Zdravím Vás. Jsem tu novej, takže je možný že tu nějaké téma s fotkama na tohle je. Trochu jsem tu listoval a našel něco o orbech. O duchy se už zajímám dost dlouho, taky o klinickou smrt atd. No před roke, jsme šli fotit ze srandy s kámošem na hřbitov a viděli jsme tam spousty obrazců, takové koule a kolem nich kruh, něco jak buňka. Některé úplně zářily a některé byly slabé až skoro průhledné. V něktrých jsme viděli aji obličeje nebo to tak aspoň vypadalo. Koukám na tohle téma hodně na net a většinou se to zpochybňuje prachem, nebo odrazy, ale proste před hřbitovem nic a na hřibtově to začlo a navíc jsme tam vyfotili úplně žluté, možná trochu oranžové....koule jako slunce zářilo to fakt jak svina, bylo to mezi hroby....no ale teď k té věci. Pošlu sem odkaz na mé album kde jsme nahrál fotky ze dneška. Má přítelkyně si stěžuje hodně na různé zvuky po bytě, chůze, občas nějaké rány a zvuky....napadlo mě vzít foťák a zkusit nafotit pár fotek, vona na to taky trocha věří. Pár fotek nic, fotil jsme třeba jedno místo pořád, nic se nedělo a najednou se to začlo objevovat. V tom albu to uvidíte, třeba 3 fotky a na jedné to je, na druhé zase jinde....zajímá mě jestli jsou to fakt orby? Je to pár vybraných fotek kde to je vidět nějvíc. Jak říkám, udělali jsme 20 fotek jednoho místa a nic a potom se to začlo objevovat! Pak třeba 10 fotek nic a na 5 to je a pokaždý jinde, na jedné mám zachycené jak to je na zdi a na druhé fotce je to na samé zdi o kousek dál......a chci se zeptat, jsou to tedy orby a máme se toho bát?
http://fotoalba.cz/alba/Klobliha/2298611