Duch mi chce dať najavo, že je pri mne?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Duch mi chce dať najavo, že je pri mne?

Příspěvekod wikee » 23 říj 2008, 09:26

Ahoj, mám taký menší problém.... a nikto mi neverí, jedine priatel a dufam, vy ma tiež pochopíte. už niekolko rokov mám pocit, že sa stretávam s duchmi.. ako.. ani nie že stretávam, skrátka cítim niečo v mojej izbe, v dome....niekedy večer, ked už všetci spia, ja nedokážem..akoby tam niekto bol pri mne....neviem to opísať.. a často počujem aj nejaké zvuky, no nikto ma nestrasi.... su to jednoduche zvuky.... klopanie na dverach...na okne..na stole... z nicoho nic spadne nastenka zo steny alebo nieco zo stola, co ani nechapem ako mohlo spadnut....akoby niekto chcel dať najavo, že je tam..aby som vedela, že so mnou, no nic zle mi nechce spravit... Pred dvoma rokmi umrel moj dedko a pred 4 moj najlepsi kamos... je možne, že je to jeden z nich?
Prosím povedzte, čo si o tom myslíte.... Moja rodina hovorí, že si len vymýšlam,ale nie! stáva sa to dosť často a hlavne za posledne 2-3 roky....
Aj vy si myslíte, že nie si len vymýšlam a nie som normalna?

!icon_cryyy! viki
wikee
Školák
Školák

Re: Duch mi chce dať najavo, že je pri mne?

Příspěvekod aldaron » 23 říj 2008, 10:13

Každý môže vnímať duchov rôzne... niekto ich môže vidiet alebo počuť ako ty. Samozrejme ze to môže byť tvoj dedo alebo kamarát, ale nemôžeš si byť istá, stávalo sa ti to aj pred smrťou týchto tvojich blízkych ?
Ja som ryba ničím zvláštna,
zatiaľ čo ty, si hladina morská.
Dovoľ, aby som v tebe mohol plávať.
Dovoľ, aby som mohol každným dňom rokliny tvoje objavovať.
aldaron
Učeň
Učeň

Příspěvekod BuCCi » 23 říj 2008, 10:35

ja si myslim,ze to nemusi byt ani jeden z nich.Ale ak ano,tak chcu ti nieco povedat co nestihli.Zvycajne tak dusa nenajde pokoj.Dedko bude urcite na onom svete a je mu dobre.Ved 3-4 roky na to aby tu bol je dlha doba.Ale naopak to ak zomrie mlady clovek.Vtedy sa deju veci.Skus sa takto vecer len tak spytat.Zapal sviecku a spytaj sa "Si tu?" "Kto si?"..."Ak si dedko daj znamenie" a tak...znie to trochu desivo ale toto musis robit sama.Lebo ak tam vazne nieco je,tak pred niekym inym sa nemusi prejavit... :o)
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod wikee » 23 říj 2008, 15:03

Ahojte. tak najprv na tu prvu otazku.... predtym,ako zomreli sa mi to nestavalo.. len potom sa to zacalo,ale nestava sa to kazdy den....
a ja vyvolavat duchov nechcem,ani nic take.....ja nechcem ich vyrusit, svet duchov...sice ma to zaujima,ale ..ja len neviem co si mam o tom mysliet....mam na to veriť že tam je niekto (nejaky duch) alebo mam počuvať ostatnych, ktori tvrdia ze som blazon?
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod aldaron » 23 říj 2008, 15:30

definuj bláznovstvo... dneska už nič nie je normálne ... Je to na tebe, či sa tej ducharine budeš venovať alebo nie
Ja som ryba ničím zvláštna,
zatiaľ čo ty, si hladina morská.
Dovoľ, aby som v tebe mohol plávať.
Dovoľ, aby som mohol každným dňom rokliny tvoje objavovať.
aldaron
Učeň
Učeň

Příspěvekod wikee » 23 říj 2008, 19:43

No tak nevie, či sa tomu mám venovať, lebo v poslednom case sa tio nejak netava..a niekedy ked to necakam zase pride..takze neviem.... mozno som len jednoducho sprosta....
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod BuCCi » 23 říj 2008, 20:48

pozri....ja neverim na to,ze ak clovek zomrie,tak uz nieje nic....ze proste neexistuje....dusa je vecna..a o tom su aj duchovia :)
tak ako mas neveriacich.....v zivote sa nemodlili a na smrtelnej posteli uz ide do tuheho tak sa modlia o 106.....
kazdy v nieco veri....ja verim v Boha ...no do kostola nechodim...vzdy sa pred spanim modlim......a v duchov a aj na mimozemske civilizacie urcite verim......kde clovek nebol neznamena ze neexistuje....:o)))
[url]Obrázek[/url]
BuCCi
Školák
Školák

Příspěvekod aisha2110 » 24 říj 2008, 07:41

Blázon jednoznačne niesi. keby si bola tak potom som aj ja. Je dosť možné že sú to duchovia ale skôr áno ako nie.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod wikee » 24 říj 2008, 16:25

Ahojte, tak som rada , že si nemyslíte, že mi šíbe, naozaj je to dobre, že ma chapete. Ja tiež verim v Boha ale nechpdim do kostola...ja mam svoj vlastny svet a verim v to čo chcem a nie v to, čo mi povie nejaky farar... Ale to teraz nechajme....som rada, že ti duchovia ma už nechali a dufam, že sa ani nevratia.....
neviem, čo by odo mňa chceli....
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 24 říj 2008, 16:58

No tak oni sa Viki vrátia, tak oni sú tam stále, aj mňa na čas nechali tí čo boli u mňa... a s tým Bohom, som nevedel.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod wikee » 26 říj 2008, 18:35

No hej Maťko, máš pravdu oni sa mi vrátia :( ale nechcem.... ja normalne už neviem čo a kedy spadne ,lebo stale sa to stane nečakane...
'netoptr'
wikee
Školák
Školák

Příspěvekod evelline » 25 kvě 2009, 19:51

wikee podla mna ak citis ze ti to neublizi, a dava ti len najavo ze je pri tebe, ty vnimas ze niekto pri tebe je, ano, ako ked ti kamoska povie VZDY BUDEM STAT PRI TEBE , mozno tvoj niekto strazny, mozno tvoj kamarat ti to tak dava najavo, chce ta chranit, mozno ani o tom nevies, a mozno ta za ten cas pred niecim aj malym vzdy ochranil, mozno aj pred zlymi duchmi, . sesternice sa to stavalo podobne, len jej TO nieco stalo dychalo az na krk. ale mala vzdy pocit ochrany.ked isla z diskoteky, v noci, bola vtedy rada ze ten NIEKTO moze kracat s nou, a vtedy sa nebala ked prechadzala cez park plny fetakov. Ale raz sa odhodlala s nim porozpravat. a riekla mu slova v tom zmysle, ze mu dakuje, ze ju chrani, ale si zela aby ju uz nechal , ze sa o seba postara, a nech odide v pokoji. Ona od tej doby neciti uz ziadnu jeho pritomnost.
evelline
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 31 kvě 2009, 13:55

wikee píše:Ahoj, mám taký menší problém.... a nikto mi neverí, jedine priatel a dufam, vy ma tiež pochopíte. už niekolko rokov mám pocit, že sa stretávam s duchmi.. ako.. ani nie že stretávam, skrátka cítim niečo v mojej izbe, v dome....niekedy večer, ked už všetci spia, ja nedokážem..akoby tam niekto bol pri mne....neviem to opísať.. a často počujem aj nejaké zvuky, no nikto ma nestrasi.... su to jednoduche zvuky.... klopanie na dverach...na okne..na stole... z nicoho nic spadne nastenka zo steny alebo nieco zo stola, co ani nechapem ako mohlo spadnut....akoby niekto chcel dať najavo, že je tam..aby som vedela, že so mnou, no nic zle mi nechce spravit... Pred dvoma rokmi umrel moj dedko a pred 4 moj najlepsi kamos... je možne, že je to jeden z nich?
Prosím povedzte, čo si o tom myslíte.... Moja rodina hovorí, že si len vymýšlam,ale nie! stáva sa to dosť často a hlavne za posledne 2-3 roky....
Aj vy si myslíte, že nie si len vymýšlam a nie som normalna?

!icon_cryyy! viki

ahojky , ty jsi normálná.Co sa týká teho neznameho jeva v izbe asi sa mýlím ale že by to bol "anděl" ????,
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod andika » 22 led 2010, 13:53

Ahoj Viki viem ako sa cítiš aj mne sa stávali také veci keď som bola menšia...ale našťastie už to prestalo..
andika
Školák
Školák

Zpět na Sny