Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Re: Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Příspěvekod Aspire » 10 kvě 2010, 14:31

Jak se člověk může zbavit spiritu který se na něm živý?Nikdy jsem si to neuvědomoval ale něco jako malý kluk jsem prožil...Jednou jsem poznal člověka, který na mě poznal že mám schopnost cítit přítomnost spiritu a že můžu fungovat jako jakési medium. Cítím na sobě že když se uvolním tak vnímám jakýsi tlak či energii která mě opklopuje a takový zvláštní pocit. Někdy v koutku oka zahlédnu jak se něco mihne ale vždy si míslím že je to jen pruvan nebo něco takového. V nové práci jsem poznal kolegu a jeho manželka je thaika a umí to ovládat, vidí spiryty a umí se negativních zbavit. Uplně náhodou jsem se s ním na tohle téma bavil a to, co mi vyprávěl ze zkušeností tak jsem zjistil že mám stejné příznaky, a začínám chápat že je to pravda a chci se o tom dozvědět více...Umět to kontrolovat a nenechat se tím vysávat. Myslím si že pokud bych se tomu až příliž podal že bych s tím mohl přijít do kontaktu tváří v tvář a nedopadlo by to dobře... Napište děkuji.
Aspire
Školák
Školák

Re:

Příspěvekod Aspire » 10 kvě 2010, 15:14

:krec:
Aspire
Školák
Školák

Příspěvekod Ryan » 21 čer 2010, 13:42

Chtěl bych se zeptat co si myslíte o myšlence, jestli člověk je schopen silnou vírou ve svého anděla strážného zastavit útok ducha.
"Život je jako jedna velká cesta, která má mnoho odboček. Na nás je, kterou se vydáme..."
Ryan
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 21 čer 2010, 15:12

Pokud člověk věří, dokáže nemožné. V tom jsem přesvědčena.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Ryan » 21 čer 2010, 17:19

kllara02 píše:Pokud člověk věří, dokáže nemožné. V tom jsem přesvědčena.

Souhlasím s tebou :)

Aspire: Tak s tím ti já neporadím, o tomto tématu nemám moc zkušenosti.
"Život je jako jedna velká cesta, která má mnoho odboček. Na nás je, kterou se vydáme..."
Ryan
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 24 čer 2010, 17:37

ryan-myslím,že ano,protože každý z nás má anděla strážného.a pokud v něj opravdu věří tak to jde.i myšlenka byt jen magická je velmi silná.p.o.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod pentagramové oko » 24 čer 2010, 17:42

aspire-pokud jim nedovolíš aby existovali v tvé mysli ani ve stínu před tebou.oni žijou ze strachu který mi v sobě před nimi skrýváme.pokud jim dokážeš,že tvoje vůle je silnější než jejich , tak potom zmizí.p.o.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Akyana » 25 čer 2010, 17:04

Takže od mládí máš ducha, co Tě obtěžuje?

Najdi si na netu číslo šamana a zavolej mu.
Objednej se u něj a ať jde duch dál do Světla, nebo znovuzrození.
Žádné kontrolování, :arrow: to je Aghora a na to nemáš ani mistra ani oprávnění!
Není to těžké, ale moc a moc nebezpečné.
Byl jsi varován.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod zombie » 29 čer 2010, 19:36

mě teda nejvíc štve když si bláznivá partička,hraje na frajírky-něco vyvolájí a potom volájí o pomoc.
kdo chce kam pomozme mu tam.
nelíbí se mi když si z duchů někdo utahuje.
já snima mluvím,chodí za mnou sami od sebe-ale nikdy si z nich nedělám srandu.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Lutero » 31 črc 2010, 08:37

jesterM60 píše:Co mne štve na většin lidech co evokují duchy....Pro jistotu...evokace=vyvolání).....Ono by se to nemě?lo dělat jen tak za žádným účelem.Spousta lidí se divý,že když evokují bytost tak se jim něco stane,nebo zvrtne,nebo se může stát,že bytost na ně zaútočí,ale proč Je to jednoduché.Oni si ži¨jí ve své sféře a když se objeví někdo kdo je začne sem přivolávat k nám,tak oni příjdou...jenomže většinou ty lidi evokujou a když se evokace povede tak nevědí co dál a nepostupují přímo profesionálně.Myslím tím to co se děje bohužel všude.Dám příklad:Parta puberťáckých holek se rozhodne ,že někoho vyvolají...Nevědí koho,prostě chtějí jenom zkusit evokovat(to je první chyba-evokace mají mít důvod proč je děláme...podmětem je koho vyvoláme a ne že někoho vyvoláme)....když už se jim to tedy povede podle spiritistického učení,tak tu nastane další fáze.Duch se tedy zjeví.Oni začnou zmatkovat a nevědí co(to je už druhá chyba....člověk by měl být při smyslech a když už se něco zjeví tak bychom měli přesně vědět co od bytosti požadujem a proč jí vlastně voláme a rušíme)....no a pak ta banda holek se vyděsí a rozuteče se s místnosti(třetí chyba-deformace kruhu a neuzavžení interdimenzionální brány.To může mít na svědomí poruchy energií v budoucnu v místosi,ale i u osob co to prováděli).....prostě chci říct,že by se evokovat nemělo pokud nemáme opravdový důvod.TAkhle akorát ty astrální entity naštveme a pošleme proti sobě za to,že je zbytečně otravujem.....Toť poučení ode mne

ještě jedna drobnost... osoba provádějící evokaci musí umět také ducha či jakoukoliv jinou entitu umět odvolat....
Lutero
Školák
Školák

Příspěvekod mraban » 01 srp 2010, 21:55

Caute chcel som sa spytat ci sa vytvaraju aj novy duchovia (duse).Ved ked si vezmete ze niekedy davno nebolo ludi tak moc a teraz nas je 6 miliard tak vlastne vzniklo dalsich 5mld dusi..a ma napadlo vlastne ci sa dusa vytvara pri narodeni.A este ma napadla taka vec ze ak maju aj zvierata dusu tak ako to vlastne je ze ked zviera zomrie..to potom ten duch zvierata je tak isto (ne)inteligentny ako za zivota? alebo ten duch je potom inteligentnejsi ? to by znamenalo ze ak je duch v tele tak je vlastne obmedzovany nedokonalostou tela a nevieme a ani sa nam neda naplno vyzit nasu dusu..hmm
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 03 srp 2010, 14:14

Toto sú dosť ťažké otázky, ale nepochybujem o tom, že na ne existuje odpoveď. Podľa môjho názoru sa duchovia vytvárajú stále, ale nie tak rýchlo, ako ľudia. Trvá určitý čas, kým sa vyvinú natoľko, aby sa mohli vteliť do ľudského tela. Inak si myslím, že v astrálnom svete žije množstvo duchov vo svojich vlastných svetoch, a plnia si svoje povinnosti tak, ako my.
Duchovia zvierat aj ľudí sú obmedzení vlastným telom, a tak nemôžu využívať všetky svoje schopnosti. Ľudia často hovoria, že v minulosti boli mladí a hlúpi, ale v skutočnosti to bola len neschopnosť používať svoje telo tak, ako by chceli. Musíme sa zmieriť s tým, že niektoré veci nám budú trvať dlhšie, kým sa ich naučíme, a niektoré sa naučíme až v ďalšom živote.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod mmhp » 04 srp 2010, 19:31

určitě jste někdo z vás jako malé dítě zkoušel vyvolat duchy.... podařilo se to někomu z vás?
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod mraban » 05 srp 2010, 11:22

tu som o tom pisal ale je tu takych clankov viacej..preco sa pytas tiez si to skusal ?
Kód: Vybrat vše
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod lukark » 14 srp 2010, 21:58

je to cca 1 a půl roku zpátky co kámoška dostala takovýhle nápad, tak sem si řek ok-vyzkoušíme co to umí...tak ještě s jednim kámošem sme se sešli u ní doma...vytvořily jsme provizorní ouiju a ten papír kompletně potřeli vlastní krví(samozřejmě sme ho museli vložit do průhledných desek, jinak by po tom ten sráč prostě nemoh jezdit)...nápad jsem převzal z knihy "základy praktické magie" od autora s pseudomimem Papus...jenže mi jsme se záměrně vykašlali na jakoukoliv ochranu...jako nějaký kruhy atd...naopak sme to chtěli řádně nabombit(nebo aspoň já to chtěl nabombit...jelikož moji dva společníci o tom věděli kuloví...). a tak sme vyvolávali randomized ducha(nebo spíš jenom otevřeli bránu do "jinýho světa")...vyvolali smě nějakou věc, která se představila jako Sofi5...a celou dobu kecal samý blbosti...po ňáký době sme ho teda "odvolali"...a pak sem šel domů(to byla tma)...normálně mam noc radši než den, ale teďka jsem měl co dělat abych se nezcvoknul...a v tu chvíli mi došlo že můj nový kamarád zůstal mezi námi...ale kupodivu se ozval až po půl roce nějak před vánocema...a od tý doby sem cejtil jak sílý.Párkrát se mnou v hlavě mluvil...vysával ze mě životní energii a dostával mě do úctyhodných depresí...A jedno nade mnou z části převzal kontrolu...zrovna ten den jsem začal chodit k psychiatrovi a tam mi předepsali nějaký ty antidepresiva...a večer jsem se rozhod ustoupit od svýho předsevzetí a požádat o pomoc anděli...a od tý doby už to bylo v pohodě...ale doteď si docela často připadám nesvůj...

takže lidi...radši se na to vybodněte ;-) ...nestojí to za to
lukark
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 15 srp 2010, 09:18

a tá kniha je dobrá? chcel by som si ju kúpiť, či sa mi to oplatí 's220'
.Sh4rp

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist