Doslova vyzařující zlo

Máte nejaké zážitky?

Doslova vyzařující zlo

Příspěvekod JakubCZECH » 06 pro 2011, 14:23

Vlastně tohle téma moc s duchama spojitost nemá. A nebo má? Já sám nevím. Prostě vždy když jdu kolem určitého místa což je takový lesík tak mi do hlavy doslova vystřelují myšlenky. Něco jdi co nejdál od tohohle místa,jdi pryč nechoď sem...někdy se mi i udělá špatně cítím mrazení v zádech apd...jako by z něj přímo vyzařovalo zlo...
O život můžeme přijít různě. Smrt je jedna z možností...
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Re: Doslova vyzařující zlo

Příspěvekod KillerLP » 06 pro 2011, 14:32

No, to by mohlo být cokoliv, od sugesce s paranoiou až po třeba nepěknou událost, která se tam stala, kterou ty cítíš. Popiš mi to trošku blíže, prosím.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod JakubCZECH » 06 pro 2011, 14:51

Já ani nevím jak to popsat blíž...jen mi jakoby něco říká nechoď sem,jdi pryč apd...když jdu okolo tak mě mrazí v zádech apd...ale to jsem psal výše. Nejhorší na tom je to že tamtudy jdu každý den nejméně 2x...teď to bude zdát šíleně ale jednou tam u cesty ležela mrtvá černá kočka...ale to musí být akorát náhoda. Dříve tamtudy prý táhla Napoleonova vojska...možná to s tím má spojitost.
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 pro 2011, 15:35

To že máš špatný pocity, to holt patří k životu. Takže v tom duchařiny nehledej, protože i tak může nejspíš jít o subjektivní pocit.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Angelguard » 06 pro 2011, 17:00

Veru, špatné pocity patria k človeku. Ak z niečoho máš podvedomý strach, nepáči sa ti dané miesto, je ti nesympatické, irituje ťa niečo čo sa tam nachádza, bojíš sa tam byť a podobné veci, často to je autosugescia alebo len subjektívny pohľad, tak ako spomenul Sam. To hold patrí k nám, k ľuďom. Tak ako aj dobré pocity... Každopádne, určite existujú výnimky... To sú ale miesta, kde možno zomrelo naozaj veľa ľudí a duše toho miesta nenašli pokoj, ich smrť nebola pomstená, vyriešená, nikto sa o to nezaujímal alebo sa nikto nedokázal dopátrať k pravde... Takéto miesta často vyvolávajú oprávnené zlé pocity, pretože je tam zlá energia. Čítal som o tom lese Bor v Českých Budějovicích, neviem čo si o ňom myslíte vy, ale ja tomu celkom verím a podľa toho čo som čítal, tam človek skutočne má oprávnený strach, pretože tam človeka zlé pocity prenasledujú už len v prvý moment keď tam vstúpia...
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod JakubCZECH » 06 pro 2011, 17:59

Dík za všechny odpovědi ;)
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod panter » 06 pro 2011, 18:00

Ja si dovolím Jakuba podporiť. Hlavne preto, že tu ide o niečo, ako vnútorný hlas. Niečo ti hovorí, aby si sa tomu miestu vyhýbal. Môže ísť o varovanie. Z vlastnej skúsenosti viem, že týmto varovaniam sa oplatí veriť.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod JakubCZECH » 06 pro 2011, 18:11

Zkusim se o tom místu dozvědět víc. Jestli se tam něco nestalo nebo tak. Jinak díky za podporu pantere ;)
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 07 pro 2011, 01:07

Ovšemže existuje vnitřní hlas, jen zatím není důvod hledat v pocitu něco nadpřirozenýho, jo až se tam budou dít podivnosti. Tak to bude jiná :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 07 pro 2011, 08:00

Vnitřním hlasem s náma promlouvá naše podvědomí a na nás je co si z toho vezmeme a jestli uposlechneme varování. Je to úplně noumální Lůdo tak že se zkus tím více řídit a neboj se toho. Tato schopnost je dobrá schonost a má nás naučit zbytečně neriskovat a učit se.
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 07 pro 2011, 23:24

Vy budete asi velmi citlivy clovek, a je mozne ze citite negativni energii z mista, kde se mohly stat velmi zle veci. V dobach valek, na miste mohlo byt zavrazdeno mnoho lidi, na miste muze byt i hromadny hrob. V lese mohly byt znasilnovany zeny, i zavrazdeny, i pred staletimi. Ano, mohlo se v tom lese stat neco velmi spatneho.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod JakubCZECH » 15 pro 2011, 08:39

Tak jsem si o tom něco zjistil a prý že se tam nic nestalo. Jak říkám tak tímto krajem táhl napoleon. Jinak se mi stala taková podivná věc. Schválně jsem šel u lesa po cestě a najednou jsem postřehl jak se kolem mě něco mihlo. ,,Udeřilo" to do větve která se začala hýbat. To co se kolem mě mihlo jsem viděl rohovkou oka. A na 100% vím že z toho je ta energie.
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 pro 2011, 10:23

Myslíš "koutkem oka" rohovkou moc totiž neuvidíš. To co myslíš je periferní vidění, ale jo chápu. Třeba se jednalo o zvíře, to bych se cítíl blbě taky kdyby se kolem mihlo. Víš jde o to, že nejlepší je podle mýho všechno řešit systémem "occamova břitva". Prostě a jasně dostat se k nejzákladnějšímu náhledu a oddělit ho od příkras. No třeba v tom místě má hnízdo nějaký zvíře, co ty víš. A nebo taky třeba ne a je tam něco jiného, dokud to prostě neuvidíš a nevypátráš tak tam může být cokoliv od zvířat, po mý plazivce s vesmírnou lodí na žni, prostě nikdy nevíš :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod JakubCZECH » 15 pro 2011, 15:20

Tak se tam zajdu podívat =D A jestli najdu nějakou vesmírnou loď tak napíšu :P
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 15 pro 2011, 15:24

Aby to nebylo jako v tom horroru od Sthephena Kinga, jak se to jen jmenovalo :P jo Tommyknockers :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod JakubCZECH » 15 pro 2011, 20:56

Tak ten jsem neviděl. O co tam jde =D jinak ještě menší dodatek-zvíře to být nemohlo. Byl jsem blízko u cesty kde jezdí i auta. Jinak jak bych popsal tu vidinu =D kouřovitá postava velká jako člověk. Nohy jsem neviděl.
JakubCZECH
Učeň
Učeň

Další

Zpět na Duchové a poltergeist