Před asi měsícem jsem zkusila vyvolat Napoleona Bonaparte (sama). Myslela jsem si, že jsem ho vyvolala, ale pro uklidnění jsem si říkala, že se mi to nepovedlo. Napoleon je můj velký idol a na tomto fóru jsem četla, že pokud máme rádi nějakou osobu která je po smrti, může se nám zjevovat. Ale spíš než jako přítomnost ducha citím nějakou negativní energii,která ve mě vyvolává paniku a strach (občas se mi zdá, že ji vidím jako rozmazanou siluetu něčeho nekonkrétního, nebo že se mi v pokoji hýbe záclona). Nemohu spát, bojím se když jsem v noci sama doma, bojím se podívat do zrcadla, že tam uvidím něco, čeho se zděsím. Pořád si nejsem jistá, jestli jsem ho opravdu vyvolala a je tam, nebo mám jen tu myšlenku vsugerovanou do mé hlavy.Jsem ráda že bych ho tam teoreticky mohla mít, ale děsím se toho.Moje rodina už zkušenost s duchy má.Jednomu z rodičů jsem to říkala, ale žádné rady se mi nedostalo.
Prosím poraďte, zda-li máte nějakou zkušenost, nebo znáte člověka který se setkal s tímto jevem, budu vám velmi vděčná.