Caute, dlho som nepridal novú tému ale toto ma fakt zaujíma. Sníval sa mi takýto sen.
Stál som na ulici ktorá končila do vody (niečo ako Benátky) zrejme bol stredovek (podoba s assassins creed 2). Bolo to stretnutie mágov, na počet sa mi vynára číslo 10. Bol tam jeden veľmi starý človek ten sa nás pýtal čo vidíme na konci tej ulice nad vodou. Nápis či zástavu? Zrazu začalo pršať (možno aj blesky padali) a všetci sme sa rozbehli schovať ja som vbehol do dverí vpravo v tom som sa ocitol v mojej izbe chcel som zapnúť svetlo ale nešlo to tak som sa schoval do skrine (to je logika čo xD) (podoba s Tetou potopou xD xD xD xD skrina na 1:36
(čas sa mi strašne prelína neviem čo bolo skôr a čo potom ale zistil som že to svetlo funguje ako teleport keď sa na neho pozriem) Potom som tuším vyliezol zo skrine stále tma a jeden rozprával tomu o astrálnom cestovaní nenazval to takto ale hovoril že vyliezol zo svojho tela. Išiel som za nimi predstavovali sa navzájom a obidvaja sa volali rovnako Matúš Lévi ale neboli rodina zaujímavé že ja som volám tiež Matúš no a podával mi ruku. Rozmýšľal som že čo spravím tak som nejako (ne)logicky mu ju nepodal on na mňa pozeral. Nakoniec tak hnusne že som padol na zem a prebral som sa na mimozemskej lodi (ale to už je len zmiešaný odpad = nič čo má pointu a je zaujímave aj keď toto hore tiež nemá pointu.)