tento sen se mi zda us asi 4 roky v kuse as pon jednou mesicne no tkze zacina to vlezu do budovy bez fasady nezouvam se du po schodech vejdu do tridy a je to ta nase driv sem nevedel kde to je a co dal sednu si prijde postupne zbitek triidy mam na sobe to kvadro ja ksem mel cerny rukavice bilou kosili cernou kravatu najednou mi beha mraz po zadech zacne hodina s blondatym ucitelem byl to richtar asi.
najednou prijdou tezkoodenci jako policajti me zatknout a ja jim reknu du dobrovolne nebo zemrete v tu chvili se na me vrhnou ja vsttanu rozebehnu se proti nim jednoho srazim na zem seberu zbran a postrilim vsechny as na jednoho tomu reknu at se vrati a ze vyhlasuju valku lidstvu.
zrzka me servala asi filipina a ja ji rek ze o tom nic nevi ze ja tu sem jiz 160 miliard let a ze to ja vitvoril zemi a sem ta vase priroda a du zabit bratra kterej jedinej obelstil tak tupej zivocisnej druch kterej sem vitvoril lidstvo pre minotauri bili moc hloupi a kentauri moc chitri jediny lidstvo bilo idealni a ze brtrovi rikae technika ze ovlada stroje atd.
a potom slisim rinceni brneni a tam vejde rytir a rekne muj pane armada vas ceka nastal cas rychtar se zepta kdo to je a ja to je rychard III a on to ti neverim a rytir si sund prilbu je tam rozezrana mrtvola.
a ja se ho dotknu rukou a ona se mu obevi z5 kuze maso krev vijdu ven a tam vlkodlaci a dalsi mytologicky vyhynuli a dnesni tvorove a ja zavelel k utoku pk sem na neznamim miste kde jeden clovek drti celou mou armadu skocim ze vzduchu a dopadnu tasim mec a bojuju snim zjistim ze to je ten nepritel sekame do sebe hluboky rany cejtim bolest chlad nepritl se otoci a odchazi.
a ke me pribehne naka holka se svetlejma vlasama a rekne mluju te zustat musis vztat bojovat a polibi me a ja jako bi se neco stallo si stoupnu vitasim mec sindam si lidskou kuzi a vipadam jako nabuseneny monstrum misto nohou 2 kmeny stromu i slistim jemna srst po zbitku tela jakoby draci kridla neco jako jesteri ocas dlelsi ruce jako vlkodlak a na krku je hlava jako vlk usi jo ma takovi do spicky neco jako kocka a oci hada jako ty zuzeny zornicky jak ma nio.
tak povstanu vyskocim a rozsapu jeho kuzi tam je neco jako robot a ja ho paru jeho plechy a on me reze do me samiho nakonec to vipadaze umru a ke me prileti draci kteri zatim sundali ze vzduchu letectvo a zacnou zhnout kolem me ohen a on ustupuje nakonec me vlkodlaci vemou a reknou pane mam dobytou evropu lidi co se nevzdaly pobity co se vzdali prijmuli ze tu nebu technyka a vsude zadny jehlicnany proste puvodni priroda.
husty borovicovo dubovi les proste nadhera ani stopa po tom ze tu neco bylo naky mesto nebo neco nakonec pri dobyvani sveta sem se dostal do nakyho cskyho mesta kam utek on posledni mesto na svete ktery zustalo lidstvu atam se m proti nemu povstal zase s mecem a tentokrad sem ho zaby l a ta holka jak me polibila tk stou sem byl mel sem sni deti 2 a byli sme spolu nes slunecni soustava zmizela pk sme si nasli jinou planetu kde sme dali zuase zivot proste do nekonecna. moc prosim porad te mi co to znamena vubec se mi to neliby