Prosím povedzte, čo si o tom myslíte.... Moja rodina hovorí, že si len vymýšlam,ale nie! stáva sa to dosť často a hlavne za posledne 2-3 roky....
Aj vy si myslíte, že nie si len vymýšlam a nie som normalna?

[/url]

[/url]

wikee píše:Ahoj, mám taký menší problém.... a nikto mi neverí, jedine priatel a dufam, vy ma tiež pochopíte. už niekolko rokov mám pocit, že sa stretávam s duchmi.. ako.. ani nie že stretávam, skrátka cítim niečo v mojej izbe, v dome....niekedy večer, ked už všetci spia, ja nedokážem..akoby tam niekto bol pri mne....neviem to opísať.. a často počujem aj nejaké zvuky, no nikto ma nestrasi.... su to jednoduche zvuky.... klopanie na dverach...na okne..na stole... z nicoho nic spadne nastenka zo steny alebo nieco zo stola, co ani nechapem ako mohlo spadnut....akoby niekto chcel dať najavo, že je tam..aby som vedela, že so mnou, no nic zle mi nechce spravit... Pred dvoma rokmi umrel moj dedko a pred 4 moj najlepsi kamos... je možne, že je to jeden z nich?
Prosím povedzte, čo si o tom myslíte.... Moja rodina hovorí, že si len vymýšlam,ale nie! stáva sa to dosť často a hlavne za posledne 2-3 roky....
Aj vy si myslíte, že nie si len vymýšlam a nie som normalna?
viki

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků