Duchové??

Máte nejaké zážitky?

Duchové??

Příspěvekod Kobliha » 14 úno 2011, 01:18

Zdravím Vás. Jsem tu novej, takže je možný že tu nějaké téma s fotkama na tohle je. Trochu jsem tu listoval a našel něco o orbech. O duchy se už zajímám dost dlouho, taky o klinickou smrt atd. No před roke, jsme šli fotit ze srandy s kámošem na hřbitov a viděli jsme tam spousty obrazců, takové koule a kolem nich kruh, něco jak buňka. Některé úplně zářily a některé byly slabé až skoro průhledné. V něktrých jsme viděli aji obličeje nebo to tak aspoň vypadalo. Koukám na tohle téma hodně na net a většinou se to zpochybňuje prachem, nebo odrazy, ale proste před hřbitovem nic a na hřibtově to začlo a navíc jsme tam vyfotili úplně žluté, možná trochu oranžové....koule jako slunce zářilo to fakt jak svina, bylo to mezi hroby....no ale teď k té věci. Pošlu sem odkaz na mé album kde jsme nahrál fotky ze dneška. Má přítelkyně si stěžuje hodně na různé zvuky po bytě, chůze, občas nějaké rány a zvuky....napadlo mě vzít foťák a zkusit nafotit pár fotek, vona na to taky trocha věří. Pár fotek nic, fotil jsme třeba jedno místo pořád, nic se nedělo a najednou se to začlo objevovat. V tom albu to uvidíte, třeba 3 fotky a na jedné to je, na druhé zase jinde....zajímá mě jestli jsou to fakt orby? Je to pár vybraných fotek kde to je vidět nějvíc. Jak říkám, udělali jsme 20 fotek jednoho místa a nic a potom se to začlo objevovat! Pak třeba 10 fotek nic a na 5 to je a pokaždý jinde, na jedné mám zachycené jak to je na zdi a na druhé fotce je to na samé zdi o kousek dál......a chci se zeptat, jsou to tedy orby a máme se toho bát?

http://fotoalba.cz/alba/Klobliha/2298611
Kobliha
Školák
Školák

Re: Duchové??

Příspěvekod pentagramové oko » 14 úno 2011, 02:22

Neměla jsem z těch fotek dobrý pocit,řekla bych že tam jsou orbi,
ale jde na mě z toho tísen,něco tam určitě máte a není to moc dobrý.
co vás to napadlo jít fotit hřbitov,ted jste si mohli něco přitahnout domů
a to něco není moc přátelský.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Kobliha » 14 úno 2011, 09:45

No dnes jsem se dozvěděl, že v bytě než se tam nastěhovala mama s přítelkyní tam žila rodina a jejich matka byla schyzofrenik a otrávila se v tom bytě. Její manžel dělal dluhy, měl spoustu soudů a měl jít do vězení, tak se prej zamkla v bytě a ukončila to. Neměla si z toho dobrý pocit? Takže něco zlého? Tyhle poletující orby ale nic nedělají ne?

No a s tím hřbitovem, ani nevím jak to začlo, jestli zkouška nebo nějaký dokazování....ale začlo to a pak to pokračovalo a obešli jsme hodně hřbitovů. Pokaždé úspěchy a neuvěčitelný, u nás máme spoustu starých hřbitovů. Na jedné fotce se objevila i starší žena u hrobu. No nicméně asi jsem přitáhl nějakýho novýho nájemníka? tak to ten zmetek poletí, nikdo u mě žít aniž neplatil nájem nebude !smejesa!
Kobliha
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 15 úno 2011, 00:32

připadá ti to usměvný ale duchové zas tak zabavní nejsou.
když se rozuří ,bydlíte tedy v hodně negativním prostředí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Kobliha » 15 úno 2011, 19:56

óóóó ne, usmevny mi to nepripada. To bylo jen tak na ulehceni situace:-) No hele a da se nejak zjistit co v tom byte muze byt? nebo jestli se to vubec postupne zhorsovat az na pocitovani jejich pritomnosti? Zatim se tam moc nedeje, teda obcas prej nejakej zvuk nebo tak, ale ze by tam strasilo ne. Spis by me zajimalo co, nebo teda kdo to tam s nama je
Kobliha
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 15 úno 2011, 20:33

K tomuto myslím že je názorná ukázka ve filmu bytost znásilněná duchem.Někde jen bytost.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod chmatak » 15 úno 2011, 21:08

Klidně jste si z toho hřbitova mohli něco přinést na to mě už jedna čarodejnice upozorňovala, jako mladý jsme chodili pít v noci na hřbitov a ona mi vysvětlila, že pod vlivem různých látek ( alkoholu, drog ) se naše duše otevírá a je náchylná na různé útoky zvenčí, takže tím žejsme třeba byli ožralý na hřbitově, tak si na nás mohl prý sednou klidně nějaký duch, který za života rád pil a mohl začít skrz nás parazitovat, to pak způsobuje změny v chování ve všem.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 19 úno 2011, 01:16

chmaták=velice dobrá odpoved,já si to myslím taky,proto
hřbitovy zásadně nevyhledávám,mrtvý mjí odpočívat v poklidu.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod kubizna » 19 úno 2011, 01:42

Ano,na netu se tyto fotky zpochybnuji a ja ti reknu proc.Vsechny jsou focene s bleskem,proti slunci nebo jinemu zdroji svetla a nebo se spinavym objektivem.Tvoje fotky jsou focene v interieru s bleskem,kde se vetsinou docela dost viri prach.Tudiz,odraz svetla.Ja nejsem zadny skeptik co se duchu a podobnych veci tyce(jinak bych tu nebyl),ale tohle honeni se za senzaci mi prijde docela trapne.Proste kdysi se fotilo na kinofilm a vzniklo mraky fotek s duchama tim,ze se jedna fotka prefotila druhou.Dnes je mraky levnych a nekvalitnich digitalnich fotaku a vznikaji fotky s orby.
Všechno se da logicky vysvětlit.
kubizna
Školák
Školák

Příspěvekod Kobliha » 01 bře 2011, 15:32

no videl jsem spoustu nepovedenych fotek, vim jak tzv. orbi nejakych honilku vypadaji, pokud treba fotili v prasnem prostredi, nebo za vlhkeho pocasi tak jich tam bylo mraky, stovky, tisice....ja nikdy nerekl ze tam je duch, ptal jsem se jestli to jsou duchove, nebo ty tzv. orbi. Tak me to neveklaaaadeee ze se honim za nejakou senzaci. Za dalsi, prach nebo jakykoli odlesk si myslim vypada trochu jinak, zadivej se poradne.....co se tyce tvaru je to naprosto dokonale, jsou tam dva ...rekneme orbi, oba vypadaji stejne, jeden mensi, jeden vetsi....myslim ze pokud by to byl prach, nebo cokoli jineho je to neforemne a nema to jasny tvar jako tohle, pokazde to vypada stejne, na kazde fotce.....za dalsi. Tech fotek mam spoustu, chces mi rict ze tam mam dve mouchy, ktere sou zaprasene a cestuji si jen tak po obyvaku? !smejesa! promin ze se tomu smeju ale prijde mi fakt zvlastni ze pri zaple spoustu na 10 snimku za sebou to na 5 neni a na dalsich 5 to je a pokazde jinde jako by to cestovalo....jednou u zeme, jednou nahore, jednou zase u zeme atd....no ale ted to vypada ze uz se fakt honim za senzaci.Jak rikam, ptal jsem se jen co to je, ja tu neprisel s tim ze sem vykrikoval ze sem nafotil duchy.....

No a k tomu hrbitovu. Za prve uctu k mrtvym mam az velkou z toho vyvodim fakt, ze na hrbitov jsem nesel v zadnem pripade ozralej ani pod zadnou latkou. Za prve mam vek a nepotrebuju chlastat a brat nejake latky. A navic jsem sportovec, takze fakt ne. Na hrbitov jsem sel ze zvedavosti, protoze muj kamarad tam chodi v lete casto, pry cerpa energii nebo co:-) Nechovali jsme se jak hovada, nebrali tam chlast, zadne drogy...zkratka nic. Takze domu jsem si urco nic nepritahl.....ani po ceste, treba nejakou milenku !!((
Kobliha
Školák
Školák

Příspěvekod kubizna » 01 bře 2011, 23:14

Ptal jsi se,ja ti odpovedel.To ohledne honeni se za senzaci bylo spise obecne a ne cilene na tebe.Poradim ti,az se ti priste povede nejaky "Orb" vyfotit,vypni na fotaku blesk a vyfot mi ho znova.Ja jsem totiz jeste tohle vyfocene bez blesku nebo nefoceno proti zdroji svetla nevidel,takze jsem docela zvedav na vysledek.Co se tyka tech tvaru,bude to asi podobne jako hodit kamen do vody.Je jedno jaky ma tvar a velikost,na hladine vzdy vzniknou kruhy.
Všechno se da logicky vysvětlit.
kubizna
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist