od zanetasagii » 16 črc 2011, 20:05
Jsem tu po hodně dlouhé době, mezi tím jsem prožila spoustu dalších záhad, které sem napíši.
Tuto záhadu s děsivou půdou jsem vyšetřila. POvím to od začátku.... Momentálně se rozvádím a tak jsem se odstěhovala se svými dětičkami opět do domu ke svým rodičům. Dům byl v klidu a musím se přiznat, že jsem si ani nevzpoměla na ty nepříjemé věci co jsem v domě zažila, možná proto, že byl skutečně klid, ale také proto, že bylo dost stresu s odchodem z domu od manžela a požádání o ten rozvod. Ale asi po 14ti dnecj jsem se z ničeho nic začala cítit divně a cítila jsem, jak mě někdo sleduje. Nejdříve jsem tomu nevěnovala pozornost, myslela jsem si, že to je tím stresem a tak jsem to ani nikomu v domě neříkala. Přišla za mnou má setřenice, která bydlí ve stejném domě, ale o patro níže a sama od sebe se mi svěřila s tím co od mala v domě prožívá a že se bojí.....zůstala jsem stát a koukat jako opařená....vyprávěla mi přesně to co jsem v tom domě prožívala já a to je o dost let mladší a nikdy jsem s ní o ničm nemluvila, když jsem to měla já nebyla ještě na světě, pak byla maličká a asi, když jí bylo 5 let jsem se já odstěhovala. Stále jsme se míjeli až do doby než jsem se sem zpět nastěhovala. Tak jsem jí vše pověděla, aby věděla, že není blázen a děje se to více lidem. Útoky z půdy sílily a už se nedaly vydržet, byly už ve dne a já se bála, že je zažijí i mé děti. Sama jsem měla veliký strach. Jednou jsme si hráli karty u nás a nad námi je ta půda, byl u nás ještě kamarád. Z půdy byly slyšet šílené rány, jako by někdo bouchal kladivem do podlahy, ale moc silně, rozhodli jsem se jít se na to podívat všichni tři společně. Tak jsme se vyzbrojili baterkou, pro případ, že by se vyplo světlo. Sestřenice s kamarádem se ještě obouvalia na půdě rámus utichnul- byla i zamčená, tak tam nikdo nebyl. Šla jsem první, myslela, jse,že bude klid, když tam nejdu sama vyšla jsem schody první, oni dva už vcházeli na schodiště, když se ty rány oběvily znova, ale co bylo děsné... bylo, že byly vedle mě cítila jsem v chodidlecj, jaké jsou mohutné ty rýny. Křičela jsem a utíkala, že jsem je oba z té půdy smetla dolů. Po chvíli jsme tam šli zase, kamarád šel první, my hned za ním a zůstali jsme jen v polovině schodiště. Na půdě byl zvláštní-nepřirozený chlad a vítr. Snad jako by ve zdi byla obří díra. Ten chlad tam býval vždycky i v létě, kdy bývyjí půdy rozehřáté. Sestřenice říkala, že slyela řeč ženy a pláč malého miminka a myslela si, že mě můj synek zlobí a nebo nechce spát. Ráno, když mi to sestřenice povídala, času odpovídalo jen to, že už u nás všichni asi déle než 2 hodiny v klidu spali a vzhůru jsem byla jen já a já jsem se v tichosti dívala do počítače. Sestřenice u nich doma často cítila zápach skažené krve, jednou jsem to cítila taky, byl to zápach, ktrý by si člověk těžko popletl. Už jsem toho všeho měla dost a tak jsem se rozhodla vydat se na půdu astrálně. Zkusila jsem to, prošla jsem celý dům, v jenom kumbále jsem našla jednoho ducha a poslala jsem ho na půdu, šel za mnou, já se bála, ale šla jsem před ním. Došla jsem na půdu a viděla jsem další duchy, byla tam těhotná žena s obřím břichem asi jako by těsně před porodem, na židli seděl muž a za ním stál další, jako by ho chtěl stříhat, všichni ostatní byli muži. Otočili se na mě a řekli mi, že jsem se konečně vrátila a dozrála jsem... což jsem v ten okamžik nechápala. Pak ten stojící za tím sedícím vzal do ruky srp a useknul hlavu tomu sedícímu- to už jsem rychle odešla a vrátila jsem se. Ten den jsem vše pochopila- dozrála jsem zřejmě zkuenostmi, abych je pustila z toho domu pryč. Řela jsem, že je následující en pustím, ale at už nikoho neděsí a jsou v klidu. Toho dne se opravdu nic nestalo, sestřenice přišl s tím, že byl dneska klid, jen jsem se usmála byla jsem ráda, že to dodrželi. Jí jsem to řekla až večer před odesláním. Ten večer, jsem opět astrálně vycestovala a šla na půdu, otevřela se brána a oni odešli, ale pořád jsem cítila, že to není všechno, šla jsem do rduhého patra na té půdě a ze komínem bylo něco.... co jen vrčelo a vydávalo zvuky, nechtělo to odejít. Nevím co to bylo, ale nebyl to člověk ani žádné zvíře. PO nějaké době přemlouvání to sešlo dolů a odešlo to také, ještě odešli i jiní duchové z vedlejších domů a oak se brána uzavřela. Od té doby je skutečně naprostý klid všude v domě, na půdu se vydám bez problémů i sama v nočních hodinách a je tam klid a příjemné teplo.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh