Všechno se to začalo dít,když mi bylo 11 let a já viděla svoji mrtvou prababičku. Máma mě poslala pro něco do obchodu
( už nevim co to bylo)
a když jsem se vracela, slyšela jsem jak na mě někdo volá moje jmeno.Otočila jsem se a viděla tam stát moji prababičku,
usmála se a zmizela.KDyž jsem přišla domu, hned jsem to říkala mamce i tátovi a oba mi řekli, že mám moc
bujnou fantazii,že to neni možný.Tak jsem to nechala být..Jenže od tý doby jsem v baráku začala mít divný pocity, jakoby mě někdo pořád
sledoval,jakoby zamnou někdo stál.Pořád jsem si říkala,že jsem strašpytel,že mám vážně bujnou fantazii,ale nepřestávalo to..
Postupem času jsem nechtěla zustvat sama doma a odmítala jsem chodit sama na pudu..pár let to bylo pořád stejný, jen takovýhle pocity..
Pak se stalo něco, co jsem si nedokázala ani představit.Začalo se to stupňovat.. Vždycky jsem věřila na něco co je mimo
náš svět, ae nikdy jsem si nemyslela,že já to všechno zažiju a poznám. Začalo to takovým klepáním na dveře od koupelny.
Pokaždý co jsem se šla sprchovat mi někdo začal klepat na dveře.Nejdřív jsem si myslela, že mě straší brácha,
ale když jsem se koukla pod dveře,abych zahlídla nějaký nohy,nic tam nebylo..tak jsem si řekla,že už stačil utect,jenže
za chvili mi zas někdo klepal na dveře, už jsem nic nezkoumala a zmizela.Když jsem se ptala doma,jestli mi někdo
z nich neklepal na dveře,tak řekli,že nikdo z nich neklepal.Začala jsem se v bytě citít čim dál hůř..A tak to bylo
den ode dne horší. Už jsem nevydržela v pokoji být sama ve tmě, pořád jsem citila, jak tam někdo je a je u mě..Celé noci
jsem měla rozsvícený světlo..Jednou jsem taky slyšela nějaký hlasy,slyšela jsem mužskej hlas a ženskej,hádali se.
Pak to utichlo a začalo brečet mimino,ale pláčem, jakoby mu někdo ubližoval,nebo co..Taky jsem slyšela z pudy šoupaní
židlí.Pak už bylo ticho teda až na ty židle,ty jsem slyšela skoro každej den.Byla jsem vyděšená,
nevěděla jsem co dělat,ale pořád to byl slabej odvar,proti tomu co se dělo dál. Začala mě děsit moje dvanáctiletá sestra.
Byla jsem venku,bylo asi tak kolem 11 večer a já měla hrozně špatnej pocit,takovej jako jsme měla doma,snažila
jsem se to nějak nevnímat,ae moc to nešlo.Pak mi začal zvonit telefon,volala máma,jenže když jsem to zvedla... byla to moje
sestra,byla vyděšená, brečela.. Chtěla abych přišla domu, ona je viděla, viděla mrtví lidi, v kuchyni prej byla nějaká ženská
a natahovala k ni ruku.. Po tom co mi to řekla jsem okamžitě šla domů..Tu noc to začalo všechno na plno.. Snažila jsem se sestru ukldnit
a uspat ji..Když se mi to podařilo nemohla jsem usnout já, mihlo se mi něco před postelí,byl to stín.. Ráno se mi sestra
svěřila s něčim, co už jsem nečekala.. Řekla mi,že se v noci probudila a vedle ni ležil nějakej chlap a šahal ji po krku.
Od tý noci,co to viděla sestra to dalo na chvili pokoj mně, ale co mě ty dny, co jsem měla klid děsilo,byla pořád ona.
Je pravačka, vždycky když si kresila, kreslila pravou, až ted.. Koukali jsme na televizi a ona z ničeho nic vylítla,
jakoby ji někdo píchl špendlíkem, vzala propisku a začala si na ruku kreslit nějaký divný věci.. Takle to s ní bylo asi dva
dny a pak měla klid.Jenže to zas přišlo zamnou. Byla jsem na pc v pokoji,když jsem zas dostala ten pocit,
jakoby zamnou někdo stál,tak jsem se otočila,ale nic jsem neviděla jko vždy, za to jsem cítila takovej divnej zápach.
Bylo to jako, když něco umře a rozkládá se to, takovej zápach to byl..POdle toho co jsem cítila ,jsem radši
z pokoje zmizela..Nechtěla jsem na to myslet,tak jsem šla za sestřenkou,ta se zrovna chystala na půdu,šla jsem s ní jí
pomoc s prádlem.Byla jsem zvědavá na ty židle, jestli budou nějak jinak přemístěný,ale nebyly, za to byla na podlaze zelená
čmouha a vedla do našeho kumbálu kde byly od sebe oddělený prkna,z kterých je ten kumbal.napadlo nás se sestřenkou
se kouknout dovnitř.Mely jsme strach co tam uvidíme. Otevřely jsme ho a koukly dovnitř..Nebylo tam nic zvláštního,
ale byla tam jedna židle u takovýho stolku.Sestřenku napadlo s tou židlí otočit a pak se jít podívat další den,
jestlis tou židlí někdo hejbal.Pak jsme odešly,já zustala u sestřenky až do večera,pak jsem šla domu, namířila
jsem si to do pokoje, ale zustala jsem stát ve dveřích,zděšeně jsem se podívala dovnitř pokoje a utekla...K počítači
nám rodiče koupili kancelářský křelo a to křeslo bylo otočený přesně tak jak jsme otočily tou židlí na pudě..
Ten večer jsem prosila rodiče aby jsme mohly se sestrou spát v jejich posteli( jen v te místnosti nic necítim)
ale ten večer to bylo jedno,přišlo to i tam,až ke mně,cítila jsem chlast přímo u mého obličeje..chvili jsem zustala
v tý posteli,ae pak už jsem musela utect,když jsem se vrátila do postele,chlasd jsem necítila,jen jsem měla pořád
pocit, že se na mě zase někdo dívá... tak to bylo asi dva nebo tři dny,pak jsem z ničeho nic měla doma i v baráku
takovej přijemnej pocit,takový teplo jsem citila.Šla jsem za sestřenkou a řekla jí,že nic nikde necítim,žádnou
špatnou energii, zeptala jsme se ji jestli je dala pryč..a řekla,že jo..od tý doby jsem mohla chodit po baráku v klidu.
Klid byl,pár tejdnu.Dum byl čistej,ae u nás v bytě,zase v tom pokoji se začalo neco dít..Ležela jsem v posteli
a koukala jsem se na film,když jsem dostala zase ten svuj nepřijemnej pocit..Nechtěla jsem tomu věřit,vždyt dum byl čistej,
tak jsem si radši zesílila film a soustředila se na něj,jenže jsem uslyšela kroky a to muj pes začal být ve střehu,byla jsem
v pokoji sama nikdo tam nebyl a přesto jsem slyšela kroky..po té noci už zase nemužu chodit po baráku sama...