Ahoj,
Obracím se na Vás se svým dnešním zážitkem. Nějak jsem si rozčaroval režim, takže mám problém usnout tehdy, kdy mám a tak si nechávám velké světlo. Beru to tak, že nespím, ale až se i chce, tak prostě usnu.
No a to se snad povedlo a měl jsem sen. Nevím, jestli byl špatný, nebo dobrý. Pamatuji si z něj jen konec. Byl jsem na letišti. Ne nikde ve veřejné části, ale z druhé strany letiště, kde je jen plot. Nějak se moje přítomnost nezdála asi ostraze letiště a vydávala se na kontrolu. Byla tam brána do areálu. Taková ta osvětlená brána se závorami a buňkou pro ostrahu. Mě napadlo, že tu ostrahu vyděsím a přejdu z jedné strany tmy přes bránu na druhou stranu do tmy(bylo to v noci), a na sobě budu mít kapucu...vlastně kápi. To jsem se zrovna probudil. Zezadu postele se vynořila ruka. Říkal jsem si, co tu tak v noci chce máma, nebo, kdo to sem leze. Ta ruka byla velká lidská, akorát tmavší a teplá. Pak se vynořila hlava. Hnusná, nevěřil jsme svým očím, jak je něco takového možné a co to dělá u mě. Proč se to děje zrovna mně i když byla podobná lidské, akorát byla tmavší. Možná do zelena, šeda už ani nevím. Neměla lidskou barvu, leda, že by byla maskovaná. Měla hnědé, nebo zelené oči. Možná i oranžové. Hrozně jsem se lekl a začal jsme křičet jak ženská v hororu. Akorát jsem nic neslyšel, ale očividně to stačilo a leklo se to. Hlava se trochu oddálila a začala se měnit na lidskou. Nebyla to velká změna, ale byla výrazná. Výsledek mi připomínal moji tetu, ale asi to s ní nemá nic společného. Jen, že se přeměnila ta hlava na skoro její podobu, nebo to bylo jen jí podobné. Pak hlava zmizela. Jenomže já jsem se neprobudil, už jsme byl vzhůru. Po pár vteřinách jsem se zvedl na posteli.
Spát už jsem nechtěl za žádnou cenu, a byl jsme vyděšenej, tak jsem si sednul k PC. po chvilce jsem začal cítit síru. Nevím jestli to byla ona a jestli to s tím mělo něco společného, měl jsem otevřené okno, ale cítil jsem to pak asi 10 minut.
Je možné, že by se mi něco zdálo a pokoj ve snu byl tak shodný, že bych si nepamatoval, že jsem se probudil a ani jsem nezaregistroval otevření očí, nebo .....
Zkuste napsat Váš názor, ať vím, co si o tom myslíte. Já mám z toho ještě teď blbý pocit a ještě hůř, že už je zase noc.