mě skočil na gauč. Ale pes v místnosti nebyl. Nikdo z nás v noci nespí a je zajímavé že se všichni probouzíme okolo 3., tuhle hodinu nesnášim nerada se vrcím domu a nesnáším naší chodbu se schodištěm všude jsou tam zrcadla a všude prosklené dveře a to je strašně nepříjemné v noci.
Prosím o radu co se to u nás doma děje?