Děsivý Les Bor u Českých Budějovic

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Re: Děsivý Les Bor u Českých Budějovic

Příspěvekod Bubakobecnej » 17 lis 2010, 16:15

Nic jsem špatně nepohopil pokud de o pravopis jsem dis ..Nevim teda co je modního na tom jet do lesa přes hodinu a pul a mrznout tam 2 hodiny?Vnímání energií omg o tom ten les nemá být a stejně je to podle mě blbost co si někdo potřebuje vsugerovat aby si připadal výmečnej... Seriozní výzkum?řekni mi prosimtě co to je:D... ..tady už neni nic seriozního .. A ta moje poslední věta na ní neni nic vtipného ani zarážejícího každej normální člověk co si projde todle forum a přečte si co tady píšou lidi začne spíš věřit na kačera donalda než na duchy..
-->Přesně jsem čekal tu reakci co máš na konci příspěvku<--
No a prováděl tam někdo tedy opravdu seriozní průzkum?
Byl jste tam někdo jiný?
Souhlasím s P.O, pokud tam nějaký duch je,měl by tam jít někdo,
kdo je dostatečně silný a dokáže ho přemluvit,aby šel do světla. 'ss13' 'ss13'

Aneb zamest to pod stul oni tam nebyly nejsou seriozní a nemaj sílu přemluvit ducha… ježiš todle snad nikdo nemuže myslet vážně !smejesa! … Pošlete tam Harryho Pottera ..
Bubakobecnej
Školák
Školák

Příspěvekod jennie1 » 17 lis 2010, 17:07

Bubakobecnej píše:Nic jsem špatně nepohopil pokud de o pravopis jsem dis ..Nevim teda co je modního na tom jet do lesa přes hodinu a pul a mrznout tam 2 hodiny?Vnímání energií omg o tom ten les nemá být a stejně je to podle mě blbost co si někdo potřebuje vsugerovat aby si připadal výmečnej... Seriozní výzkum?řekni mi prosimtě co to je:D... ..tady už neni nic seriozního .. A ta moje poslední věta na ní neni nic vtipného ani zarážejícího každej normální člověk co si projde todle forum a přečte si co tady píšou lidi začne spíš věřit na kačera donalda než na duchy..
Byl jste tam někdo jiný?

Aneb zamest to pod stul oni tam nebyly nejsou seriozní a nemaj sílu přemluvit ducha… ježiš todle snad nikdo nemuže myslet vážně !smejesa! … Pošlete tam Harryho Pottera ..

Tak jo :-)
V pořádku,máš jinej názor,dobře :-)
Každý máme jiné zkušenosti,jiný názor,jiný pohled na věc,akceptuju to.
Nesouhlasím,ale akceptuju to,aniž bych se ti vysmívala nebo tě urážela.
Tímto to považuj za vyřešené,nemá smysl se dohadovat dál,nikam to nevede.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Bubakobecnej » 17 lis 2010, 19:57

jennie1 píše:
Bubakobecnej píše:Nic jsem špatně nepohopil pokud de o pravopis jsem dis ..Nevim teda co je modního na tom jet do lesa přes hodinu a pul a mrznout tam 2 hodiny?Vnímání energií omg o tom ten les nemá být a stejně je to podle mě blbost co si někdo potřebuje vsugerovat aby si připadal výmečnej... Seriozní výzkum?řekni mi prosimtě co to je:D... ..tady už neni nic seriozního .. A ta moje poslední věta na ní neni nic vtipného ani zarážejícího každej normální člověk co si projde todle forum a přečte si co tady píšou lidi začne spíš věřit na kačera donalda než na duchy..
Byl jste tam někdo jiný?

Tak jo :-)
V pořádku,máš jinej názor,dobře :-)
Každý máme jiné zkušenosti,jiný názor,jiný pohled na věc,akceptuju to.
Nesouhlasím,ale akceptuju to,aniž bych se ti vysmívala nebo tě urážela.
Tímto to považuj za vyřešené,nemá smysl se dohadovat dál,nikam to nevede.

Souhlasim udělal bych za tim tečku at si každej myslí co chce.
(.Nikdy jsem tu nechtěl nikoho urazit jen se bránim tomu co se strhlo po tom co jsme zde napsaly svoje skušenosti z toho Lesa.)
Bubakobecnej
Školák
Školák

Příspěvekod DominiQ » 27 pro 2010, 18:17

warhawk píše:Zdravim všechni, nedavno jsem se doslechl o jedno místě kde údajně zůstala nějaká duše a děsí lidi co se dostanou do jejího prostoru, který si asi nějakým nevysvětlitelným způsobem chrání nebo tak něco. Při návštěvě tohoto lesa se lidem zjevuje jakýsi přízrak vznášející se nad zemí.je jedno kdy jestli ve dne nebo v noci. začal jsem s menším průzkumem a mám zajímavé výsledky.Při návštěvě místa kde se vše odehrává sem změřil dosti vysoké EMP a v letních horkých dnech se prý zde dají zaznamenat podivné výkyvy teploty. Tento měsíc vyšla reportáž o tomto místě v nejmenovaném časopise o záhadách.

Prosím každého kdo se o tento les zajímá o jakékoli informace.

Děkuji Warhawk

já neumim dávat citáty do obdelníků jako Vy ale štve mě že bydlim ve Vivdově ne že mě štve že tam bydlim ale je to blízko Českých Budějc :(
Je mi 11 let a celkem sem se začal zajmat o duchy.Samozdřejmě se jich bojim takže je to celkem divný.Rád sem se začal dívat na fotkyduchů,ale važně se tak poloviny bojim ale zajmaji mě.K tomuto forům sem se dostal taky že sem pravě hledal fotky duchů ;) a najednou forum o duchách tak sem se registroval ;).
DominiQ
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach