Duch v bytě?

Máte nejaké zážitky?

Duch v bytě?

Příspěvekod adela22 » 26 zář 2011, 21:08

Ahojky!Chtěla bych poprosit o radu.Bydlíme v bytě po starších lidech,kteří tu zemřeli.Potřebovala bych pomoc zjistit jesli tu jsou jejich duchové?Máme totiž králíka a ten nám jenou za čas přesně po jedné hodině ráno začne dupat a pak ve tři vůbec nevim co si mám o tom myslet?Hlavně už je to 2 králík a ten první to dělal taky a v přesně v té samé hodině!Přítel už jednou v noci prý viděl bílou postavu na gauči?děkuji za rady
adela22
Školák
Školák

Re: Duch v bytě?

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 zář 2011, 21:29

Můžeš se domluvit se skupinou EPRV 777, kluci by to mohli přeměřit. Nebo tu máme aktivního nekromanta jménem Arpaix, ta určitě napíše :) a co se týče mé maličkosti, tak bych mohl rozepsat nějaký ze svých stále omýlaných rituálků, ale nejdřív by chtělo zjistit, zda jde opravdu o "spirituální" entitu a ne něco jinného. V tomhle ohledu není odvěci se trošku víc rozepsat. Například zda nikdo z rodiny netrpí od doby přistěhování zdravotní obtíží, zda nedochází k úbytku energie a další okolnosti :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 27 zář 2011, 00:34

Myslim to same jako Sam. Netrpi nekdo se zdravim? Necitite napriklad zapach v dome? Pokud ne, tak toto muze byt tim, ze Duse tech lidi jsou jeste v tom byte,.Myslim ze nejedna se o "nemrtve",ale o normalni obyvatele "onoho sveta", kteri jsou zesnuly a jeste jejich Duse v tom byte. Myslim ze toho neni treba se bat. Duse zemrelych navstevuji mista, kde v hmotnem zivote zili, zemreli, ci misto melo nejakou dulezitost v jejich zivote. I Duse velmi radi navstevuji sve pohrby, chodi na svuj hrob. Toto je normalni. Stari lide, kteri zili v byte dlouho a maji vzpominky, tezce po smrti tela louci se,a tak se vraci i na svuj "oblibeny gauc". Oni vi ze jiz telesne neziji, ale Duse citi stesk i nostalgii vratit se do zivota na teto zemi i do sveho bytu. Ja ziji,ale i ja se ve svych snech rada vracim do sveho mesta i domu v Carcassonne v Terre d´Aude. Ano, ziji ve Finsku,ale nikdy ze mne Fin nemuze byt a styska se mi po Francii-a tak ve snu se ma Duse oddeli od spiciho tela a ja cestuji po Francii a vracim se domu! Tak toto je prave u zesnulych!! Oni vi ze jsou jiz jinde, ale z nostalgie kterou citi i Duse, se vraceji na misto. U mne- me telo je ve Finsku,ale ma Duse zustane navzzdy ve Francii. To je ten stejny effet u zemrelych, podobobne jako u nas zivych, kteri zijeme mimo vlast. Ja hned jak usnu, vracim se do La Provence,a i kdyby moje telo zmrzlo ve Finske taiga- ma Duse se hreje na slunci u Carcassonne. Toto je presne u zemrelych. Nemejte strach, to je normalni jev.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod skupina EPRV777 » 27 zář 2011, 12:58

Dobrý den.
Chtěla by jste vyšetřit tento jev i s vyčistěním prostor a odvedením duší.
Toto provádíme po celé ČR.
Jestli chcete tak nám napište na adresu EPRV777@seznam.cz nebo zavolejte na centrálu 723039250 nebo náš skype jaroslav.eprv777
Myslím si že by jsme Vám mohli pomoci.
skupina EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Martin108 » 27 zář 2011, 13:21

Králík obecně řečeno dupe, když se něčeho bojí, nebo vyhrožuje.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod skupina EPRV777 » 28 zář 2011, 10:23

Koukej jak nám dupou králíci :DDD
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 zář 2011, 13:59

Mě králící nedupou, žádný nemám :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 28 zář 2011, 14:57

Já také ne ale jinde je mají a dupou.
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 zář 2011, 15:56

Tak to potom je v okolí někde kuna :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 28 zář 2011, 16:32

Ale kuna dělá větší rambajs.
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 28 zář 2011, 16:57

To jo, každopádně zpět k tématu :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 01 říj 2011, 02:41

Zvirata citi pritomnost entit lepe nez my, maji lepsi vjemy, cich, i cit. Ale toto neni nebezpecne, jen Duse vraci se na mista, ktera jim byla znama a blizka, na mista kde zili v materialnim zivote pred smrti. Neni to nebezpecne, je to normalni, Duse zemrelych jsou mezi nami,a zvirata je vnimaji.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod skupina EPRV777 » 01 říj 2011, 11:30

Psi jsou velice citliví a kočky je vidí.
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 01 říj 2011, 13:35

Kocky tyto entity vidi, to mate pravdu. Psi citi, ale kocka ma asi nejlepsi vjemy jak zrak tai i cich. Sama mam 2 kocoury rasy ragdoll.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 říj 2011, 01:29

Já jsem kdysi energie cítil, jo jo kde ta léta jsou :P
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod tyna » 23 říj 2011, 11:55

Ahoj všichni
Bydlím s přítelem v bytě po staré paní, která zemřela už dva roky. Nikdy jsme s ničím neměli problémy. Asi poslední měsíc se však u nás dějí zvláštní věci. Ozývají se rány, samy od sebe se zavírají a otevírají dveře. Nejvíce se toho děje v obýváku, který téměř nepoužíváme. Samo se rožíná a zhasí světlo. žádný počítač tam nefunguje normálně, topení se samo zesiluje a zeslabuje. Sošku žirafy kterou jsem dostala od přítele na výročí jsem našla jednou ráno s uraženou hlavou. Přítel v té místnosti viděl kouřovou postavu. Mě budí ze spaní chladné doteky a hlasy. Mám zvláštní sny. Poraďte nám někdo prosím. Cítím se tam zle. Zbalili jsme si věci a bydlíme už týden po známých. Oba se bojíme tam spát.

Tyna
tyna
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist