Co se to děje?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Co se to děje?

Příspěvekod Kris » 13 črc 2010, 21:51

Zdravím nevím kam jinam se už obrátit.
Tak abych začla.Od mala jsem byla náměsíčná a budila se s pláčem každou noc.Vždy jsme se vzbudila a nevěděla co se děje.Postupem času to začlo přerustat v noční můry a od těch až po realitu. Nedokážu si to jinak vysvětlit ale ve snu vidím věci co se ještě nestali.Někdy to co vidím se stane za týden jindy až za měsíc.Do doby něž mi umřela babička jsem to ani nijak nevnímala ale tahle vize mě natolik vyděsila že jsme si přála ať je to sen.Bohužel.O čtrnáct dni později měla moje babička mrtvici ze které se už nedostala když jsem za ni byla v nemocnici a odjižděla jsme od ni vědela jsme že je to naposledy co ji vidim a o hodinu později zemřela.Tyhle vize pokračují přes normální věci jako co se objeví druhý den ve zprávách a tak.Dokonce vidim i svoji budoucnost.At se to tyka štestí či smůly.Další bylo že nemůžu dýchat a najednou vidím jen tmu..o týden pozdeji jsem skončila na jipce pro celkový kolaps.Ted mívam sny hodně o svém dvojčeti o bratrovi ktery ma hrozný strach a skáče z okna.Každý den ho kontroliji nejmin 5 jestli je v pořádku. Začínám z toho šílet.Budu moc vděčná za odpověd.
P.S-neumím to ovládat je to jako bych byla v realnem světe ale ja spím.
Kris
Školák
Školák

Re: Co se to děje?

Příspěvekod kllara02 » 14 črc 2010, 09:12

To může být dobré, být takové "médium". Mě se takové sny občas také zdávají, ale poslední jsem měla, že už ani nepamatuju. Vidět budoucnost je "dar", pokud se ti ty sny zdávají hodně často. Mohla bys je "využít" ke změně osudu, pokud vidíš ve snu příčinu toho co se stane.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Kris » 14 črc 2010, 11:43

Ne,ne příčinu já nevidím jen vždy tu danou situaci.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 14 črc 2010, 12:27

Pokud se Ti opravdu neustále plní,
pokud Tvé sny zcela jistě předpovídají budoucnost a Ty o tom nemáš žádné pochyby,
pak bych to bratrovi řekla.

Svěřila bych se mu se vším, i s tím, že mám o něj veliký strach.

To může odvrátit to, co se Ti zdálo,
protože on něco změní a tím může změnit vše.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Kris » 14 črc 2010, 13:25

Chtěla bych se ješte zeptat jesli se to da naučit ovladat oni ty vize přicházejí sami a ja bych chtela zkusit předpovídat vědome.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 14 črc 2010, 22:39

Přečti si tento článek...ten Tě navede.

SVĚT ZA ZRCADLEM
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Kris » 14 črc 2010, 23:58

Děkuju, jěšte bych se chtela na něco zeptat.Taky od mala slýchávám hlasy a vidím postavy teda ted už moc ne ted už jen slychavam. Když jsme byla malá byl to muž který stál u mé postele a díval se na me,vysoká černá postava.Toho jsem vídavala dost často ale ted vídávám ženu která sedí na me postely a jen se na mě dívá když se probudim je behem chvíle pryč.Za nikym jinym nechodi rodiče je nevidí ani neslyší. Posledni dobou se k tomu přidávají ješte kroky které vždy končí ve zdi nebo dokonce utíkají.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 črc 2010, 00:25

To mohou být hypnagogické stavy.

Hypnagogické pseudohalucinace patří mezi nepravé halucinace a vznikají tím, že se při usínání uvolní snový automatismus, ačkoliv člověk ještě nespí a je z velké části orientován a v kontaktu s realitou. Je to přechod z bdění do snu. Zpravidla jsou zrakové a sluchové. Člověk se vidí v jiné situaci, než je, vidí v místnosti cizí osoby nebo předměty, slyší je mluvit. Je překvapen, co se děje, protože si zároveň uvědomuje, že je ve své posteli. Řidčeji se podobné přeludy objeví také při probuzení (vigilagogické).

http://zdravi.doktorka.cz/zvlastni-spankove-jevy/

Nebo něco jiného.

kolik je Ti vlastně let, jestli Ti nevadí o tom mluvit?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Kris » 15 črc 2010, 12:30

no nevím jestli je to tak , ale ja to slyšim i když nespim jako normálně přes den třeba. sedim v křesle a slyšim jako by si někdo v kuchyni povídal jdu tam ale tak nikdo a vsechny okna jsou zavřeny takže z venku to byt nemohlo,z televize take ne tu jsme stlumila. Jinak je mi 19. Mám to od mala a lidi mě maji občas za blázna. Sem tam se neco ztrati nebo samo spadne či přesune ale to se stalo tak 3 co vim.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 črc 2010, 13:36

Sem tam se neco ztrati nebo samo spadne či přesune

Takové věci ve věku Tvém, nebo nižším (puberta, adolescence)
by mohl být být Polterghaist.

Ale spíš ne, protože to, co popisuješ je spíše shoda náhod.
I vzhledem k počtu případů.

ale ja to slyšim i když nespim jako normálně přes den třeba. sedim v křesle a slyšim jako by si někdo v kuchyni povídal jdu tam ale tak nikdo a vsechny okna jsou zavřeny takže z venku to byt nemohlo,z televize take ne tu jsme stlumila.

No, nevím, takhle na dálku to nemůžu posoudit.
Chtělo by to, aby si si s někým popovídala osobně.

Doporučila bych Ti například Borise Tichanovského.
Je to výborný léčitel a mág
a mistr Tai Chi.

Pokud by si se to sama chtěla naučit
http://www.epam.eu/cz/prehled_kurzu_rok_2010#kurzT20

8. 8. – 14. 8. 2010 – Sloup v Čechách - rekreační zařízení STAP - kurz Taj-czy cjuaň (nesprávný název Tai-či) Škola dřímajícího tygra - kurz pro začátečníky.

Moc bych Ti to doporučovala, pokud je ještě místo.

Nebo si s ním jen sjednej setkání a on už bude vědět, co se Ti děje a jak na to.

To je on
Obrázek
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Kris » 15 črc 2010, 13:59

Děkuju za vše:-)
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 črc 2010, 17:22

Moc rádo se stalo.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mraban » 01 srp 2010, 22:31

Mam podobne sny ako kris prichazdaju nahodne a vacsinou sa tikaju uplne nepodstatnych veci..napriklad naposledy dva dni dozadu sa mi snivalo ze som pokazil bateriu na vodu ze som odtrhol tu packu na pustanie vody..a na druhy den sup packa odtrhnuta !smejesa! som sa docital ze ludia si iba namyslaju ze sa im splnil sen ale vobec s tym nesuhlasim pretoze po prebudeny premyslavam co sa mi snivalo a proste viem na 100 percent ze sa mi to snivalo este predtym ako sa to stalo..chcel som sa spytat ak niekto vie ze ci sa to da volako kontrolovat alebo ci sa to da nejak zdokonalit..nebyva to casto len par krat do mesiaca tak este by bolo dobre aby to bolo castejsie :) alebo treba behnut k psychologovi :krec: !smejesa!
mraban
Školák
Školák

Příspěvekod Kris » 01 srp 2010, 23:25

No ono to možná může byt nepodstatné ale to ja kolikrat vidim taky uplne nepodstatny veci co se pak stanou :-) a k psychologovi nelez jakmile se tam jednou dostanes uz te jen tak nepusti..vlastni zkusenost.Ja jsem ted zacla s meditaci ale nejsem v takove fazi ze vidim to co kdyz spim....tady ti urcite odpovi stejne jako me:-) hodne stesti.
Kris
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 05 srp 2010, 09:41

maban píše:.chcel som sa spytat ak niekto vie ze ci sa to da volako kontrolovat alebo ci sa to da nejak zdokonalit..nebyva to casto len par krat do mesiaca tak este by bolo dobre aby to bolo castejsie :)

... Já si nemyslím, že se to dá kontrolovat. Ono to tak nějak příjde samo a v té dané situaci si uvědomíš, že se Ti to zdálo. Mě se taky zdají neužitečné sny a to asi jen párkrát do roka, kdyby se to dalo zdokonalit, určitě by to bylo k něčemu dobré.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Sny