duch nebo myšlenka?

Máte nejaké zážitky?

duch nebo myšlenka?

Příspěvekod ashley.icecream » 13 úno 2010, 18:37

Před asi měsícem jsem zkusila vyvolat Napoleona Bonaparte (sama). Myslela jsem si, že jsem ho vyvolala, ale pro uklidnění jsem si říkala, že se mi to nepovedlo. Napoleon je můj velký idol a na tomto fóru jsem četla, že pokud máme rádi nějakou osobu která je po smrti, může se nám zjevovat. Ale spíš než jako přítomnost ducha citím nějakou negativní energii,která ve mě vyvolává paniku a strach (občas se mi zdá, že ji vidím jako rozmazanou siluetu něčeho nekonkrétního, nebo že se mi v pokoji hýbe záclona). Nemohu spát, bojím se když jsem v noci sama doma, bojím se podívat do zrcadla, že tam uvidím něco, čeho se zděsím. Pořád si nejsem jistá, jestli jsem ho opravdu vyvolala a je tam, nebo mám jen tu myšlenku vsugerovanou do mé hlavy.Jsem ráda že bych ho tam teoreticky mohla mít, ale děsím se toho.Moje rodina už zkušenost s duchy má.Jednomu z rodičů jsem to říkala, ale žádné rady se mi nedostalo.
Prosím poraďte, zda-li máte nějakou zkušenost, nebo znáte člověka který se setkal s tímto jevem, budu vám velmi vděčná.
ashley.icecream
Školák
Školák

Re: duch nebo myšlenka?

Příspěvekod lykantrop » 13 úno 2010, 19:40

Nechtěj znát můj názor na tebe...
Je to smutný, fakt, že jo!
lykantrop

Příspěvekod ashley.icecream » 13 úno 2010, 22:08

lykantrop píše:Nechtěj znát můj názor na tebe...
Je to smutný, fakt, že jo!

proč?napsala jsem něco špatně 'ss13'
ashley.icecream
Školák
Školák

Příspěvekod medved » 13 úno 2010, 22:33

Napsala to ne,ale udělala.Nezahrávej si s něčím o čem nic nevíš.Když vyvoláš ducha,musíš ho zase odvolat což se asi nestalo.Hlavně by mě zajímalo co jsi od toho čekala?
medved
Školák
Školák

Příspěvekod ashley.icecream » 14 úno 2010, 09:21

medved píše:Napsala to ne,ale udělala.Nezahrávej si s něčím o čem nic nevíš.Když vyvoláš ducha,musíš ho zase odvolat což se asi nestalo.Hlavně by mě zajímalo co jsi od toho čekala?

chtěla jsem se zeptat na pár otázek,ohledně na to,jak umřel a jestli očekával od života více.Uvědomila jsem si, že bych to měla říci asi Francouzsky,tak jsem se šla na net podívat na tu základní gramatiku,jenže nic tam nebylo.A řeknu ti, že když jsem ho vyvolávala před měsícem,tak je blbost to teď odvolávat.Jestli tu semnou doopravdy je,tak odvoláním bude chtít znova a znova dále semnou komunikovat,nebo si bude myslet že sním chci komunikovat já.Ale spíš než nesmyslné reakce bych brala nějakou radu nebo pomoc.Nedávala jsem to sem,abych se tím mohla chlubit,ale aby mi někdo pomohl.
ashley.icecream
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 14 úno 2010, 10:03

Myslím, že medved ti pomáha. Vzhľadom k tomu, že o špiritizme nevieš nič, mala by si byť vďačná za každú radu.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod ashley.icecream » 14 úno 2010, 10:08

panter píše:Myslím, že medved ti pomáha. Vzhľadom k tomu, že o špiritizme nevieš nič, mala by si byť vďačná za každú radu.

tak vám opravdu všem děkuji.vidím že tohle fórum je plné ochotných lidí.A to že o tom nic nevím? Tohle nebyl první duch kterého jsem vyvolala.Nikdy jsem stím problémy neměla.Poprvé v životě se něco posralo a já jsem ta nejhorší.
ashley.icecream
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 14 úno 2010, 10:40

Když jsi káča...
Osobně se těmhle věcem raději vyhýbám. Napadlo tě třeba, že řešením těchto tvých problémů se stáváme i my jejich součástí?
Jsme ochotní, opravdu jsme... Ale co ti na tohle můžu říct? Proč jsi to udělala, toť za hranicemi mého chápání... Někdy vás, ty "vyvolávače" fakt nechápu. Sranda, co? Jó sranda, než přijde první bobek ze strachu...

Strach ze zrcadla, to máš z filmů, tam je to furt...

Pochopil bych, kdyby jsi o tom nic nevěděla, ale napsala jsi, že tvá rodina už něco takového zažila a přesto jsi do toho šla... Jó ta sobeckost viď. Já chci, já chci vědět, já já já chci chci chci. Ale chtěl to on?

Co si nadrobíš, to si sežereš.
Nikdo to za tebe dělat nebude. Nejdřív mysli, pak konej (výjimku tvoří slova tvého srdce).
lykantrop

Příspěvekod ashley.icecream » 14 úno 2010, 11:22

lykantrop píše:Když jsi káča...
Osobně se těmhle věcem raději vyhýbám. Napadlo tě třeba, že řešením těchto tvých problémů se stáváme i my jejich součástí?
Jsme ochotní, opravdu jsme... Ale co ti na tohle můžu říct? Proč jsi to udělala, toť za hranicemi mého chápání... Někdy vás, ty "vyvolávače" fakt nechápu. Sranda, co? Jó sranda, než přijde první bobek ze strachu...

Strach ze zrcadla, to máš z filmů, tam je to furt...

Pochopil bych, kdyby jsi o tom nic nevěděla, ale napsala jsi, že tvá rodina už něco takového zažila a přesto jsi do toho šla... Jó ta sobeckost viď. Já chci, já chci vědět, já já já chci chci chci. Ale chtěl to on?

Co si nadrobíš, to si sežereš.
Nikdo to za tebe dělat nebude. Nejdřív mysli, pak konej (výjimku tvoří slova tvého srdce).

Já už jsem říkala,že jsem to nevyvolávala ze srandy.Omlouvám se za nezdvořilost.
Vím, že jsem tenkrát hodně riskovala a taky si to teď sežrala.Jenže já opravdu nevím co mám dělat.
Mě by ani tak nevadilo, že jsem ho vyvolala a byl stále semnou /jak už jsem psala/.A teoreticky si myslím,že už je to dost dlouho co jsem ho vyvolávala.Za tu dobu už by dělal něco horšího,než se zjevoval jako energie,která se mi mimochodem zjevila dneska v noci zase.Sice vím to, že u ducha člověk nikdy neví.Snad třeba cítí to, že se opravdu o jeho život zajímám a jsem tak trochu do toho chlapa blázen.Ráda bych to odvolala, ale pár lidí /co stím mají také zkušenost/ mi řekli,že sním nemám komunikovat.Zas...já nevím,něco zkusím.Ještě jednou se omlouvám
ashley.icecream
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 14 úno 2010, 12:26

Když s ním nebudeš komunikovat, neodejde.

Dovol mi menší sled přísloví:
1) Líná huba, holé neštěstí.
2) Kdo se neptá, nic se nedoví.
3) Kdo se moc ptá, moc se dozví.
4) Kdo chce moc, nemá nic.
5) Oko za oko, zub za zub.
lykantrop

Příspěvekod medved » 14 úno 2010, 14:19

ashley.icecream píše:
medved píše:Napsala to ne,ale udělala.Nezahrávej si s něčím o čem nic nevíš.Když vyvoláš ducha,musíš ho zase odvolat což se asi nestalo.Hlavně by mě zajímalo co jsi od toho čekala?

chtěla jsem se zeptat na pár otázek,ohledně na to,jak umřel a jestli očekával od života více.Uvědomila jsem si, že bych to měla říci asi Francouzsky,tak jsem se šla na net podívat na tu základní gramatiku,jenže nic tam nebylo.A řeknu ti, že když jsem ho vyvolávala před měsícem,tak je blbost to teď odvolávat.Jestli tu semnou doopravdy je,tak odvoláním bude chtít znova a znova dále semnou komunikovat,nebo si bude myslet že sním chci komunikovat já.Ale spíš než nesmyslné reakce bych brala nějakou radu nebo pomoc.Nedávala jsem to sem,abych se tím mohla chlubit,ale aby mi někdo pomohl.

Nesmyslné reakce?Holčičko nesmysly děláš jen ty a pokud si myslíš že odvolat ho je blbost,tak slovy lykantropa - sežer co sis nadrobila a já ti přeju dobrou chuť.
Také bych přidal přísloví:
Chytrému napověz a hloupého nakopni
medved
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 14 úno 2010, 20:02

Tak to přísloví sedí ;)
Miluji přísloví... čpí z nich síla, moudrost a pravda!
lykantrop

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 16:02

napoleona bonaparte no ja som už počula všeličo videla všeličo ale tak toto :D :D :D (viem nieje to smiešne ale)
Keď si chcela niečo o ňom vedieť však predsa existujú knihy , životopis atď , si si dúfam vedomá toho že to vôbec on nieje ...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod jennie1 » 17 bře 2010, 16:44

Tak ti nevím..říkáš,že už nějaké zkušenosti máš,ale zároveň si myslíš, že není nutné tohoto ducha odvolat,což si trochu odporuje.
Chápu, že můžeš mít v sobě spoustu otázek, na které se chceš dotyčného zeptat, ale měla bys mít na paměti, že se vyvoláváním pouštíš na tenký led a pokud se do toho pustíš, mělo by to být za přítomnosti osoby, která ví jak na to a tím myslím nejen jak ho přivolat, ale i jak ho odvolat, což nemusí být tak jednoduché.
Než začneš s vyvoláváním, musíš mít jasno v tom, proč to děláš,co od toho očekáváš a být připravená, že se může stát něco, co jsi nechtěla a být připravená nést eventuální následky.
Navíc duchové a další bytosti nepotřebují, abys na ně mluvila jejich původním jazykem,komunikace funguje na mentální úrovni, tedy telepaticky a pokud s tebou bude chtít komunikovat, porozumíte si i bez konkrétního jazyka.
Potíže, které popisuješ mohou být samozřejmě i vyvolané autosugescí,že podvědomě víš, že jsi něco neudělala správně a že by se ti mohlo To něco zjevovat tímto způsobem.
Ale předpokládejme, že to opravdu je způsobené duchem nebo jinou energií..opravdu je nutné se obrátit na někoho, kdo ti pomůže s jejím odvoláním, někdy je to snažší, jindy těžší.
Píšeš, že by ti ani nevadilo, kdybys ho vyvolala a on byl pořád s tebou..A ptala jsi se taky sama sebe,jestli by to chtěl On?
Ať už jsi vyvolala kohokoli nebo cokoli, odvolala jsi ho z jeho světa a měla by ses chovat podle toho, protože to ty po něm něco chceš, ne on po tobě.
Nechci tě urazit ani odradit. Naprosto chápu tvé nadšení pro věc, tvou zvědavost, tvé nutkání zjistit co zjistit chceš.
Pokud je to pro tebe tak důležité, zkus na tom pracovat,prostudovat vše dostupné a až pak se vrhnout do téhle sféry.
Když se při tomhle počínání budeš chovat uvážlivě,trpělivě a pokorně,může se ti to podařit.
Všechno je to na tobě, doufám, že najdeš to, co hledáš :-)
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 22:55

to co jsi tady napsala,nediv se těmhle zděšeným reakcím!!!kdo by dneska chtěl vyvolát sám od sebe ducha???a ty píšeš že by ti nevadilo si i nechat!!!bude ti ubírat tvojí energii,budeš z toho šílet!už ted se bojíš!!a vůbec nevíš koho nebo co jsi vlastně vyvolala!!! :krec:
napolen žil v jiné době,možná tě přihahují velké historické osobnosti,míváš je jako vzor chceš se snima ztotožnit.
ale vůbec se ti divím,že jsi do toho šla sama,a úplně po hlavě dolů.já většinou pomáhám lidem se duchů zbavit,ale ty si neuvěřitelný opak.jedno ti vřele doporučuji-odvolej to co jsi si přivolala!!jinak to bude mít následky a pak by mohlo být i pozdě.myslím to stebou dobře,a nebudeš se potom muset bát ve vlastní pokoji,to mě nebavilo.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist