Děsivé probuzení, nebo ještě sen

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Děsivé probuzení, nebo ještě sen

Příspěvekod Sky_Captain » 17 zář 2011, 20:30

Ahoj,

Obracím se na Vás se svým dnešním zážitkem. Nějak jsem si rozčaroval režim, takže mám problém usnout tehdy, kdy mám a tak si nechávám velké světlo. Beru to tak, že nespím, ale až se i chce, tak prostě usnu.

No a to se snad povedlo a měl jsem sen. Nevím, jestli byl špatný, nebo dobrý. Pamatuji si z něj jen konec. Byl jsem na letišti. Ne nikde ve veřejné části, ale z druhé strany letiště, kde je jen plot. Nějak se moje přítomnost nezdála asi ostraze letiště a vydávala se na kontrolu. Byla tam brána do areálu. Taková ta osvětlená brána se závorami a buňkou pro ostrahu. Mě napadlo, že tu ostrahu vyděsím a přejdu z jedné strany tmy přes bránu na druhou stranu do tmy(bylo to v noci), a na sobě budu mít kapucu...vlastně kápi. To jsem se zrovna probudil. Zezadu postele se vynořila ruka. Říkal jsem si, co tu tak v noci chce máma, nebo, kdo to sem leze. Ta ruka byla velká lidská, akorát tmavší a teplá. Pak se vynořila hlava. Hnusná, nevěřil jsme svým očím, jak je něco takového možné a co to dělá u mě. Proč se to děje zrovna mně i když byla podobná lidské, akorát byla tmavší. Možná do zelena, šeda už ani nevím. Neměla lidskou barvu, leda, že by byla maskovaná. Měla hnědé, nebo zelené oči. Možná i oranžové. Hrozně jsem se lekl a začal jsme křičet jak ženská v hororu. Akorát jsem nic neslyšel, ale očividně to stačilo a leklo se to. Hlava se trochu oddálila a začala se měnit na lidskou. Nebyla to velká změna, ale byla výrazná. Výsledek mi připomínal moji tetu, ale asi to s ní nemá nic společného. Jen, že se přeměnila ta hlava na skoro její podobu, nebo to bylo jen jí podobné. Pak hlava zmizela. Jenomže já jsem se neprobudil, už jsme byl vzhůru. Po pár vteřinách jsem se zvedl na posteli.

Spát už jsem nechtěl za žádnou cenu, a byl jsme vyděšenej, tak jsem si sednul k PC. po chvilce jsem začal cítit síru. Nevím jestli to byla ona a jestli to s tím mělo něco společného, měl jsem otevřené okno, ale cítil jsem to pak asi 10 minut.

Je možné, že by se mi něco zdálo a pokoj ve snu byl tak shodný, že bych si nepamatoval, že jsem se probudil a ani jsem nezaregistroval otevření očí, nebo .....

Zkuste napsat Váš názor, ať vím, co si o tom myslíte. Já mám z toho ještě teď blbý pocit a ještě hůř, že už je zase noc.
Sky_Captain
Školák
Školák

Re: Děsivé probuzení, nebo ještě sen

Příspěvekod Katherinet » 17 zář 2011, 20:49

Ach. Tohle mi stačilo jenom číst a běhal mi mráz po zádech. Ale já sama jsem měla asi v 15-ti letech podobný sen. Tak já ti ho poíšu: Zdálo se mi, že scházím z postele a jdu se v noci napít protože jsem měla žízeň. Jenomže za stolem seděla moje máma a začala na mé strašně řvát. Pak se změnila v nějakou strašně ošklivou stařenku, která se za mnou rozběhla. Tak jsem utíkala do postele a brečela jsem pod peřinou. Najednou jsem se celá upocená vzbudila! Sama jsem se zasmála nad tím, jak živý to byl sen, ale pak na mě máma skočila z boku a chytla mě pod krkem a já omdlela. Ráno máma seděla u stolu a já jako 15-ti letá holka jsem si nebyla schopna uvědomit jestli to byla skutečnost nebo ne! Měla jsem dost velkou traumu, ale teď vím, že to byl jenom sen který prostě pobláznil moje vědomí tak, že jsem si prostě nebyla jistá, co je nebo není realita. V tvém případě to bylo nejpíš stejné. Někdy počas toho snu si se prostě probudil :). Ale první věc, která mě napadla když jsem to četla bylo to, že ta teta není žádná náhoda. Psal si, že tě zajímá letectví takže ten první sen je dost opodstatněný a dá se snadno vysvětlit, ale proč do toho tak náhle vstoupila tvá "teta" a v úplně jiném prostředí mi není úplně jasné. Můj sen byl v podstatě pořád v tom samém prostředí.
Nezajímá se tvá teta o nějaké to duchovno? Mohlo to být nějaké varování anebo s ní máš nějaký silný vztah. Ale poradím ti aby si se tím moc nezaobíral a šel si lehnout. Pokud se to bude i dnes opakovat tak to už bude zřejmě něco důležitéjšího ať už v tvém podvědomí nebo jinde...každopádně jeden sen zatím nic neznamená :) takže přeji krásné sny.
Věřím, že fantazie je silnější než vědění. Že mýty mají větší moc než historie. Že sny jsou mocnější než skutečnost. Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností. Že smích je jediným lékem na zármutek. A věřím, že láska je silnější než smrt.
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod Sky_Captain » 17 zář 2011, 21:03

Teta je na mě hodná. Jednou říkala, že v mládí vyvolávala s kamarády duchy. To jen říkala při nějaké příležitosti, že za to dostala vynadáno. Todle bych nerad aby se opakovalo.

Byl to sen na letišti a pak jako bych se probudil, nebo něco vyloženě přeplo ten sen. V tu chvíli, když jsem najendou viděl svůj pokoj, jak ho znám, tak jsme věděl, že to s předešlou vteřinou nemá nic společnýho.

Jen první co mě napadlo, když jsem se uklidňoval bylo, že se mi to zdálo proto, že jsem tu ostrahu na tom letišti chtěl vylekat, a že mě to vylekalo proto, abych nedělal nic ošklivého nikomu jinému.
Sky_Captain
Školák
Školák

Příspěvekod Katherinet » 17 zář 2011, 21:10

Přesně tak. Ať už si do přeložíme jakkoli působí to jako varování. :) Každopádně to musíš brát, jako to že nad tebou někdo drží ochrannou ruku a né nějak negativně. A pokud by se to stalo ještě jednou tak se nenápadně poptej tety, co dělá po nocích ;). Je to velice zajímavé.
Věřím, že fantazie je silnější než vědění. Že mýty mají větší moc než historie. Že sny jsou mocnější než skutečnost. Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností. Že smích je jediným lékem na zármutek. A věřím, že láska je silnější než smrt.
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod Sky_Captain » 17 zář 2011, 21:14

Teď si mi zavrtala do hlavy s tou ochranou rukou. Občas se scházím se známou věštkyní a ona když mi říkala od sebe i od jejich kolegyň nezávisle na sobě, že mám nad sebou ochranu vždy v každý situaci a teď jsem si na to uplně vzpomněl.
Sky_Captain
Školák
Školák

Příspěvekod Katherinet » 17 zář 2011, 21:20

Tak to vidíš. Hodně by se toho tím vysvětlilo. Má tvoje teta nějaké vlatsní děti? Tohle je, ale dost pravděpodobné vysvětlení. Pokud se tvá teta takovým věcem věnuje je to dost možné a ani nejde o nějaké extra nadpřirozeno prostě tě má někdo moc rád :).
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod Sky_Captain » 17 zář 2011, 22:01

Má dvě děti. Obě už dospělé. Jednu sestřenici mám podvědomě rád méně. I když ani nevím proč. Asi jen stylem jejího života.
Sky_Captain
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 17 zář 2011, 22:06

!blazen!

Tvůj svět a mysl je v chaosu ,měl bys svou mysl zastavit.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Katherinet » 18 zář 2011, 07:57

Tak, co jaká byla noc? :)
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 18 zář 2011, 09:10

Věř více sám sobě.
Ta brána znamená otevření nové cesty. Ta hlava jsou tvoje vlastní pochyby, kterých je potřeba se zbavit. Zkus nad tím zauvažovat a krásný sny. !no1
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sky_Captain » 18 zář 2011, 12:09

Katherinet píše:Tak, co jaká byla noc? :)

Dlouho jsem nešel spát, a unavil jsem se na tolik, že už mi bylo všechno jedno :D
Sky_Captain
Školák
Školák

Příspěvekod Katherinet » 18 zář 2011, 12:17

Aha :) tak hlavně, že se to neopakovalo. Dneska už běž spát normálně ;)
Mně se zase pořád zdá jedna noční můra:). Nechci to moc rozepisovat abych neuváděla další téma, ale můj sen se opakuje pořád dokola takže buď rád, že ten tvůj byl jenom jednou.
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod Sky_Captain » 18 zář 2011, 12:23

Napiš ho ;). Já ti s ním neporadím, protože se v tom nevyznám. Ale Ty ses mi snažila poradit, a někdo se bude snažit poradit určitě i Tobě.
Sky_Captain
Školák
Školák

Příspěvekod Katherinet » 18 zář 2011, 12:31

Já se právě domnívám, že vím, co můj sen znamená :) prostě se jenom váže k mému dětství. Jeho obsah mi nevadí protože ho chápu: prostě jsem jako malá žila v okolí Čachtického zámku tak jsem měla v hlavě moc věcí ohledně Erszébeth Báthoryové a ta se mi tam pořád objevuje - zřejmě se prostě mé představy ukořenili někde hluboko v mozku a po nocích si v mé hlavě dělají, co chtějí. Otravuje mě jen to, že se toho nemůžu zbavit a že to jede pořád dokola :).
Robert Lee Fulghum
Katherinet
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 18 zář 2011, 17:13

Tento sen vypada na dusevni nevyrovnanost a velmi nizkou sebeduveru,a i vidim v tom varovani pred tim, aby jste se nenechal ovladat druhymi lidmi a pozor na prilisnou duverivost. V tomto neni nic spolecneho se spiritismem,ale velmi mala sebeduvera, strach z vystoupeni z rady, z projeveni vlastniho nazoru. Ano, velmi mala sebeduvera.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 18 zář 2011, 19:49

Katherinet, takže z novejch zámků?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Sny