od zanetasagii » 02 srp 2011, 07:49
Včera jme měli tak rušno, že se mi ani nechtělo psát. Ten rituálek musíme promyslet, moje matka a rodiče sestřenky, nedovolí otevřít všechn aokna najednou. IKdyž je jim zvláštní nemoctnost a únava přijdou zvláštní, nevěří ničemu mimo jejich realitu. A všechny co v něco věří považují za blázny. Tak nevím kdy to provézt.
Včera bylo divné, že ta kreslící holčina byla na zahradě. Sestřence se dělalo v její blízkosti zle, ikdyž měla ochranu a taak silnou, že i démoni se vám vyhnou. Měla jí aktivní a dělalo se jí vedle té holčiny, zle. POvěděla jsem jí, že to zřejmě neumí moc používat, pracuje s tím jen chvíli, že jí to ukážu já a nic mi nebude.Bez mého křížku na krku, jsem vedlé té holčiny nevydržela déle než 3 tveřiny,ikdyž jsem setřence chtěla ukázat, jak mi to bezpečně funguje, se mi udělalo, v tu chvíli přiblížení zle, zase jsem měla tu bolest v hrudníku u srdce, jak jsem ustoupila stranou, byla nbolest pryč, s křížkem na krku mi to funguje a můžu být vedle ní.
V noci jsme si psaly po skypu, abychom byly stále v kontaktu. Tradičně 11 minut před jedenáctou večer zase začaly ty rány hned jsem se ptala, jestli ta holčina spí, protože než začaly ty rány, jsem jí slyšela povzdechnout za našimi dveřmi a pak ty rány a chození na půdě. Myslela jsem, že šli pověsit prádlo, občas tam chodí s prádlem i pozdě, ale sestřenka mi napsala, že jí slyšet nemůžu, že spí , už všichi i její rodiče už spali, vzhůru jsem byla jen já a sestřenka.
Ty rány se střídaly, ze spoda, někde u sklepa a z půdy. V tom ta holčina se zvedla z postele, chodila a mluvila. Sestřenka měla strach. Říkala jsem jí jestli není náměsíčná, ale byla prý vzhůru a stěžovala si na hlasy, ketré jí volají na půdu a do sklepa. A nedá jí to spát. Pak přišel i její bratr, s tím, že slyší nějaké rány a bojí se, a že ve sprše, když se sprchoval miluje horkou vodu, a ikdyž měl horkou vodu cítil z ničeho nic veliký chad, což nikdy před tím necítil. Ale dovršil 11let.
Já včera vycestovala 2x, ale nikoho jsem nikde nenašla ani poblíž domu.
Zřejmě si to tu holčinu nějak hlídá a nedovolí nám to se k ní moc přiblížit.
Ale ty divné rány bývají i přez den, když se ta holčina směje, má radost ze hry, jsou ty rány sztejné jeko v noci. Akorát v noci se na půdě ještě musí hýbat s ábytkem, je slyšet jeho šoupání a židle zase také.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh