Čo si o tom myslite?

Máte nejaké zážitky?

Čo si o tom myslite?

Příspěvekod ghosthunter » 28 úno 2010, 14:03

Už je to pár rokov čo sa mi dostala do rúk kniha od autora Reinera Holbeho - Obrazy z ríše mŕtvych. V nej autor opisuje ako jeden dôchdca z nemeckého mesta Aachen,komunikoval so svojimi mŕtvymi blízkimi pomocou magnetofónu a ukazovali sa mu aj pomocou videa. V tej knihe boli aj obrázky jeho mrtvej rodiny tak ako ich zachytil posmrti na videu. Keďže originál tej knihy pochádza z roku 1986 , nie som si istý či by to mohli byť fotomontáže alebo nie. Niektoré fotograhie sa však až zarážajúco podobali s originálmi živých ludí na fotkách z obdobia keď ešte žili. Vopred ďakujem ta váš názor
ghosthunter
Školák
Školák

Re: Čo si o tom myslite?

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 15:56

podľa môjho názoru je to možné poviem ti takto raz sa nám stal taký prípad určite vieš to je tamtam inak nazyvané jemba ... Hrali sme na tom s kamarátom a nahrávali sme sa čisto iba zvukový záznam. Zhruba po minúte bolo počuť hlasy ako spievajú. Nikto tam nebol iba ja a on a prišli aj oni. Takže zvukový záznam je možný . čo sa týka toho odfotenia taktiež mám jednu fotku kde som odfotená s jedným prízrakom :) poprosila som ho o to a on mi vyhovel .. Keď chcú tak chcú. Neviem ale či nieje jednoduchšie komunikovať snimi cez sny alebo skôr astrál ale tak ukazujú sa všelijako ...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod ghosthunter » 26 bře 2010, 12:21

ja som sa pokusal skontaktovat raz s mojim otcom ale nevyslo to. Mozno preto ze nemam na to vhodnu techniku. Este to niekedey skusim. Skusal som to na magnetofon a nevyslo. Teraz to skusim prehnat cez komp a cez nejake tie filtry. Len musim zohnat kvalitny mikrofon
ghosthunter
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:00

myslím si že možné to je,ale ty tu píšeš že jsi chtěl kontaktovat svého otce.najdi si spiritualistu a ten ti poradí,pozor aby jsi si nepřivolal někoho jiného.to už se stalo hodně krát.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist