od Arpaix » 27 zář 2011, 00:34
Myslim to same jako Sam. Netrpi nekdo se zdravim? Necitite napriklad zapach v dome? Pokud ne, tak toto muze byt tim, ze Duse tech lidi jsou jeste v tom byte,.Myslim ze nejedna se o "nemrtve",ale o normalni obyvatele "onoho sveta", kteri jsou zesnuly a jeste jejich Duse v tom byte. Myslim ze toho neni treba se bat. Duse zemrelych navstevuji mista, kde v hmotnem zivote zili, zemreli, ci misto melo nejakou dulezitost v jejich zivote. I Duse velmi radi navstevuji sve pohrby, chodi na svuj hrob. Toto je normalni. Stari lide, kteri zili v byte dlouho a maji vzpominky, tezce po smrti tela louci se,a tak se vraci i na svuj "oblibeny gauc". Oni vi ze jiz telesne neziji, ale Duse citi stesk i nostalgii vratit se do zivota na teto zemi i do sveho bytu. Ja ziji,ale i ja se ve svych snech rada vracim do sveho mesta i domu v Carcassonne v Terre d´Aude. Ano, ziji ve Finsku,ale nikdy ze mne Fin nemuze byt a styska se mi po Francii-a tak ve snu se ma Duse oddeli od spiciho tela a ja cestuji po Francii a vracim se domu! Tak toto je prave u zesnulych!! Oni vi ze jsou jiz jinde, ale z nostalgie kterou citi i Duse, se vraceji na misto. U mne- me telo je ve Finsku,ale ma Duse zustane navzzdy ve Francii. To je ten stejny effet u zemrelych, podobobne jako u nas zivych, kteri zijeme mimo vlast. Ja hned jak usnu, vracim se do La Provence,a i kdyby moje telo zmrzlo ve Finske taiga- ma Duse se hreje na slunci u Carcassonne. Toto je presne u zemrelych. Nemejte strach, to je normalni jev.