jesterM60 píše:něco přesvědčivějšího?Záleží na tom kde se pohybuješ...
tak poraď kde bych sem ěl pohybovat abych už neměl jakkoly chuť racionálně vysvětlit některé jevy zde na föru popisující
jesterM60 píše:zkus zajít v noci do koncentráku

Ked myslíš...pacey píše:DNA píše:Vyvolávať duchov by sa nemalo za žiadnych okolností,kedže za duchmi sa skrýva Satan bývalý padlý vodca nebeských anjelov a jeho komplici.Má niekolkotisícročnú skúsenosť s pozorovaním ludí a preto vie zvodný klam ušiť každému na mieru podla jeho kvalít.On sa zahráva s vami ako mačka s myšou.
neviem co tu splietas teraz satana, nie kazdi duch musi byt pod vplyvom satana.. teda nie priamo

Domino K-S 15 píše:Zdravim, jako malý kluk sem duchy videl všude kdo ne že?:D ale postupem času sem s toho prostě vyrostl protože sem ze všech stran slyšel že duchové neexistují a tahle myslěnka mi k životu stačila. Jenže nekde uvnitř jsem pořád cítil že neco tam po smrti ještě je ale nemohl sem si vysvětlit co. Když mi bylo asi 14 let tak sme jako velký borci s holkama šli na náš hřbitov holky se bály a my jako velký machři taky ale nedávali to znát, když jsme tam tak pořvávaly a smáli se najednou jsme uviděli asi o dvě řady hrobů dál stín klečící postavi to nás viděsilo a začli jsme utíkat když sem se otočil nikdo tam nebyl asi po roce jsem se začal navštěvovat jeden objekt z pohraničního opevnění z let 1935-1938 a s partou kluků jsme ho začali opravovat a taky tam spát, jednou jsme byly domluvený že tam přespíme ale nejak jsme se nesesli a tak tam spal jeden kamoš sam a když jsme rano přišli byl před bunkrem a celou noc nespal a když nám vypravoval jak slyšel že kolem nej nekdo chodí a dole nekdo hýbe z věcma nikdo jsme mu to nevěřili. O týden později jsme tam spali znova a ja sem si vzpomel na zážitek ze hřbitova a měl jsem docela strach a stalo se znova to co nám vypravoval všichni jsme slyšeli to samé ale neodradilo nás to a i přesto jsme tam spali dál a dál prostě jsme se to naučili přehlížet a nebo zaspat i teď tam občas je neco slyšet ale už to není jako dřív je to jako kdyby ten duch nebo co to je uznal že nás nevižene a postupně toho nechal. Teď když si to tady čtu ty vaše příběhy a zážitky tak na to koukám a uvažuji úplně jinak než kdybych neco takového nezažil. Hmmm a je mi 16 kdyby ste chtěli věďet jaký přechytralí děcko si tady zase neco vymyslelo;)

Yumi píše:No ty wole.O tom radši ani nemluvim.Na biologický praxi měl jeden kluk nápad, že vyvoláme Němcovou.A já, jakožto ezoternicky založená osoba sem kejvla.Znáte to ne, ten postup? abych se tu nerozepisovala jak *CENSORED*.Když došlo na větu: Dej znamení, že si tady-Zhasla svíčka.Fakt sem měla pocit, že tam někdo je.Přeběhl mi mráz po zádech.A co ty kreténi udělali??? ZDRHLI!!! Pak v tom pokoji nechtěl nikdo spát.Příští den ráno jsme odjížděli.Asi už se nikdy nedovím, jestli se mi to jenom zdálo.

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení.![]()
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník