od Euronymous » 24 lis 2011, 18:31
Neviem ci si to mam nejak spajat s duchmi alebo niecim podobnym ale v poslednej dobe sa so mnou deju zvlastne veci. Tak napriklad: Bavim sa s kamaratom uplne normalne, a odrazu sa mi prudko zmeni nalada, ako keby som to nebol ja, zacnem byt agresivny a protivny a uz som v tej chvili povedal veci ktore by som dobremu kamaratovi urcite nepovedal, to trva nejaky cas a ked som chvilku zase sam a v klude tak to prejde, deje sa to hocike, je mi normalne dobre a zo sekundy na sekundu si zacnem hovorit ako vsetko nenavidim a prejde ma to tak nahle ako to zacne.Dalej sa mi obcas stane ze hned rano ked sa zobudim predvidam udalosti dna. Pred par dnami som nahle vstal a neviem preco som si pre seba povedal ze cestou do skoly stretnem znameho ktoreho som asi 3 roky nevidel. a ze spoluziacke co sedi vo vedlajsej lavici dnes pride zle a odyde zo skoly. Obydve veci sa splnili uplne dokonale. Viem ze su to uplne malickosti ale vyplnili sa uplne presne. Mozno si hovorite ze som len naladovy ale mam 17. Zachvilku 18 a myslim ze pubertu uz mam za sebou. Nikdy sa mi nic taketo nedialo,podotykam ze som nikdy nevyvolaval duchov ani nic podobne, ani som pri nicom takom nebol pritomny. A naposledy som vstupil do stareho rozpadnuteho domu kde niekto zomrel ked som mal 13. Mozno mam len zbytocne starosti ale radsej sa tu na to spytam ako by som to neskor mohol lutovat.