Dům ...

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Re: Dům ...

Příspěvekod Simsalabim » 01 srp 2011, 09:14

Mluvit s tim? NEvim nejsem si jistá jestli to řeknu dobře, ale s těma z druhý strany s demonama atd se nemá mluvit jinak si je pozvem jakoby k nám.??? a nevim jestli mu bude stačit,když mu člověk řekne "jdi pryč "
Simsalabim
Školák
Školák

Příspěvekod Simsalabim » 01 srp 2011, 09:34

A dneska v noci další utok.. Dneska kolem pul druhý ráno mě vzbudilo nějaký cvaknutí, chtěla jsem otevřít oči, ale nešlo to.
Když jsem je mohla otevřít utekla jsem z pokoje..Mimo ten muj pokoj se mi v tu chvili udělalo zle. nejdřív se mi zatočila hlava a pak mě začalo bolet na prsou....myslím si, že to má něco společnýho s moji sestrou,co si kreslila ty věci na ruku.Když tu nebyla,byla u babičky na prázninách,bylo to v pohodě.maximálně jsem slyšela kroky, jednou za čas. Ted se vrátila a utočí zase silně.
Simsalabim
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 01 srp 2011, 09:58

To zní zvláštně, to zlo cítím z té holčiny, jen jsem to nechtěla říkat.
Je to, pravda, že se to děje, jen když je ta holčina tady. Cítím to z ní, jen tomu nechci věřit, dneska jsem to pověděla sestřence. Nebyla jsem si jistá, že by to byl někdo živý. Co když cestuje nevědomky, když usne.
Jde to zkutečně z ní, jsem si jistá, vše, když jsme si se sestřenkou teď sedli a probíráme to, vše sedí na ní.
Měla jsem sen, že se něco hodně špatně, že někdo sestřence ublíží.
POsílila jsem její ochranu na tolik, že jí půjde vše z cesty. Co teď vymítače??
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 srp 2011, 14:08

Tak jsem našel pár rituálků, ale jde o folklórní věcičky. Takže při západu slunce otevři okna v domě a vykopej díru. Do ní vlož (žádný pohazování, pěkně položit) kus masa (musí být syrové), hoď (ručně) hrst hlíny, pak zakopej. Na dvěře stavení (tvýho domu) křídou nakresli tři kříže (jakýkoliv), pak pozavírej okna a zatluč jeden heřb do prahu u vchodovejch dveří (u všech co vedou dovnitř). Mělo by to pomoct.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zanetasagii » 02 srp 2011, 07:49

Včera jme měli tak rušno, že se mi ani nechtělo psát. Ten rituálek musíme promyslet, moje matka a rodiče sestřenky, nedovolí otevřít všechn aokna najednou. IKdyž je jim zvláštní nemoctnost a únava přijdou zvláštní, nevěří ničemu mimo jejich realitu. A všechny co v něco věří považují za blázny. Tak nevím kdy to provézt.
Včera bylo divné, že ta kreslící holčina byla na zahradě. Sestřence se dělalo v její blízkosti zle, ikdyž měla ochranu a taak silnou, že i démoni se vám vyhnou. Měla jí aktivní a dělalo se jí vedle té holčiny, zle. POvěděla jsem jí, že to zřejmě neumí moc používat, pracuje s tím jen chvíli, že jí to ukážu já a nic mi nebude.Bez mého křížku na krku, jsem vedlé té holčiny nevydržela déle než 3 tveřiny,ikdyž jsem setřence chtěla ukázat, jak mi to bezpečně funguje, se mi udělalo, v tu chvíli přiblížení zle, zase jsem měla tu bolest v hrudníku u srdce, jak jsem ustoupila stranou, byla nbolest pryč, s křížkem na krku mi to funguje a můžu být vedle ní.
V noci jsme si psaly po skypu, abychom byly stále v kontaktu. Tradičně 11 minut před jedenáctou večer zase začaly ty rány hned jsem se ptala, jestli ta holčina spí, protože než začaly ty rány, jsem jí slyšela povzdechnout za našimi dveřmi a pak ty rány a chození na půdě. Myslela jsem, že šli pověsit prádlo, občas tam chodí s prádlem i pozdě, ale sestřenka mi napsala, že jí slyšet nemůžu, že spí , už všichi i její rodiče už spali, vzhůru jsem byla jen já a sestřenka.
Ty rány se střídaly, ze spoda, někde u sklepa a z půdy. V tom ta holčina se zvedla z postele, chodila a mluvila. Sestřenka měla strach. Říkala jsem jí jestli není náměsíčná, ale byla prý vzhůru a stěžovala si na hlasy, ketré jí volají na půdu a do sklepa. A nedá jí to spát. Pak přišel i její bratr, s tím, že slyší nějaké rány a bojí se, a že ve sprše, když se sprchoval miluje horkou vodu, a ikdyž měl horkou vodu cítil z ničeho nic veliký chad, což nikdy před tím necítil. Ale dovršil 11let.
Já včera vycestovala 2x, ale nikoho jsem nikde nenašla ani poblíž domu.
Zřejmě si to tu holčinu nějak hlídá a nedovolí nám to se k ní moc přiblížit.
Ale ty divné rány bývají i přez den, když se ta holčina směje, má radost ze hry, jsou ty rány sztejné jeko v noci. Akorát v noci se na půdě ještě musí hýbat s ábytkem, je slyšet jeho šoupání a židle zase také.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod zanetasagii » 03 srp 2011, 21:06

Včera byla sranda. Celý sen se něco dělo a u oběda se nám sama zapla televize. Všichni jsme zkoprněli a já jsem řekla, že jí půjdu do obýváku zase vypnout. Sestřenka byla u nás na obědě a šla do obýváku se mnou, byla zvědavá, co se tam děje. Když jsme tam vešly, telavize stále hrála a přepla se na dětský kanál, kde dávali znovna Caspera, to jsme obě opravdu vybuchly smíchy. Už z toho máme srandu, když víme, co se bude dít. :D
Dokonnce na našem, tzv. drbacím místě na chodbě je ohořelý obraz, nikdy ohořelý nebyl.
Také mi včera řekl, že by chtěl být přítel........
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Simsalabim » 04 srp 2011, 19:52

Neměli byste ještě nějaký rady? ono by to vážně už chtělo nějak vyřešit..
Simsalabim
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 19:59

Já už ti ten rituálek psal.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 04 srp 2011, 23:39

Vykopeje blizko Vaseho domu pod okny jamu, asi pul metru staci, polozte do ni kus cerstveho masa, nemusi byt velky, staci maly kousek, treba veproveho. Vlozte maso do jamy,a rukou dejte neco hliny. Potom jamu zasypejte, otevrete okna i dvere,a na pod dvermi zatlucte hreb, u kazdych dverich. Otevrete vsecha okna, at Vas to opusti. Pak okna zavrete.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 srp 2011, 03:06

Přesně jak jsem psal, jedná se o "zopakování" poslední cesty zesnulého, mělo by to pomoci a pokud ne, tak budeme hledat dál. Jo ještě jedna věc, nezapomenout na ty tři kříže křídou na dveře.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 06 srp 2011, 01:45

Ja krizu jako symboliku neuzivam, ale uzivam katarske znaky, jako Montségur, Minervé Occitansky kriz.Neuzivam symboly "krestanstvi",ale gnostickeho stredovekeho katarismu". K tomuto obradu se i modlim katarske modlitby francouzsky ci occitansky.
Pri obradu "hlinu na maso v hrobe", mam sve modlitby, ktere se modlili katari jiz v 13. stoleti. Tez kazani nad "hrobem", provadimjakoposledni ceremonial v reci occitan, s zpevy. Okna domu otevrena, az zakopu hrob, okna zavrit, dvere,a zabit hreb na prahu vsech dveri. Krize krestanske, jako symbol "ukrizovani Jésus", nekreslim,neb Jésus ktery zemrel na krizi byl profeta,a clovek, ale Jésus dokonaly je Duch, je nehmotny,nikdy ani nebyl mezi nami a nemohl byt ukrizovat. Jésus Kristus je cisty Duch a zadne krestanske krize nehraji roli. Ty krize jsou vymyslem krestanstvi! Nepomohou vratit se pro "mrtvy-nemrtvy" na onen svet,ale prave obrad te cesty posledni, kdy mrtvola je pohrbena ( maso zakopano pod zem), toje nejdulezitejsi. Pohrebni ceremonial!!! I katarsky bez znaku krestanstvi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 srp 2011, 14:28

Beru to jen s ohledem na etymologii rituálu, nejsem žádnej fanatik :D ale co se týče těch křížů, byl to dost užívanej symbol označení úmrtí a to od cirka dvanáctýho století, tak jsem to zam "plácnul".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 15 srp 2011, 00:45

Jak v tom dome vypada ted? Jsou nove informace? Pomohl obrad zpetne posledni cesty zesnuleho? Zakopani masa a otevreni oken, dveri, hreb do vchodu ke dverim,a ty 3 krize. Ja na ty krize zapominam. Ja sama uzivam katarsky kriz, znak Occitanie / Terre d´Aude/. Udelali jsteten obrad? Jak vypada ted?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod zanetasagii » 18 srp 2011, 20:34

Dlouho jsem tu nebyla, mám dcerku v nemocnici a jezdím za ní každý den a trávím tam spoustu času.
Jak mi jednou řekl, že by chtěl být přítel....... jsem mu odpověděla, poud chce být přítel tak na důkaz jeho přátelství dostane úkol a pokud ho splní, bude přítel ( a pak bych ho v klidu přemluvila k jeho odchodu)
Odešel plnit ten úkol jak slíbil, dole u hlavních dveří změnila dětská motorka své místo, ale nejsem si jistá jesli jsem to už nepsala. Měl na ten úkol týden, úkol nesplnil, ale už se ani nevrátil. Škoda, byla jsem zvědavá, jestli úkol splní a co se bude dál dít, ale na druhou stranu tu máme zase klid a můžeme se tu beze strachu svobodně pohybovat.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Předchozí

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach