od Orleon » 29 říj 2009, 18:35
velmi zajímavý, mě se zase ve snech dost často opakuje, že mě někdo zabije, bud zastřelí, nebo ubodá, jinak ne, zajímavý na tom je, že v tom snu cejtim reálnou bolest . Vždycky to hrozně bolí, až tak, že mě ta bolest uuplně vysílí a já upadám do takového příjemného pocitu, kdy bolest ustupuje a začíná takovej klid a mír, pak se většinou probudim uuplně zpocenej. Ale jeden mi utkvěl v hlavě hodně : Přišli za mnou nějaké osoby, abych jim pomohl chytit nějakého staršího pána, myslím vraha. Přijel jsem na místo kde měl chatu, ale on už tam nebyl, tak jsem šel do takové uličky, kde se parkovali auta a chtěl odject a v tom si všimnu, že, mi někdo blokuje odjezdovou cestu jiným autem, tak se kouknu do zpětného zrcátka a tam vidím jak někdo toho pána co sem hledal zastřelil přímo do hlavy. Došlo mi, že je to zrada a chtěl jsem vyběhnout ven a utéct, jenže mi ty lidé ( asi tři byli, jedna žena a dva muži ) ze zadu prostříleli nohy, spadl jsem tváří na zem a ještě mne střelili několikrát do zad a nakonec do hlavy, to byla konečná, věděl jsem, že sem mrtvej, rány hrozně bolely, jak živé, až do té poslední do hlavy. Pak bolest odstoupila a zalil mě takový klid. Věděl jsem že sem mrtvý, ale nic se nedělo jenom tma, ale moje vědomí stále bylo, tak jsem otevřel oči a zjistil jsem že ležím ve své posteli doma a všechno jsem viděl tmavěmodře, byla noc všichni spali. Vnitřním pocitem jsem věděl, že jsem duch a měl jsem vnitřní nutkání, že se musím rozloučit, šel jsem tedy do kuchyně a volám na svého psa: Ahoj holčičko,j sem se přišel rozloučit, ještě se uvidíme neboj a pes na mě reagoval, tak sem se podíval do chodby a tam byla taková žlutá zářivá koule, šel jsem přes chodbu i tu kouli k mámě do pokoje, tam to zase všechno bylo žluté a říkám ji ahoj mami já jsem mrtvej a máma nic nevšímá si mě, tak znovu, ahoj mami já sem mrtvej a v tom to máma zaregistrovala a říká mi: vždyt ty nejsi mrtvej, vidím tě...... no a pak jsem se probudil.
Silou vůle změníš osud