Doškriabaná chrbtica cez noc.

Máte nejaké zážitky?

Doškriabaná chrbtica cez noc.

Příspěvekod ISBN » 13 kvě 2011, 20:11

Takže chcel by som teraz písať v mene kamošky ktorej sa prihodilo to
o čom teraz budem písať.Nechce to veľmi riesiť pretože má strach preto
to píšem v jej mene.Budem teraz popisovať to čo mi povedala-
Po nejakej 00:00 hodine sa vybrala do kúpelne urobiť to čo každý večer to
všetci snad poznáme no odohralo sa niečo dívne začal sa hýbať igelitový
sáčik ktorý bol zavesený na malom vešiaku v kúpelni v nom boli nejaké krémy
vánok v kúpelni ani v dome nebol žiadny a zrazu to spadlo. Zo strachu sa vydala
späť do spálne kde si sadla venovala sa počítaču a ostala tam približne
do 3 hodiny v noci.To ešte nieje nič na tom podivné. to najčudnejšie sa
stalo ráno ked sa prebrala na bolesť chrbta ked zistila čo tam má nechápala.
v chrbte boli očúchané/vyryté čiary až priam do krvy. V noci sa vôbec neprebrala
na žiadny sen si ani nespomína. Prikladám tak isto fotografiu-
http://imageshack.us/photo/my-images/859/ghg.png/
čo si o tom myslíte vy? niekedy sa jej stalo niečo podobné ale škrabance mala na ruke na posteli nemá
nič ostré čo by jej toto mohlo spôsobiť mohol to spraviť duch alebo niečo podobné ? radi by sme vypočuli vaše názory
ISBN
Školák
Školák

Re: Doškriabaná chrbtica cez noc.

Příspěvekod Mimars » 13 kvě 2011, 21:18

To se ani nedivím, já bych byl taky docela v šoku být v její kůži a asi by se mi ani moc nechtělo v tom pokoji sám spát...
Ta rána byla do krve, říkáš. No, po pravdě řečeno existuje několik možností, ale ruku do ohně bych nedal.
Samozřejmě je možné, že se zranila sama - mohla někde upadnout a na chvíli ztratit vědomí (pravda, to by si asi pamatovala), mohla se o něco říznout a v té rozespalosti to nepocítit, nebo se mohla o něco říznout ve spánku... omrknul bych svůj pokoj, jestli se mi tam nějaký takový hrot "nenabízí".
Pak je tu samozřejmě i ta nejděsivější věc, a protože píšeš, že už se jí to někdy stalo, a taky něco o tom pytlíku, tak je docela pravděpodobná - je skutečně možné, že tam má ducha/y, který ji z nějakého důvodu nemá rád. Takoví "obecně nenávistiví duchové", to je klasika všech hororů - zkrátka na místě se událo něco hrozného a duše mrtvého nemůže mít klid... zní to jako ohrané klišé, ale lze se s tím setkat poměrně často a nedobrovolný účastník to pak jako trapné klišé zrovna nezamítá...
Víš o tom ještě nějaké info? Bydlí v bytě, nebo v domě? Měla tato událost ještě nějaké souvislosti? Co třeba vyvolávání duchů "před pár týdny s kámoškami"? Je to pozoruhodný případ, bohužel na duchy nejsem odborník, takže toto je spíš laická úvaha, ale já bych to na "duchy" viděl jako na reálnou možnost.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod chmatak » 14 kvě 2011, 06:22

nechci prudit, ale tobě a tvým kamarádům se ISBN děje nějak moc divných věcí najednou, co příspěvěk, to nějaká hustá story :-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Koubič » 14 kvě 2011, 10:17

Sakra, včera se mi nějak neodeslal přízpěvek :) psal jsme že je též možno uvažovat o fenomenu únosů UFO.
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Mimars » 14 kvě 2011, 10:52

Koubič píše:Sakra, včera se mi nějak neodeslal přízpěvek :) psal jsme že je též možno uvažovat o fenomenu únosů UFO.

Po pravdě řečeno mě to včera taky napadlo, ale nakonec jsem si to rozmyslel, připadalo mi to trochu moc :) ale možnost to samosebou je.
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod Climatic » 14 kvě 2011, 11:33

Co takhle nějaký zvláštní druh "náměsíčnosti"?
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod ISBN » 14 kvě 2011, 12:10

Myslím že nemám tú potrebu si nejaké veci vymýšľať z toho som už dávno vyrástol :-) ked dobre čítam svoje témy tak tam nevidím nič na tom divné v tej oblasti že je toho už "moc". Jeden je z vecí ktoré sa mi stali ako malému decku a ktoré sa mi dejú už dlho ako som riešil aj to deja vu preto som sa chcel informovať čo to vtedy mohlo byť. Som na tomto fore registrovaný 3 dni vysvetloval mi tu veci kamarát preto som sa o to začal zaujímať. Teraz k danej téme- Riešili sme už aj tú možnosť či na posteli nemá nejaké ostré veci ako som písal nič sme nenašli neodkladá si tam ani mobil ani nič podobné čo si dáva mnoho ľudí. Bývajú v paneláku o veciach kto býval pred nimi zatiaľ nič nevedia budem to tu informovať. Na žiadny pád si pred spaním nepamätá ani nič necítila ked zaspávala. Námesačná nikdy nebola to by o tom skôr vedela.
ISBN
Školák
Školák

Příspěvekod Climatic » 14 kvě 2011, 12:15

...NIkdo to tu nemyslel zle aspoň mě to tak nevyznělo.A když jsi náměsíčný myslím,že to sám nezjístíš pokud Ti to někdo neřekne..?
Kolikrát,já se probudím,s boulí na hlavě ,pěkne velkýma otlačeninama.A taky nevím jestli jsem o půlnoci nedělal s postele salta.:)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 14 kvě 2011, 12:24

ISBN - však to je OK, to co psal chmatak bylo podle mě jen na uvolnění atmosféry :) Ono je naopak zajímavé, když se někomu děje hodně věcí, protože pak je o čem diskutovat a dotyčný se aspoň nenudí.

Psal jsi, že už se jí to někdy stalo - kolikrát? Má to nějakou pravidelnost? Pokud ano, měl bych takový nápad - ať si vezme kameru a připojí ji k PC a nahraje si noc :D jo, úplně přesně jako Paranormal Activity, ovšem tento pokud by měl cenu, pokud se jí to děje pravidelně - jestli se jí to zatím stalo dvakrát v životě, tak je to zbytečné.
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod ISBN » 14 kvě 2011, 20:37

takže možnosť námesačnosti sme vylúčili. Dalej bývajú v paneláku pred nimi býval len sám nejaký muž a v paneláku nikto nezomrel aspon o tom nevie blizko paneláku je len veľký les.Duchov nikdy nevyvolála. podotknem ze sa jej tie rany zformovali cez noc z pásikov na kruhy a totálne do krvy prikladám opäť fotku - http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... d14ffb15a6 vtedy mala totálne pásiky všetko okolo sa zahojilo a ostali len takéto sformované bodky vtedy to vôbec tak nevyzeralo
ISBN
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 15 kvě 2011, 22:04

ISBN, jasně neber to jako prudění, kdybych si myslel, že lžeš napíšu ti to, jako sem to tu už několika lidem napsal :-))
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 17 kvě 2011, 21:50

!blazen!

Velmi se omlouvám za vstup do vaší konverzace =)
Ale zaujaly mne ty fotky =)))

Nevybíjí se kamarádce mobil ???

Píšeš ,že v blízkosti je les ?
Co zůstat u kamarádky v noci u ní vzhůru 8) a pozorovat ji .
Někde bych natáhl kyvadlo vytvořené z čehokoliv a pro případ že usneš i ty bych zapnul kameru či nahrávací magnetofon.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod soyss » 21 kvě 2011, 13:35

nechcem, aby moje tvrdenie znelo ako keby som tomu neveril, ale tak isto sa mohla doškriabať sama. Je to spôsobené tvrdým spánkom a keď mozog vyšle príkaz že nejaká časť na tele ma "svrbí" tak sa človek poškriabe aj v spánku, ale nevníma to, lebo robí to on sám a nevadí mu to. Ale ráno po prebudení si to nepamätá. Napríklad môj brat mal tiež takýto problém, že keď sa ráno zobudil bol doškriabaný na ruke, inokedy na lýtku, na chrbte tiež, a potom raz keď zaspal v izbe som si všimol, že to on sa škriabe a škriabal sa dosť intenzívne a silno až zanechával červené šmuhy... Ale tak isto to môžu robiť aj duchovia, ak sa tvojej kamarátke hýbala tá igelitka a následne mala doškriabaný chrbát, mohla to byť len náhoda, ale mohol to byť aj ten duch. Najlepšie by bolo, keby to v noci natáčala na kameru, alebo keby si ju pozoroval :)
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Mimars » 21 kvě 2011, 14:31

Soyss - dobrá připomínka. Podobná věc se mi stala před několika dny, mám občas trochu mykózu na nohách a už se mi párkrát povedlo to rozdrásat do krve, ale za bděla. Před několika dny se mi to povedlo právě v noci, kdy to hodně svědilo a ráno jsem to měl taky skoro do krve. Pravda, bylo to jen v polospánku, ale souhlasím s tím, že o tom člověk ani nemusí vědět.
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod chmatak » 21 kvě 2011, 15:20

mě občas zmastí kočka, ráno se probudím a vypadám jak kdybych zažil Vietnam :-)
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod soyss » 28 kvě 2011, 07:12

chmatak pobavil si ma !smejesa!
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.
soyss
Mysterian
Mysterian

Zpět na Duchové a poltergeist