Co mám dělat?

Máte nejaké zážitky?

Co mám dělat?

Příspěvekod LPik » 20 kvě 2011, 10:29

Potřeboval bych poradit.

1)Asi před dvěmi roky jsem seděl v kuchyni sám okolo 10 hodin večer. Doma bylo ticho a najednou něco spadlo v koupelně, znělo to jako když spadne něco skleněného na dlažbu (asi voňavka). Tak jsem se tam šel podívat a nic na zemi nebylo a nevím, jak něco mohlo samo spadnout, když máme všechno v rovině ... ???

2)Asi před měsícem jsem byl sám vzhůru, ostatní spali, a já jsem se šel vykoupat, když jsem vyšel z koupelny, tak se mi převřeli dveře (nikdy se ty dveře nemůžou sami přivřít, protože tam nemáme pružinu, prostě nemožné ... )

3)Zase před měsícem, jsem vstal brzo a ještě byla tma, už jsem odcházel, a když jsem už zavíral vchodové dveře, zjevil se mi obrys (toto nevím jistě, jen vím, že tam něco bylo)

4)a nakonec, včera byla Máma sama doma a ležela v obýváku, slyšela prý, jak křupe podlaha, jako kdyby po ní někdo chodil ...

Myslíte, že máme doma ducha? Po případě co mám dělat? Napadlo mě pustit kameru přes noc s pohledem do koupelny a obýváku, co Vy na to? Předem děkuji za odpověď
LPik
Školák
Školák

Re: Co mám dělat?

Příspěvekod KillerLP » 20 kvě 2011, 10:44

Ahoj. Myslím, že v tomhle případě by se o ducha jednat mohlo. Jak dlouho v tom bytě bydlíš? Víš o někom, že by v tom domě někdo umřel, že by byl někdo s tím domem spoután? Nezahrával sis někdy s evokací duchů? .. Myslím si, že by ta kamera nic nevyřešila.. Pokud tě to nějak děsí nebo tak, mohl bys ho odvolat. Je na to mnoho způsobů, kdybys chtěl, mohla bych ti některé z nich vypsat ,,
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod LPik » 20 kvě 2011, 10:55

No bydlím tady asi tak 10 let, o minulym nájemci nic nevím. Nevím jestli ho chci odvolat, jako neděsí mě, ale někdy, když jsem sám doma, tak mám trochu strach z toho. Když něco vycítím, tak všechno vypnu a poslouchám, někdy nevím co slyším, jestli to je praskání dřeva, nebo ten duch. Rád bych si byl jist, jestli je to ten duch, nebo ne. Jeho přítomnost mě nevadí, jenom bych rád věděl co a jak ....
LPik
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 20 kvě 2011, 11:23

Jo, chápu. Nevím, jak moc máš s magií zkušenosti, zda-li jsi začátečník či pokročilejší. Asi bych na tvém místě zkusila kyvadlo. Nevadí ti jeho přítomnost?.. Tak, to se budeš muset sám rozhodnout, zda-li ho necháš odejít, nebo nikoliv.
Ale třeba se také nemusí jednat o ducha..
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod ISBN » 20 kvě 2011, 11:44

Myslím že ked zistíš historiu toho miesta kde bývaš alebo minulého nájomnika pred vami poprípadne mám otázku či bývaš v paneláku alebo v dome ? skús si zistiť či niekto zomrel pred tým ako ste sa tam nastahovali.
ISBN
Školák
Školák

Příspěvekod soyss » 20 kvě 2011, 19:21

Myslím, že by si mal toho ducha odvolať, teda pokiaľ sa jedná o ducha. Nie je dobré, ak sa ignorujú. Možno potrebuje pomoc a takto na seba upozorňuje, tak myslím že by bolo lepšie sa na neho pomocou kyvadla napojiť a popýtať sa ho prečo tam je, ak tam je, čo potrebuje, či tam pred tým býval... :)
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Mimars » 20 kvě 2011, 19:37

Ducha tam mít můžete, zatím vypadá neškodně, ale stejně jako Soyss si myslím, že by bylo vhodné toho ducha (pokud je to on) odvolat, protože on tam jen tak pro srandu asi nebude... :) a kde vlastně bydlíte, v domě nebo v bytovce/paneláku?

S tou kamerou je to zajímavý nápad, už delší dobu nad tím přemýšlím a tady na fóru jsem se o tom zmiňoval, klidně to zkus, možná budeš překvapený.

Jinak jako duchařský laik ti ještě nabídku alternativní výklad, jestli je něco vyloučeno, tak napiš ;)

[1] Nemohlo to spadnout u sousedů (pokud bydlíš v bytovce)? Tuto variantu můžeš vyloučit, jestli si jsi jistý, že zvuk šel z vaší koupelny.
[3] Nemohlo to být například takové to "oslepení" ze světla, kdy vidíš různé "obrysy"?
[4] Pokud bydlíte v bytovce, mohlo to být též od sousedů.

A ještě jedna věc - mluvíš o "mamce", kolik ti vlastně (klidně jen orientačně) je? Dalším možným jevem totiž je poltergeist, který se vyskytuje zpravidla u teenagerů, přiživovaný emoční nerovnováhou (okolo 11-19 let).
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod LPik » 20 kvě 2011, 20:44

Ano, bydlím v bytovce ... jinak určitě to bylo u nás. Je mi 17 ...
LPik
Školák
Školák

Příspěvekod LPik » 20 kvě 2011, 20:46

A je fakt, že asi trpím emocční nerovnováhou. Ztratil jsem kamarády, často přemyšlím o životě -> jak mám vlastně nudný život ...
LPik
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 20 kvě 2011, 20:54

LPik píše:A je fakt, že asi trpím emocční nerovnováhou. Ztratil jsem kamarády, často přemyšlím o životě -> jak mám vlastně nudný život ...

že přemýšlíš o životě je správný, každý by to měl dělat, že jsi ztratil kamarády to se může stát každému a nudný život v tvém věku, to ti jen přijde, život je takový jaký si ho uděláš, hlavně se nelituj, to je cesta, která nikam nevede, vše se dá změnit, ale člověk musí začít u sebe, zamyslet se nad tím, kde sám dělá chybu a ne jí hledat v okolí, buď k sobě upřímný, zamysli se nad sebou co můžeš dělat špatně a zkus to změnit, mohlo to taky být tím, že jsi byl obklopený špatnými lidmi, každopádně nic nevzdávej a zkus s tím něco dělat :-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 čer 2011, 02:45

Kameru, a vůbec elektroniku ani vodu nezkoušej (pokud jde o ducha), kvůli uvedené nerovnováze mě taky napadá, zda nejde o "Poltergeist" syndrom. Zkus se uklidnit, najít si třeba koníček a neutápět se v derpesivních myšlenkách, dále nechovat se vznětlivě a vůbec vypustit přemrštěné reakce. Pak dej vědět, jestli se to bude dít dál.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 11 čer 2011, 12:24

I ja si myslim ze neni treba davat kameru, ale uklidni svoji mysl a zeptat se co to v te koupelne je,a co chce od Vas.
Muze to byt nekdo kdo se na Vas prisel podivat. Nejlepe se pomodlit a zkusit odvolat toho Ducha.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 11 čer 2011, 13:17

Nejdříve bych se opravu zaměřil na jedince, pokud jde opravdu o "entitu" ducha, tak nepomůže nic jinného, než šaman, kněz, či dobrý "mluvčí mrtvých". Pokud se ovšem bude jednat o "Poltergeist" syndrom, doporučil bych, jak jsem předeslal výše, zaměřit se na živé jedince v okolí.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod FaLounX » 28 črc 2011, 23:36

No, teda já nevím ale může to být opravdu jenom náhoda. Že něco spadlo na podlahu a nic na zemi nebylo to teda moc nechápu. Ale třeba že se sami zavřeli dveře mohl být třeba průvan nebo tak něco. Jestli si viděl něco temného tak mohl to být stín. Jestli něco skřípalo pod podlahou mohla to být myš nebo hřebíky. Záleží jakou máte podlahu. Vyvolávání duchů sem chtěl dycky zkusit ale nikdy sem neměl odvahu a myslím že to není dobré vůbec dělat.
" Když už člověk jednou je, tak má koukat a by byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. " Jan Werich
FaLounX
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 29 črc 2011, 02:53

Ono nejde o "povolávání" samotné, ale o důvod.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Duchové a poltergeist