jak po útoku mozkomora říkají, že se cítili, jakoby už nikdy neměli mít radost. S HP atd. ten sen nemá co dělat, samozřejmě, ale ten pocit je myslím totožný. Kdo nezažil, nepochopí. Nyní tedy k samotnému snu, nebo spíše k těm hnusným a divným věcem, co si z něj pamatuji:Nějakou kytku, nebo já nevím, výraz nekonečné jemnosti, něžnosti, vystřídá nějáká černá divná věc, bodláky, prostě drsnost a děs. /Vím, že tenhle popis je divný, ale celý ten sen se mi zjevují prostě divné obrazy a do toho divný pravděpodobně ženský hlas něco říká, v souvislosti s těmi obrazci/ Pak ten hlas začnu slyšet zřetelněji, já v duchu říkám ne, ne!, jakobych ho prosil ať to nevysloví, nebo nerozhodne, a v tu ránu se objeví nějaká raketa, malá šedá, a ten hlas říká, že něco se stalo opravdu největším na světě, nebo možná něco tak a ta raketa startuje /já to nechápu, ale tak to je a podotýkám, že bůhvíproč je to pro mně nejhorší část snu, prostě děs, beznaděj nekonečný let té rakety která jsem nechtěl aby vystartovala, nikdy nebudu mít radost, raketa letí podle nějaké černé čáry a nebudu lhát, v této části už brečím/ pak už jsem hotový, vyděšený, a někdy v této fázi vidím jakousi pokřivenou dřevěnou židli postavenou na zhruba 40cmetrové hromadě zlaťáků.
Jak říkám, nechápu ten sen, jenom vím, že jakmile ta raketa vystartuje a ten hlas něco řekne, přepadá mě doslova nekonečná beznaděj, že donekočna poletí ta raketa a já budu donekonečna v beznaději a děsu. Podotýkám ještě, že abych zahnal ten sen, (nebo bůhvíproč), jdu z postele (sen bohužel prostě pořád běží) a táhne mě to tam, kde jsou nějací lidé (prostě náměsíčnost, já vím, no, nebo něco takovýho), jednou jsem málem před půlnocí vylezl z baráku, už jsem byl u vchodu, asi 10 minut jsem tam stál, pak jsem šel do postele. Tím se dostávám k tomu, že na to, že jsem ten sen měl si vzpomínám většinou až pozítří (Po-út ho mám, a úplně si na něj vzpomenu tak v út večer nebo ve středu).
Ještě pár technických poznámek: Tomu snu nerozumím, ale jak jsem psal, je nekonečně děsivý. Mívám ho zhruba 1-2 za měsíc. Zhruba od 6 let, je mi 13. Mívám ho většinou, když se bojím, že ho budu mít. Ten sen, to nevím, ale táta byl prý taky hodně náměsíčný, já sem ale prostě vzhůru, mám ten děsnej sen, a jdu prostě jak *CENSORED* někam, kde jsou lidé. Omlouvám se za neskutečně dlouhý příspěvek, ale potřebuju se vás zeptat ani tak na to, jak se toho zbavit, jako spíš, co to asi může znamenat (ten sen jako takový a ty pocity)?? Prosím, zkuste to posoudit. Prosím.