dcera komunikuje s duchmi

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: dcera komunikuje s duchmi

Příspěvekod Cary » 18 led 2012, 14:44

Arpaix píše:...Pani Lenka neni zla, je to Dobra Duse,ale nedokonala- pozor, muze mit tendenci s straseni Vasi dcery- ne, ona ji nepreje stejny osud jako sobe,ale tato Duse je jeste nedokonala. Pokud Vase dcera by ji ukazala i jen maly strach, Duse Lenky to muze vyuzit-a a opravdi Vasi dceru strasit. Pokud Vase dcera nema strach, tak je vse v poradku. V pripade strachu, je nutne Dusi odvolat,ale vypada to ze Vase dcera strach nema...

nina 973 psala, že se její malé zdál sen

nina973 píše:...Raz sa stalo že v noci dcera mala nočnu moru nemohla sa zobudit kričala,nervozne kopala s nohami,ked som ju skúšala zobudit aj nedala sa a celú ma ocikala,ked som sa jej spýtala čo sa jej snívalo že sa s tetou Lenkou hrala na slepú babu a nechcela už íst do spálne spat asi 2 dni sme spali v obyvačke...

...len ked sa spolu hrali v tom sne čo som spomínala to bola unavená velmi aj na druhý den, plakala a bála sa íst spat..Nevuem ako sa v tom sne hrali ale bála sa vstúpit do spálne a zvret oči...

Takže tam nebude vše úplně v pořádku.
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 19 led 2012, 01:43

Ale toto jsem rikala, jak Duch Lenka zpozoruje u dcery i jen maly strach, tak ji bude trapit. Pani Lenka se trapila pred smrti, zivot ukoncila vlastni rukou,a tim trpi tato Duse i po smrti a sve utrpeni odkazuje na jine lidi- zive na tomto svete. Kdyby se dcera nebala a razne poslala pani Lenku pryc- rekla aby ji dala pokoj, tato entita se uklidni. Ale pokud dcera se boji a tato entita to citi- bude ji navstevovat stale a i strasit. Jakmile nizka nedokonala Duse citi i maly strach- hned zacne se mstit a svoji negativni energii predavat dale na zive lidi. Z bolesti, vzteku, zavisti k zivym- bude na zivych se mstit! Jak rikam, Duse Lenky velmi trpi i po smrti- je jeste spojena i s telesnymi ostatky i citi rozklad sveho tela. Pokud zivy clovek ji razne posle pryc- za svetlem, entita uklidni se, pokud ale entita uciti i maly strach- bude mstit se, prat zle, strasit, prat zive osobe stejny osud jako sobe!! Neb Duse pani Lenky je nedokonala a jedna se o sebevraha. Dcera udela dobre, kdyz skonci s jakokoliv projevem slabosti a postavi se pani Lenka jako tvrdy razny clovek a posle Lenku pryc. Rekne ji: ODEJDI ZA SVETLEM!! ODEJDI K PANU! At tyto slova rika ale i citi RAZNE A TVRDE!! Zadny plac nepomaha- naopak strach pritahuje negativni energii a negatinvi Duse!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 25 led 2012, 23:57

Jak situace vypada ted?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 26 led 2012, 23:34

Arpaix tak sme sa to snažili ukončit formou hry a myslím že sa to podarilo zatial sa u nás nikto neukázal Len raz malá ochorela, mala vysoku teplotu a v spanku pozerala do steny a ukazovala prstom na jedno miesto.Neviem či mám tomu venovat pozornost alebo nie.Ešte sa mi snívalo že ma niekto zobral na miesto ( vyzeralo to ako v lese ) a ukazal mi 3 biele gule letiace za sebou a povedal mi že to sú dobrý duchovia mojej dcery ..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 27 led 2012, 00:01

Vase dcera ty Duse jeste vidi a v dobe nemoci za vysoke teploty, mohla ty Duse jeste videt, myslim ze to neskoncilo. I na to ukazuje Vas sen. Reknete tem entitam jasne: Jdete za svetlem, jdete dal, za svetlem.
Vas sen muze byt spojenim s temi Dusemi, ktere pronasleduji Vasi dceru.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 27 led 2012, 15:30

To mame hovorit až sa dcere zasa ukažu...ano?
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 28 led 2012, 01:24

Ne, odvolejte ty Duse HNED! Vase dcera se evidentne pani Lenky /Duch/ boji a Duse pani Lenky muze ji skodit, nebot jedna se o sebevraha ktera Duse trpi. Pokud Vase d´cera ukaze ji strach i jen ze ma maly strach, Duse pani Lenky to muze vyuzit- ta entita premysli ted tak, kdyz ona trpela za zivota, tak chce stahnout s sebou i dalsi Duse. Ve skutecnosti to byla hodna,ale nestastna zena, ktera ukoncila tento zivot vlastni rukou- ted jeji Duse trpi a ona citi i rozpad sveho tela- Duse pani Lenky trpi tak, ze ted, preje s sebou stahnout i nevinne Duse, jako je Vase mala dcera! Deti jsou na tyto entity citlvive, nebot jeste maji v pameti sve minule zivoty! Citim ze Duse pani Lenky ted jiz skodi Vasi dceri, Vase dcera ma strach,a strach pritahuje nizke pudy, nizke Duse, entity a vse NEGATIVNI! Budu snazit se odvolat Dusi pani Lenky z Vaseho bytu sama na tuto dalku. Neco mi rika ze Vase dcera boji se nejvyce Duse pani Lenky! Duse pani Lenky je jeste pres reinkarnaci, nekokonala, s pranim dobrym,ale jak citi strach, meni se ve zlou - ne zlou,ale nedokonalou entitu. Oan za zivota trpela tak, ze zda se ji nespravedlive ze trapi jen ona- chce stahnout i Vasi dceru- ne vedome!, ale Duse pani Lenky chce aby i jini zkusili to utrpeni co ona mela na zemi acim trpi nyni!! Ta Duse je jeste spojena s fysickkym rozkladajicim se telem. Zkusim na na napojit se zitra.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 28 led 2012, 15:44

Tak včera sme s dcerou Rázne ! poslali tetu lenku-Elenku či ako sa volá do svetla to bolo na obed,bol relatívne klud pokial som malú nedala spat.Pomodlila sa modlitbičku a zaspala.Okolo 22 hod. dostala nočnu moru kričala plakala kopala nohami nereagovala na mna.Trvalo to asi 10 min ..nakoniec som ju ani neprebrala len sa sama po chvíli ukludnila.Na to ma napadlo že vyberem svatenú vodu čo nam tu nechal farar pre istotu a oprskala som cely byt, všetky rohy, postel malej nakoniec aj dceru.Zbytok vody som nechala na okne nad hlavou dcery.Od toho momentu prestala kašlat až do rana (kašle už 2 tyžden až z toho vracá ) .Na to som išla okolo 1 hod spat a nočnu moru som mala aj ja. Cely čas ma z obyvačky v našom byte prenasledoval duch, postava mladej ženy,utekala za mnou a lepila sa na mna,odsávala energiu. Celý ten sen sme spolu zápasili lebo som ju odtrhavala od seba a ona sa ma držala ako kliešt.Mala priesvitne oči viem že som ju nechcela pustit do spalne.Stále som si hovorila hlavne sa nesmiem bát tak som potláčala strach.Až mi povedala že mi dá pokoj ked jej najdem človeka na ktoreho prejde.Videla som pred dvermi pani a tej to nevadilo tak prišla k nam .Ten duch hned na nu skočil a ja som sa chcela zobudit no bola som úplne paralyzovaná a nemohla som sa vobec pohnut skušala som tlačit rukami,dvíhat hlavu ale vobec som sa nepohla len som ležala bez pohybu na posteli ..Po chvíle som sa začala normalne hybat no bola som uplne mokrá -spotená ako myš bolo pol 4 h.Už asi tyžden sa budím okolo 3,15 až 4 hod. ráno a nemožem spat takú hodinu. Mám vždy strach len neotváram oči a ležím.Bojím sa že ten duch sa na nás nahneval ked sme ju spolu s dcerou posielali preč za svetlom.Občas vidím nad stropom také 2-3 ks dlhé tmavé tiene no neviem čo to je nie sú tam vždy (včera neboli) a su dlhe vyše metra,šírka asi pol metra a ukončené hore a dole ako do 4 stenčených lúčov ..nie sú to nejaké zlé energie?
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Cary » 29 led 2012, 14:34

Půlnoc až 4 hodina ranní jsou hodiny duchů. Je klid a my je víc vnímáme. Vůbec bych se nedivila, kdyby ta žena z vašeho snu, která na sebe vzala ducha, že jí to nevadí byla Arpaix !smejesa! . Poproste anděle strážné o ochranu a věřte, že vše skončí a budete mít klid !023! . Jde požádat anděle i o hlídání spánku a snů vašich i malé, před nočními můrami.
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod nina973 » 29 led 2012, 14:39

Viete že ma to hned rano napadlo či to nebola ona?
Cary dakujem modlíme sa a určite pridáme modlitbičku za pokojný spánok..Doteraz som doma behala zo šalviou a čistila byt..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Cary » 29 led 2012, 16:18

Uvidíme co na to Arpaix.
Jinak ty motlitby k andělům fungují. Oni nás stále hlídají, ale zasáhnou jen v případě vážného ohrožení a v případě, že je o to požádáme. Syn měl kdysi taky nějakou noční můru. Nevěděla jsem co s ním, nešel probudit, křičel a házel sebou. Trvalo to asi jen chvíli, ale pro mě to bylo nekonečno. Pak jsem nahlas začala prosit jeho anděla strážného, něco v tom smyslu ať ho z toho snu vzbudí, ať mu pomůžu ven... Syn sebou trhnul a najednou byl vzhůru. Brečel a vše mi povídal a skončil to tím, že měl pocit, že mě z velké dálky slyší jak na něj mluvím a jako by ho někdo chytil a odtáhl pryč, pak tma a rychlé probuzení. Tak si říkám, že ho z toho anděl fakt vytáhl. A i kdy ne, tak co to změní..?
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod nina973 » 29 led 2012, 16:34

Ja som prosila anjelov ked som bola paralyzovaná aby mi pomohli..a pomohli, tie nočne mory sú fakt hrozné.Malá má pootvorené oči ale vobec ma nevníma,tiež kričí,plače,kope a lieta po posteli ako divá.Ked ju chytím na ruky sa my vytrhne preč..brrr až sa zase bojím večera :(
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 30 led 2012, 00:51

Ja vcera ja tu Dusi pani Lenky napojila se okolo 04 ve Finsku, u as mohlo byt asi 03. Pozval jsem ji k sobe a odvolala na sebe. Pani Lenka tak trpi, nebot ona vidi i citi i sve mrtve telo- trest za to ze vzala zivot si sama. Ona snazi se aby jeji utrpeni sdileli i ostatni. Ona neni zla Duse,ale jen nedokonala a potrebuje mnoho reinkarnaci aby mohla ocistit se. V teto dobe ona neni ani mezi nami, ale ani mezi zesnulymi- na onom svete, je neco na pul cesty. Ona uvedomuje si ze jiz zemrel,ale drzi se tohoto sveta, neb jeste mysli ze ma i telo. Jeji Duse je spjata s jejim rozkladajicim se telem. Ja ji snazil odvolat od Vas i od Vasi male dcerky tim, ze ja - ma Duse odpojila se po meditaci od tela a ja tu Dusi k sobe pozvala. Bylo to mezi 02-03 v noci casu v CR. Proto sem nepsala sem cely den. Jak ja vypadam se muzete podivat na facebooku, na Inger Keränen, sem foto neumim vlozit. Jsem dosti vysoke postavy, dlouhe cerne vlasy s 30% sedive, stribrne, nosim mnoho stribrnych sperku. N afacebook mi muzete psat cesky, i kdyz cely muj FB je francouzsky, neb ma rodna rec je francouzska,ale ja mluvim 8 jazyky. S Dusi pani Lenky pracuji a napojim na ni hned jak prestanu zde psat, okolo 03 u nas ve Finsku, u Vas 02 v noci. Ja pokusím tu Dusi poslat za svetlem, na druhy breh, vysvetlim ji ze jiz na tomto svete jeji cesta skoncila. Nebojte se jiz!! Ta Duse je u mne,a ja ji budu drzet aby k Vam jiz neobtezovala Vas. Ona je velmi agresivni, ona trpi a jeste neumi odpustit a to utrpeni ted predava Vasi dceri i Vam. Ja Vas vcera v noci k ranu navstivila a tu Dusi vzala na sebe- i kdyz bydlim fysicky ve Finsku-ale ja cestuji casem i prostorem a beru na sebe entity. Jiz se nebojte, dnes soustredim se a pani Lenka vysvetlim ze jiz jeji cesta zde neni,a tim ze bude prat utrpeni odud stejny jao sobe i jinym- tim trest jeste bude vyssi! Pokusim se aby konecne Duse oddelila se od tela- to udelam dnes okolo 03.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 30 led 2012, 10:10

Arpaix dakujem videla som vas vo sne a dokonca aj dnes v noci sa mi snivalo niečo s vami a s Merlin z Teustoságu, ktorý mi cez sviečku posielal pozitívnu energiu a tiež mi velmi pomohol, len si nepamatám čo .....zatial je ticho a verím že všetko skončilo...Dakujem vám ešte raz.
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Cary » 30 led 2012, 18:07

Myslela jsem na vás obě před usnutím.
Arpaix jsi velmi silná a statečná dušička. Děkuji ti za ninu a za všechny kterým pomáháš 'kiss'
nino když tak se pak ještě ozvěte jestli je vše OK a hlavně co malá !023!
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 30 led 2012, 19:08

!blazen!

Bylo mi ctí ,
být částí vašeho životního příběhu,
snad to byl pro vás hezký duchovní zážitek.

Ještě jednou vám oběma ,
přeji již světlou budoucnost a
holčičce pevné zdraví od srdce.

Merlin de Teustosag
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy