dcera komunikuje s duchmi

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

dcera komunikuje s duchmi

Příspěvekod nina973 » 14 led 2012, 23:30

Dobry den za mojou 4 ročnou dcerkou začala chodit pani Lenka (duch)ktorá sa s nou hravala a my sme jej rozpravaniu o jej novej kamarátke nevenovali pozornost.Stale sa nám sam od seba zapína a vypína televízor aj kablovka hlavne ked sa dcera hrá v obyvačke.. Až raz nám večer pred spaním povedala že ta teta čo sa s nou hráva nemá vlasy a na krku má povraz.Vtedy sme spozorneli a spýtali sa kde ta jej kamarátka býva a dcera podišla k oknu a ukázala na cintorín ktorý máme za naším domom.Nato nám povedala že tam má vela kamarátov ktorý za nou chodia a dokonca jednému dala meno učitel .My sme si začali zistovat kto ta pani može byt až sme zistili že sa naozaj v našom dome obesila pani v skrini asi 3 mesiace pred našou kupou domu.Raz sa stalo že v noci dcera mala nočnu moru nemohla sa zobudit kričala,nervozne kopala s nohami,ked som ju skúšala zobudit aj nedala sa a celú ma ocikala,ked som sa jej spýtala čo sa jej snívalo že sa s tetou Lenkou hrala na slepú babu a nechcela už íst do spálne spat asi 2 dni sme spali v obyvačke.Volali sme k nám farara exorcistu ktorý nám čistil a svetil byt.Chvílu sa to upokojilo no zase je to v starých kolajách, stale za nou chodia aj deti .Už sa ma pýtala dcera prečo k nám chodia tí ujovia deti a prečo ich ja nevidím..Hocikedy ked ju rano obliekam do školky pozrie do izby a povie mami pozri zase je tu taký ujo a pozerá na mna...Som s toho neštastná a bojím sa aby jej neublížili...
nina973
Školák
Školák

Re: dcera komunikuje s duchmi

Příspěvekod Arpaix » 15 led 2012, 00:24

Ne, tito Duchove vasi dceri neublizi. Male deti jsou citlivejsi, neb ve 4 letech dite jeste muze pamatovat na sve minule zivoty-a ma jeste v pameti mnoho veci z minulych zivotu nez zapomene-a tak maji male deti vetsi cit a vidi jeste veci co jiz my nevidime a nebo nechceme videt. Tito Duchove Vasi dceru maji radi a pani Lenka ji ma rada. Ne, tito zemreli nejsou zle Duse, jen nestastne, styska se jim jeste po tomto svete a chteji s timto svetem konntakt a male deti jsou citlivejsi a slysi i vidi to, co my ne. V tomto pripade zadny knez nepomuze, ti Duchove se vraci, neb pamatuji jeste na zivot na teto zemi, a zvlaste ti, kteri zemreli nasilnou smrti- jako bylo obeseni.Ale pokud Vas to trapi, zkuste kontaktovat pana Jaroslava ze skupiny EVRPPT, jeho jmeno zde je fialove. Pokud Vasi dceri to nevadi, tak se nemusite bat ani Vy,ale pokud se boji- tak strach privoalava negativni sily a ti by mohli i Vasi dceri skodit!! Pokud nema strach- tak muze mit kontakt s druhym brehem i jeho obyvateli. Pokud vsak strach ma- muze privolat i negativni entity. Ale ja citim ze Vase dcera strach nema a ty Duse zemrelych jsou dobre Duse, jako Lenka.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 15 led 2012, 00:42

Dakujem za odpoved ona sa ich nebojí,hráva sa s nimi, len po tom sne sa bála spat a to som dostala strach ja...
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Cary » 15 led 2012, 13:26

Jsem taky matka a i když mám dítě už 12leté nelíbí se mi to :-((. Buď jsme živý a malé děti by si měli hrát se svými kamarády ze školky nebo školy, nebo umřeme a měli by jsme odejít, abychom se posunuli dál a znovu se narodili do dalšího života. Duše potřebují k tomu aby tu přebývali energii. Tu si můžou brát i od malé holčičky a to není dobré! Nebývá vaše malá po návštěvě ducha unavená?
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod nina973 » 15 led 2012, 13:35

Ked prídu za nou len pozret tak nie nebýva unavená,len ked sa spolu hrali v tom sne čo som spomínala to bola unavená velmi aj na druhý den, plakala a bála sa íst spat..Nevuem ako sa v tom sne hrali ale bála sa vstúpit do spálne a zvret oči..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Cary » 15 led 2012, 13:57

A to je přesně ono. Vy je nevidíte, nemáte zdání co se děje a ne vše vám malá řekne. Děti by si měli hrát s dětmi a to živými. Já na vašem místě kdyby malá zase řekla, že přišel nějaký strýc nebo teta, bych i když je nevnímáte zkusila je požádat, aby s tím přestali. Oni vás slyší moc dobře a ví nač myslíte. Vysvětlit jim, že se vám to nelíbí, že to není zrovna nejideálnější zážitek pro malou holčičku a co když si to ponese celý život? Ano, je maličká a může na vše zapomenout, ale co když ne? Mě se to nelíbí! Sama je bohužel vnímám a to jsem dospělá osoba a vím jak k tomu přistupovat, ale co malé dítě? Zatím to bere jako, že si s ní teta a strýc hraje.
Chtělo by to radu od někoho tady zkušeného na nějaký rituál, aby k vám za malou přestali chodit. Ono takových událostí a špatných snů se pár ještě může stát. Nebo Jaroslava ze skupiny EPRV777, ale to by byla docela fuška, odvést celý hřbitov duší.
Cary
Školák
Školák

Příspěvekod nina973 » 15 led 2012, 14:15

No raz som to skusila vyriešit ja skusila som kupit kyvadlo že zistím čo u nás chcú ale ked som poprosila tetu Lenku ked tu je nech zapne telku do 3 min sa vypla a zapla telka..To ma trochu vystrašilo no ešte ma napadlo že skusim baterku čo sme mali položenú v izbe nech ju rozsvieti a ona sa rozsvietila a svietila 2 dni v kuse a nešla nám vypnút..tak som bola vystrašená že od vtedy som kyvadlo schovala a už som s ním nič neskúšala..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 led 2012, 18:55

Každopádně pro začátek si myslím, že by bylo vhodné malé do pokojíčku pořídit noční světýlko
a větší kus růženínu.
To by jí mělo alespoň trochu pomoci se upokojit.

Pak si myslím, že by bylo vhodné dítě naučit krátkou modlitbu,
například:
Posílám Ti anděla
odvede Tě do světla
odvede Tě do nebíčka
drž se pevně andělíčka
A vysvětlit jí přiměřeně věku, že andělé se opravdu mohou postarat o a odvést ty duše.
Je potřeba, aby tomu naprosto věřila.
Takové dítě je pravděpodobně bytost, která se nazývá psychopomp,
a je to někdo, koho poslání je doprovodit zemřelé po smrti.
Kód: Vybrat vše

Takových lidí je velmi málo a jsou velmi vzácní a důležití.

Pokud je dítě opravdu takto senzibilní myslím, že je čas mu vysvětlit jak se věci mají
samozřejmě velice citlivě
a naučit ho meditovat a zkusit zda je už zralá na posílání duší do Světla,
což může zkusit tak, že až někoho uvidí, poví (např) modlitbu výše napsanou
a představí si, jak se duch obrací a s andělem odchází do světla.

Popřípadě můžeš zkusit tomu nechat čas, jestli to přestane
a nebo se odstěhovat..přeci jenom blízký hřbitov je riziková zona.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod nina973 » 15 led 2012, 19:52

ano dakujem ruženín mám a tu modlitbu ju naučím a skusim jej to jemne vysvetlit s tym anjeličkom. Ona to nejako chape aj o tete Lenke mi hovorila že jej vypadali vlasy lebo bola už stara a chorá že ich vidí len ona a preto mi to vždy povie aby som vedela že tam niekto je.Ked sa nám dcera naučila rozpravat prvé čo nám take povedala bolo že ona už chcela vyjst z bruška von lebo tam bola len voda a tma a to sme si zistovali že jej nikto nič take nehovoril.. .My sa modlíme pred spaním anjeličku stražničku takže budeme mat dve modlitbičky..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 led 2012, 20:13

Dobře, tak dej brzy vědět, jak to pokračuje.

Obrázek
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 led 2012, 23:18

Dcerka je více citlivá, třeba má nekroskopické nadání :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod nina973 » 15 led 2012, 23:20

aha a to je čo prosím vas?
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 led 2012, 23:24

Jedná se o nekromantickou schopnost. Jde o mluvení z duchy a jejich viciťování, děcka pro to mají vlohy (jde o větší otevřenost okolí), povětšinou se to ztrácí/sílí v době puberty. Nic bych si z toho nedělal, pokud ten duch nebude chtít nějaké zlotřilosti. Pak bych šel na razantní protiopatření :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 17 led 2012, 01:45

Ja toto mela take jiz od detsvi a pozdeji jsem o schopnosti neprisla,a anopak zacala veci spojene se smrti, koncem zivot vyhledavat a v 13 letech ja objevila prvni telo zemreleho, a nikdy se nijak nebala, naopak mi to pripadalo zajimave. Pozdeji si pestovala tuto intuici a vyhledavala tak i tela neznamych zesnulych- pomoci kontaktu s obyvateli oneho sveta- hledala i obeti zlocinu, zesnule jejichz tela se jeste neobjevila, a pomoci kontaktu s onem svetem, vedela i priciny umrti.
Zacala u mne tato schopnsot asi take ve 2 letech, nyni mi je 40 let a tento kontakt nevimizel, jen zdokonalit se.
Vasi dceri bych nerikala ze hrat si ma jen s zivymi- pokud toto nekromantickou schopnost ma, mela by se v ni rozvijet. Naprikald zjistit jak pani Lenka zemrela- pri hre z pani Lenky /Duch/ snazit vytahnout informace o pricine jejiho umrti. I u dalsich zemrelych se kterymi si Vase dcera hraje. Pozdeji muze mit i schopnot vyhledavat tela zemrelych, i tech po kterych patra se jiz dlouho. V zadnem pripade bych nebranila,ale snazila se rozvinout schopnosti Vasi dcery.
U Ducha pani Lenky myslim ze nezemrela nasilne, nebyla popravena, ale myslim ze vlasy nema z duvodu napriklad cytostaticke lecby u nadorovych onemocneni. Pricina jeji smrti nebyla nasilna (podivala jsem se na vec),ale jednalo se o dlouhodobe nadorove onemocneni. V dobe smrti nebyla nijak stara, ale kyvadlo mi ukazuje 45-50 let!!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod nina973 » 17 led 2012, 19:31

Arpaix Dakujem,Teta lenka udajne mala na krku dlhy povraz, to nám hovorila dost často dcera ale mysleli sme že myslí korálky .To či mala nejakú nadorovú chorobu nevieme (nepoznali sme ju ) ale je to možne..Ked sme pátrali tak tetu Lenku našli obesenú v našej bytovke o poschodie nižšie pod nami..Bola neštastná lebo jej jedinny syn ju obral o byt a nikoho nemala len tú rodinku čo nám predala byt a tý ju našli doma po 3-4 dnoch obesenú v skrini.Ešte sme sa dozvedeli že ta rodinka čo nám predávala byt odišla preto lebo ich dcera tiež videla v našom byte duchov a pojedla lieky.Jej mama prikladala súvis s pani Lenku a nám byt predali..
nina973
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 18 led 2012, 01:12

Teta Lenka ( Duch) se mi zda byla velmi nestastna, ukazuje mi kyvadlo i na nejakou nadorovou nemoc a v tom dusledku si vzala zivot. Nebot ona byla sebevrah, sebevrazi maji velmi tezky trest po smrti- jejich Duse je dlouho a i mesice ci roky vazana s mrtvym, rozkladajicim se telem,a tak Duse citi i rozklad tela fysickeho. Navic Duse sebevraha- nebot vazana je fysickym telem- jeste neuvedomuje si rychlou smrt. ( mne pri kontaktu s Dusi sebevraha, Duse rikala ze citi se telo pojidaji cervi, ale ta Duse si myslela ze telo zije, i kdyz se rozklada).
Sebevrah je timto trestan, neb on si zivot nedal- nema pravo si ho brat. Sebevrah si mysli ze ukoncenim zivota svoji rukou na tomto svete mu bude lepe- neee, opak je pravdou. Duse velmi trpi, chtela by i se vratit,ale jiz to nejde, navic i po cela staleti se nemuze spojit s Dusemi ji milovanymi zemrelymi. Kdyz si napriklad sebevrah mysli ze po smrti setka se s blizkymi- neee, neuvidi je a nesetka se s nimi i po cela staleti i rade reinkarnaci- to je trest.
Pani Lenka by rada vratila se na tento svet,ale ona jiz na tento svet nepatri i uvedomuje si to. Jeji Duse trpi, neb je jeste spojena s timto rozkaladajicim se fysickym telem-a to muze trvat i leta- hleda kontakt se svetem zivych, s timto svetem,a deti byvaji citlivejsi na kontakty s entitami- nebot male deti jeste si uvedomuji sve minule zivoty, pred touto reinkarnaci.
Pani Lenka neni zla, je to Dobra Duse,ale nedokonala- pozor, muze mit tendenci s straseni Vasi dcery- ne, ona ji nepreje stejny osud jako sobe,ale tato Duse je jeste nedokonala. Pokud Vase dcera by ji ukazala i jen maly strach, Duse Lenky to muze vyuzit-a a opravdi Vasi dceru strasit. Pokud Vase dcera nema strach, tak je vse v poradku. V pripade strachu, je nutne Dusi odvolat,ale vypada to ze Vase dcera strach nema..
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy