zdravim vsechny :)
chtel bych se svami podelit o sve zazitky zmeho noveho baraku... Bydlim ve Frydku-Mistku a ti co vi kde je krevni centrum tak nad nim je site zluty barak (takova vilka) no bydlim tu zhruba mesic a uz ted mam dost...Me tvrzeni mi nikdo nevymluvi uz se temto vecem venuju zhuba 9 let no k veci
Mam podezreni na to ze v mem barakusidlí 4 entity... 3 klasicke entity (pro lajky duchove) 1 demon...a obavam se ze cast z Lokiho (dokaze nadelat peknou paseku) Zkratkajednoho dne sem sedel u telky a najednou sem slyel jakoby se nekdo sprchoval (a jelikoz bydlim jen s mati a ta byla vpraci...tak sem mel v gatich) sel sem tam ohrnul zaves sprcha vypla ale je v ni okro pritom sem se v ten den jeste nesprchoval...rekl jsem si budiz vypl sem telku a zasedl ke kompu... najednou slysim jak cinkaj klice vybehnu z pokoje na chodbu a klice sou prehozene pres kliku...uz sem toho zacinal mit dost. Asi o tyden pozdeji sem sel ven zadnim vchodem kolem sklepa...slyel sem divny zvuky a najednou takovej smrad ze to bylo horsi jak kafilerka...sklep je zamrizovan tak se tam bez klici nedostanete ale ted prichazi desiva cast ze tmy sklepa vysli 2 zeny v dobovych satech (krjich) neco co se nosilo v bavorsku tak pred 100 lety.tak se na me cchvili divali a ja stal jak pribity a strach sem mel ze byste se ve me krve nedorezali... najednou zasli z5 do tmy. otevrel sem dvere a predemnou stala pekna zenska v bilych satech divne se na me podivala povalila me na zem a sedla si na me a chtela mi rozepnout poklopec...najednou se ji zacal menit xicht a na xichty starych jezibab nebo tak neco a ja si zacal odrikavat modlitbu pro jistotu latinsky...rozervala mi kosili a pak videla kriz na mem kru zacala jecet a zmizela...to je jese furt hovn*. mel sem z toho takovej mindrak ze sem cele 3 dny nespal. pak me mati poslala pro zrcadlo na pudua dala mi klic (ja tam jeste totiz nebyl) odemkl sem mohutne ocelove dvere a vesel dovnitr vsechno bylo spalene a ja si zacal rikat proboha co to je za barak... byl tam spaleny kriz (asi metrovy) prisel sem knemu a poceste si vsiml spalene panenky s hlavou otocenou o 180 stupnudosel sem ka krizi ale ten se s neuveritelnou rychlosti prevratil do opacne polohy a ja prisaham ze sem si uchcal do trenek... najednou ze zdi vyjel obrys neco mezi kourem a hmotou zadny oblicej nic jen to byl jednoduchy obrys z cerne hmoty a blizil se ke me a vydavalo to zvuky neco ve stylu (juvanapresttusiju) bylo to uz me no a pak sem se probral doma v posteli a mati rikala ze sem tam byl nejak moc dlouho ze tma prisla a ja lezel na zemi no takze aspon je videt jak si tady zijem...
ad1 : byl to loki to vim uz sem se s nim setkal pri evokaci pres kruh...a jestli mi neverite muzu vam jit vyfotit ten kriz... zatim zdur tesim se na komenty

jelikoz Loki neni zrovna nejaky plysovy medvidek...jestli cete ja vam to bliknu...ale ja se tam bojim jit
od te doby co tamto
no snad se prekonam to sem vlozim zatim cus