duch

Máte nejaké zážitky?

duch

Příspěvekod aischa1 » 11 úno 2010, 13:18

Ahojte potrebovala by som aby mi niekto pomohol.Ešte pred rokom sa mi stala velmi zvlastna vec. Dostala som od svojej kamaratky istu knihu a v nej bolo o spriaznenej duši. Na konci knihy bol navod ako zistit kto je moja spriaznena duša. Skusila som to viac krat no nič sa nestalo tak som si aj pomyslela že dalšia hlupost. no potom sa začali diat čudne veci ,počula som kroky na chodbe a vždy som mala pocit akoby niečo pri mne bolo. tak o par dni som sa raz v noci zobudila na to ako ako by ma niečo držalo a nemohla som sa nadychnut.snažila som sa s celych sil sa s toho dostat . po istej chvili sa mi to aj podarilo. odvtedy sa moj život zmenil.začala som sa spravat zvlastne , vždy som bola nazlostena a nespokojna . kričala som po každom proste moje okolie ma začinalo neznašať a ja som si to vobec neuvedomovala že somnou niečo je. potom po mesiaci mi začalo byt strasne zle .vždy som mala hrozne sny o smrti a tak a jedna vec ma zaražala vždy som sa budila v ten isty čas dnes si to už presne nepamatam ale asi tak 1.15 .mama mi navrhla či by som nesla k jednemu panovi a ten mi vraj pomože niečo ako bylinkar alebo tak...a ja som to stale odkladala aj ked som citila že to musim urobit. po čase som šla .on sa ma opytal či som nevyvolavala duchov alebo tak..a ja som si v tej chvili nespomenula na tu knihu preto som povedala že nie...no on začal niečo robit ani neviem čo a ja v tej chvili mi začali tiect slzy.vraj som si privolala nejakeho mojho mrtveho pribuzneho. on mi povedal aby som sa vždy modlila . potom ako som odtial vysla. som sa citila neskutočne stastna. bol to neskutočne super pocit. no teraz sa to deje mojmu priatelovi pritom nič take nerobil ale vždy sa budi o 3.10 a počuje pri sebe niekoho a citi chlad...nemožete mi pomoct?neviem čo to može byt a ako sa s tym da skoncovat. budem rada ak sem napisete nejake zaujimave rady.
aischa1
Školák
Školák

Re: duch

Příspěvekod panter » 14 úno 2010, 18:56

Ahoj, na tvojom mieste by som zašiel znovu za tým pánom. Keď pomohol tebe, tak snáď pomôže aj tvojmu priateľovi.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod aischa1 » 15 úno 2010, 10:41

dakujem ti za radu...musime s tym niečo urobit len to je ten problem že moj priatel na take veci neveri...je mi to pride prilis prehnane...ale dakujem:)
aischa1
Školák
Školák

Příspěvekod ghosthunter » 27 úno 2010, 11:39

aisha: ja by som mozno isiel na to inak. skusil by som ist za miestnym fararom& a poprosit ho ci by neprisiel vysvatit dom. Pocul som o vela pripadoch ze to pomohlo tak mozno to pomoze aj tebe.
ghosthunter
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 06 čer 2010, 23:17

můžeš použít i santlovou tyčinku-ta odhání duchy, vyčistí negativní energie.posvět svědcenou vodou svůj pokoj kde spíš.a všechno kde se nebudeš cítít dobře.spi z růžencem do té doby než to zmizí.házej sůl po přízracích.a kdyby to nepomohlo napiš mi já ti pomohu co a jak dál.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist