Zdravím nevím kam jinam se už obrátit.
Tak abych začla.Od mala jsem byla náměsíčná a budila se s pláčem každou noc.Vždy jsme se vzbudila a nevěděla co se děje.Postupem času to začlo přerustat v noční můry a od těch až po realitu. Nedokážu si to jinak vysvětlit ale ve snu vidím věci co se ještě nestali.Někdy to co vidím se stane za týden jindy až za měsíc.Do doby něž mi umřela babička jsem to ani nijak nevnímala ale tahle vize mě natolik vyděsila že jsme si přála ať je to sen.Bohužel.O čtrnáct dni později měla moje babička mrtvici ze které se už nedostala když jsem za ni byla v nemocnici a odjižděla jsme od ni vědela jsme že je to naposledy co ji vidim a o hodinu později zemřela.Tyhle vize pokračují přes normální věci jako co se objeví druhý den ve zprávách a tak.Dokonce vidim i svoji budoucnost.At se to tyka štestí či smůly.Další bylo že nemůžu dýchat a najednou vidím jen tmu..o týden pozdeji jsem skončila na jipce pro celkový kolaps.Ted mívam sny hodně o svém dvojčeti o bratrovi ktery ma hrozný strach a skáče z okna.Každý den ho kontroliji nejmin 5 jestli je v pořádku. Začínám z toho šílet.Budu moc vděčná za odpověd.
P.S-neumím to ovládat je to jako bych byla v realnem světe ale ja spím.

som sa docital ze ludia si iba namyslaju ze sa im splnil sen ale vobec s tym nesuhlasim pretoze po prebudeny premyslavam co sa mi snivalo a proste viem na 100 percent ze sa mi to snivalo este predtym ako sa to stalo..chcel som sa spytat ak niekto vie ze ci sa to da volako kontrolovat alebo ci sa to da nejak zdokonalit..nebyva to casto len par krat do mesiaca tak este by bolo dobre aby to bolo castejsie :) alebo treba behnut k psychologovi