duch mojho deda

Máte nejaké zážitky?

duch mojho deda

Příspěvekod xenia666 » 19 kvě 2011, 12:27

pred rokom mi zomrel pradedo a na jeho pohreb som nemahla ist lebo som ho mala velmi rada ale ked som prisla domov a po niekolkych minutach sa mi zjavil a nevedela som co mam robit a vydela so ze ide do kuchyne a normalne si otvoril chladnicku zobral si uz ani neviem a zmizol......ale preco ked mi zomrela prababka sa mi nezjavila ved som ju mala tak isto rada ako pradeda a este k tomu sa mi zjavil este jeden pradedo a este jedna prababka tak co je to normalne????
xenia666
Školák
Školák

Re: duch mojho deda

Příspěvekod Arpaix » 19 kvě 2011, 13:34

Nebot Vas deda vi ze jste ho mela moc rada, i tak ze jeho pohreb by na Vas pusobil depresivne a proto jste se rozhodla nejit, tak on Vas navstivit a prisel se s Vami rozloucit. Z lednice si vzal neco, co pripominalo jeho zivot na teto zemi, jako na "pamatku" na sve materialni telo, materialni zivot. On se s Vami takto chtel rozloucit a podivat se na Vas.
Vim ze je Vam smutno,ale neplakejte prilis pro neho. Nebot nas smutek zabranuje Dusi oddelit se od tohoto sveta. Smutek lidi pozemrelem drzi jeho Dusi v nasi blizkosti na tomto svete, ale Duse chce del a nechce byt jiz timto svetem vazana. Zemreli, jejich Duse co jsou prilis vazani na tento svet, s k nam vraceji a prosi nas o pomoc aby my jim pomohli na "druhy breh". Duse chce byt volna. Vas deda ted netrpi,a je tam kde mu je dobre! Jiz se netrapi, nema bolesti, nebot bolest a nemoc patri pouze na tento materialni svet a je spjata s materialnim telem. Pokud Duse oddeli se od tela, jiz netrpi.
Pokud vsak placete , tim Duse nemuze od tohoto sveta, je zde a trpi, nebot chce pryc!
To ze se Vase babicka s Vami nerozloucila, neznamena nic, i presto i ona je s Vami.
Zemreli se k nam vraci, jejich Duse nas vidi, i kdyz my neregistrujeme jejich pritomnost. Oni se vraci k nam, i na sve hroby, vidi jak my zijeme..
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Duch mojí babičky

Příspěvekod Zpetrunka » 19 kvě 2011, 21:01

Dobrý večer,potřebuji radu nebo pomoc.Posledního ledna tohoto roku mi umřela babička.Bylo jí 74let.Život měla hodně těžký,děda byl velký alkoholik,babička těžce pracovala.Prostě neměla na růžích ustláno.Když umřela začaly se dít zvláštní věci.Ze začátku jsme to s mojí matkou přičítali nervům ze zármutku ztráty babičky a maminky(myslím maminku mojí mámy,mojí babičku),jenže pak se stalo to že máma jí viděla v zrcadle,myslím že říkala že se to stalo dvakrát.Občas se stane že náš pes kouká v domě ze schodů,nikdo tam není a přesto vrtí ocasem.Jednou se stalo,že jsme viděli ducha na kameře.Teda já u toho nebyla ale můj mladší bratr a máma.Bratrovi je 26let.Můj otec má všude okolo domu nainstalované kamery a jednou bylo to přes den brácha koukal na ty kamery na počítači a viděl někoho v bílém jít do domu.Ta osoba si dokonce otevřela dveře,a tak brácha šel k těm druhým dveřím protože ty jsou zamčené,tak šel otevřít ale nikdo tam nebyl.Když zpětně přehrávali záznam z kamer tak tam nikdo nebyl.Myslela jsem si že nás chce ten duch,možná babička upozornit na to že jsme nevyzvedli urnu.Matka na ní zapomněla.Urnu jsem dala do babiččinýho pokoje,zapálila jsem tam svíčku.Byl chvíli klid.Teď se děje to že zhruba okolo 22hodiny se venku rozsvítí halogen.Každý večer.Ale to by mohli být třeba i kočky.Pokaždé když vejdu do jejího pokoje tak mám šílený mrazení po těle.A zjistila jsem že se celé rodině zdá o mrtvých příbuzných.Mě se neustále zdá o babičče jak umírá a nemůžu jí pomoct,úplně jsem cítila jak ve snu zoufale pláču.Bratrovi se taky o ní zdálo a mému otci se včera v noci zdálo o jeho dědovi,mém pradědovi(je mrtvý 26let).Nevím co se mu zdálo ale prý to bylo ošklivé.Ze snáře vím že tyto sny můžou znamenat že se něco stane,varování,zkouška,nebezpečí.Zajímá mě jestli se dá nějak pomoct duchovi naší babičky protože mi příde že neodešla tam kam měla,že tu uvízla.Existuje někdo kdo by nám mohl pomoct?Dá se nějak zabránit tomu aby se vážně něco stalo v té naší rodině?Prosím poraďte mi.Díky moc
Zpetrunka
Školák
Školák

Re: duch mojho deda

Příspěvekod Arpaix » 20 kvě 2011, 17:57

Dle toho co pisete, Vase babicka byla velmi citlivy clovek, pracovity a mela jiste velmi tezky zivot, pokud jeji muz byl alkoholik. Podle Vasich snu o jejim umirani, vypada ze i velmi trpela v poslednich chvilich zivota na teto zemi. Myslim ze zemrela na nadorove onemocneni, ci podobnou nemoc zpusobujici utrpeni. Je to tak?
Babicka byla velmi fixovana predevsim psychicky na sveho muze i prostredi ve kterem zila,a nebyla casto odloucena od sveho muze, rodiny, domu...a ted je tak, ze ac jiz neni na tomto svete, stale je jeji Duse spojena s timto svetem.
Podle toho co ctu, jeji Duse jeste ani neni oddelena od "perispiritu"/ fluidum ktere poji Dusi s telem"/, to oddeleni Duse od tohoto sveta i telesne schranky muze trvat i tydne, mesice ale i cela leta.
Jsou Duse, ktere citi i rozklad sveho tela /byva vetsina pri umrti sebevrazdy,ale i nahla umrti, kdy Duse neuvedomi smrt tela a iti i utrapy rozkladu tela/.
Vase babicka muze velmi trpet, nebot vypada ze jeji Duse jeste neni oddelena od tela a zije stale s Vami a vraci se "domu". Ona trpi, chce pryc, ja "druhy breh", prosi Vas o pomoc,a proto i Vam ukazuje jak umirala.
Nejhorsi co muzete udelat je smutek! Vas smutek drzi Duse na teto zemi,a Duse chce uz byt svobodna.
Pomozte ji na "onen svet". Ona Vas prosi! Pokud Vam opet jevi, zeptejte se ji co chce. Davejte otazky na ktere mozno odpovedet ANO-NE. Neptejste se ji na Boha, na smrt, na satana- to je velmi nebezpecne.
Zapalte svicku okolo 01 v noci a pomodlete se, odvolejte jeji Dusi, reknete ji , ze JE SVOBODNA!!! Ze muze jit, tam kam chce, ze jeji utrpeni na teto zemi skoncilo.
Nemusi to byt dlouha motlitba. Reknete babicce at se vrati, ze jiz je volna, ma svobodu,a at jde tam, kde ji bude dobre.
Poproste dokonale Duchy, Andely at ji pomohou. Mluvte s babickou klidne,ale razne at se vrati , ze ZIVOT JEJI NA TETO ZEMI SKONCIL! Pomodlim se za ni vecer a zkusim sama za ni se modlit v noci az bude klid. Ziji ve Finsku,ale pro Duse a Duchy neexistuji kilometry. Neni ani jazykova bariera. Zemrely rozumi vsem recem! Pomodlim se po 01. finskeho casu zde v Siilinjärvi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Duchové a poltergeist