od Arpaix » 11 kvě 2011, 22:33
Zalezi na cloveku, na tom jak je pripraven na setkani s obyvateli "druheho sveta". V zadnem prioade by se nemelo urazet pamatky zemrelych, zneuctivat hroby. Nebot prave Duchove tyto mista navstevuji. Oni jsou pritomny sveho pohrbu, chodi se divat na svuj hrob, apokud nekdo bude hroby zneuctivat, mohou se mstit.
Prave i to ze clovek by nemel jit na hrbitov opily, nebot muze nahodou nejaky hrob zneuctit, ci privolat Duchy ktere nemysli tak dobre. Evokovat za ucelem poznani je dobre.
Ja sama praktikovala na mnoha mistech v opustenych domech, klasterech,hradech, nebot mne zajima pravda, co bylo kdy v historii, kdo kde zil a jaky byl a co se´stalo.
Zajima mne zkoumat hrady, zamkym tvrze, klasterym stare domy,ale i stare nemocnice, hrbitovy.
V CR je velmipro mne pusobive misto klaster Chotesov a hlavne ty goticke sklepy v nem.Ja to zkoumala samozrejme v noci a na svoje nebezpeci bez pruvodce. Zkoumala jsem podobna mista po cele jizni Francii. Ve Finsku nic takoveho neni,ale i zde mamz´ase jine zkusenosti..opustene chaty na ostrovech..ja takto i objevila 3 zesnule pred 2 lety v lete, na opustenem ostrove na chate.