Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Příspěvekod crower88 » 19 bře 2008, 23:30

jesterM60 píše:něco přesvědčivějšího?Záleží na tom kde se pohybuješ...

tak poraď kde bych sem ěl pohybovat abych už neměl jakkoly chuť racionálně vysvětlit některé jevy zde na föru popisující
crower88
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 20 bře 2008, 10:25

zkus zajít v noci do koncentráku :grin:
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Odis » 20 bře 2008, 13:20

:grin: tak to je dobra rada :grin:
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod crower88 » 20 bře 2008, 20:50

jesterM60 píše:zkus zajít v noci do koncentráku :grin:

a co hřbitov?najdu tam něco?
crower88
Školák
Školák

Příspěvekod Odis » 21 bře 2008, 10:13

Na hrbitove taky toho najdes :smile:
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod your_Angel » 25 bře 2008, 01:52

jesterM60 píše:zkus zajít v noci do koncentráku :grin:

Panebože :grin:
sice nevim jak by jsi se tam v noci dostal ale me by tam nikdo nuedrzel..
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 29 bře 2008, 23:18

Na hřbitově je mnoho mrtvol a energie,ale duchů moc ne
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re:

Příspěvekod DNA » 18 kvě 2008, 19:28

pacey píše:
DNA píše:Vyvolávať duchov by sa nemalo za žiadnych okolností,kedže za duchmi sa skrýva Satan bývalý padlý vodca nebeských anjelov a jeho komplici.Má niekolkotisícročnú skúsenosť s pozorovaním ludí a preto vie zvodný klam ušiť každému na mieru podla jeho kvalít.On sa zahráva s vami ako mačka s myšou.

neviem co tu splietas teraz satana, nie kazdi duch musi byt pod vplyvom satana.. teda nie priamo
Ked myslíš...
DNA
Školák
Školák

Re: Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Příspěvekod Domino K-S 15 » 14 čer 2008, 20:31

Zdravim, jako malý kluk sem duchy videl všude kdo ne že?:D ale postupem času sem s toho prostě vyrostl protože sem ze všech stran slyšel že duchové neexistují a tahle myslěnka mi k životu stačila. Jenže nekde uvnitř jsem pořád cítil že neco tam po smrti ještě je ale nemohl sem si vysvětlit co. Když mi bylo asi 14 let tak sme jako velký borci s holkama šli na náš hřbitov holky se bály a my jako velký machři taky ale nedávali to znát, když jsme tam tak pořvávaly a smáli se najednou jsme uviděli asi o dvě řady hrobů dál stín klečící postavi to nás viděsilo a začli jsme utíkat když sem se otočil nikdo tam nebyl asi po roce jsem se začal navštěvovat jeden objekt z pohraničního opevnění z let 1935-1938 a s partou kluků jsme ho začali opravovat a taky tam spát, jednou jsme byly domluvený že tam přespíme ale nejak jsme se nesesli a tak tam spal jeden kamoš sam a když jsme rano přišli byl před bunkrem a celou noc nespal a když nám vypravoval jak slyšel že kolem nej nekdo chodí a dole nekdo hýbe z věcma nikdo jsme mu to nevěřili. O týden později jsme tam spali znova a ja sem si vzpomel na zážitek ze hřbitova a měl jsem docela strach a stalo se znova to co nám vypravoval všichni jsme slyšeli to samé ale neodradilo nás to a i přesto jsme tam spali dál a dál prostě jsme se to naučili přehlížet a nebo zaspat i teď tam občas je neco slyšet ale už to není jako dřív je to jako kdyby ten duch nebo co to je uznal že nás nevižene a postupně toho nechal. Teď když si to tady čtu ty vaše příběhy a zážitky tak na to koukám a uvažuji úplně jinak než kdybych neco takového nezažil. Hmmm a je mi 16 kdyby ste chtěli věďet jaký přechytralí děcko si tady zase neco vymyslelo;)
Domino K-S 15
Školák
Školák

Příspěvekod Yumi » 08 črc 2008, 22:20

No ty wole.O tom radši ani nemluvim.Na biologický praxi měl jeden kluk nápad, že vyvoláme Němcovou.A já, jakožto ezoternicky založená osoba sem kejvla.Znáte to ne, ten postup? abych se tu nerozepisovala jak *CENSORED*.Když došlo na větu: Dej znamení, že si tady-Zhasla svíčka.Fakt sem měla pocit, že tam někdo je.Přeběhl mi mráz po zádech.A co ty kreténi udělali??? ZDRHLI!!! Pak v tom pokoji nechtěl nikdo spát.Příští den ráno jsme odjížděli.Asi už se nikdy nedovím, jestli se mi to jenom zdálo. !0023!
Yumi
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 13 srp 2008, 22:58

Domino K-S 15 píše:Zdravim, jako malý kluk sem duchy videl všude kdo ne že?:D ale postupem času sem s toho prostě vyrostl protože sem ze všech stran slyšel že duchové neexistují a tahle myslěnka mi k životu stačila. Jenže nekde uvnitř jsem pořád cítil že neco tam po smrti ještě je ale nemohl sem si vysvětlit co. Když mi bylo asi 14 let tak sme jako velký borci s holkama šli na náš hřbitov holky se bály a my jako velký machři taky ale nedávali to znát, když jsme tam tak pořvávaly a smáli se najednou jsme uviděli asi o dvě řady hrobů dál stín klečící postavi to nás viděsilo a začli jsme utíkat když sem se otočil nikdo tam nebyl asi po roce jsem se začal navštěvovat jeden objekt z pohraničního opevnění z let 1935-1938 a s partou kluků jsme ho začali opravovat a taky tam spát, jednou jsme byly domluvený že tam přespíme ale nejak jsme se nesesli a tak tam spal jeden kamoš sam a když jsme rano přišli byl před bunkrem a celou noc nespal a když nám vypravoval jak slyšel že kolem nej nekdo chodí a dole nekdo hýbe z věcma nikdo jsme mu to nevěřili. O týden později jsme tam spali znova a ja sem si vzpomel na zážitek ze hřbitova a měl jsem docela strach a stalo se znova to co nám vypravoval všichni jsme slyšeli to samé ale neodradilo nás to a i přesto jsme tam spali dál a dál prostě jsme se to naučili přehlížet a nebo zaspat i teď tam občas je neco slyšet ale už to není jako dřív je to jako kdyby ten duch nebo co to je uznal že nás nevižene a postupně toho nechal. Teď když si to tady čtu ty vaše příběhy a zážitky tak na to koukám a uvažuji úplně jinak než kdybych neco takového nezažil. Hmmm a je mi 16 kdyby ste chtěli věďet jaký přechytralí děcko si tady zase neco vymyslelo;)

Nejsi první,kdo mi říkal,že přespával v nějakém poválečném stavení a zažil toto.Měl jsem tady chlapa,který se zajímal aktivně o druhou světovou a s kamarády přespávali v bunkrech a opevněních v sudetech a zažíval to samé.
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod jesterM60 » 13 srp 2008, 23:00

Yumi píše:No ty wole.O tom radši ani nemluvim.Na biologický praxi měl jeden kluk nápad, že vyvoláme Němcovou.A já, jakožto ezoternicky založená osoba sem kejvla.Znáte to ne, ten postup? abych se tu nerozepisovala jak *CENSORED*.Když došlo na větu: Dej znamení, že si tady-Zhasla svíčka.Fakt sem měla pocit, že tam někdo je.Přeběhl mi mráz po zádech.A co ty kreténi udělali??? ZDRHLI!!! Pak v tom pokoji nechtěl nikdo spát.Příští den ráno jsme odjížděli.Asi už se nikdy nedovím, jestli se mi to jenom zdálo. !0023!

Amatéři...
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod mirualdo » 14 srp 2008, 12:53

Súhlasím z DNA ktorí napísal že za mágiou sa skrýva zlý duch.ja osobne mágiu nepraktikujem, lebo Pán Boh v biblii vyslovene zakazuje chodiť k ĺuďom ktorí veštia pomocou rôznych vecí či prírodných živlov.V existenciu duchoch verím a osobne som zažil skúsenosť pri motlidbe s Duchom Svätým.Inak som bol predtým srdcom roker a mal aj svoju psychodelickú kapelu.Na kresťanov som mal asi taký názor ako jašter...,že sú to naivný ľudia...ale, jednej peknej noci sa môj názor otočil o 180 stupňov...ľudia ktorí sa za mňa modlili k D.Svätému a D.S. spôsobili že mi Pán zjavil sám seba, proste som uvidel a aj ľudí tej doby za čias Ježiśa je to sila očistenia a odpustenia a nesmernej lásky ktorú mi ukázal.Prostredníctvom Ježiśa som bol uzdravený od ducha marihuany a nihilizmu, nirvány.Vidím že všetci hľadáme a je len na každom z nás kade sa bude uberať.Chcel som sa s vami ktorí veríte podeliť o svoj zážitok.Tak to z mojej stany zatiaĺ vše.
Obrázek
Všetko môžem v Ježišovi, ktorí ma posilňuje.
mirualdo
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 14 srp 2008, 22:30

Za magií se skrývá zlý duch?Za magií se skrývá poznání svého vyššího já a proti tomu je křesťanství,protože nepodporuje individualitu a chce mít své ovečky stejné a stejně přesvědčené ve věci dané pastýřem.Já se nebojím říct,že jsem magik.A jenom kvůli tomu mám být podle tebe zlý?Já jsem pouze neutrální.A mimochodem i já pracuju s čistými energiemi jako s anděly.Já tyto věci neodsuzuju.Jediné co odsuzuju je křesťanská filozofie už jenom kvůli těm předsudkům,že je dáno,že něco je špatné a něco je dobré.Dle mne by si každý sám měl vyzkoušet co je pravda.Každý člověk od vlastní přirozenosti by měl umět rozpoznat i bez boha co je dobro a co zlo.A ty mi zde papouškuješ to,co žíká církev a jsi si tím jist,že je to čistá pravda.Já bych spíše uvítal tvá slova,než ta,co tě neučili.
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Folei » 17 zář 2008, 18:39

Můj strejda si dříve vydělával v Americe, protože kurz byl výhodný a podmínky byli vhodné. Na Moravě si kupoval pozemky, které prodal a teď bydlí s ženou, kterou potkal také v Americe.. S kámoši si řekli, že budou vyvolávat duchy. Ti jim měli údajně zdělit čísla do sportky. Tak jeden večer to zkusili. Měli vše připravené - desku s čísli a myslím že placatý kámen, na který dali prsty. Tak začali vyvolávat. První duch byl zlý a proto ho odvolali. Další ale už nebyl zlý. Tak chtěli vědět čísla do sportky. Tak jasné pro ně bylo, že ten kruh nesmí přerušit a tak si musel každý pamatovat 1 až 2 čísla. Tak když by někdo řek, že to je falšované, tak blbost, protože kdyby někdo chtěl táhnout prstem směrem na číslo 8 a někdo zas na číslo 3, tak si to uvědomí. Všichni šli pokaždé stejným směrem. Tak si vsadili. Nic nevyhráli. Smůla. Ale tento příběh ještě nekončí! Po 2 týdnech byli přesně ta čísla ve sportce na hlavní výhru!!!

Já osobně na to věřím, ikdyž jsem nic podobného nezažil. Jsem rád, že jsem nic nezažil, protože když bylo mému tátovi 13, tak mu zemřel otec - můj děda. Doktor mu říkal, aby už na trumpetu nehrál (byl prý vážné dobrý trumpetysta), ale děda to porušil. Když šel domů, tak zemřel v průjezdu. Průjezd máme hned pod pokojčkem, tak jsem rád, že nás nechává vpokoji.
Folei
Školák
Školák

Re:

Příspěvekod sagisia » 04 pro 2008, 16:24

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení. :lol:
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou :wink:

No mne sa zase tvoj nazor naozaj nepaci:D uz len z toho dovodu, ze filozoficky vsetko je relativne.. hovoris o veciach, ktore ludia skumaju storocia ba viac..nie kazdy ma tu moznost, dar, rozumieto tomu, a ty nam tu zahlasis, ze duchovia neexistuju.. :) celkom mi to vadi, kebyze si farbo slepy, a vidis strom dajme tomu:D ze zlty,..to je jedno..a ty nas budes presviedcat, ze je zlty.. proste ty ho vidis zlto, mi zeleno.. tak radsej neskusaj presviedcat .. pretoze naozaj to nie je len o viere, ale aj o faktoch
sagisia
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist