od Terka » 03 črc 2011, 21:00
Zdravím :) Potřebovala bych poradit. Už několik let jezdíme ke strejdovi na barák, poslední půl rok jsem tu víc než doma. Během nějakých 3 měsíců zpátky jsem začli já, matka a strejda vnímat pohyby stínů po domě, je slyšet chůze, bouchání, vidět bílé a černé "koule" které hned mizí, dokonce se nám poslední týden i sami rozsvěcí světla v garáži a na chodbě, tam kde nikdo není a občas se otevírají dveře. pes vždycky histericky štěká a to je venku na zahradě. Dokonce když jsme s matkou odjeli na den domů a strejda tu byl sám probudil se v noci a u nohou mu seděla podle jeho slov ošklivá postava, černá, dívala se na televizi, pak se na něj otočila a zmizela. Problém je i v tom, že se nám špatně spí, jsme pořád unavení. Dá se říct, že máme magii v rodině, praprarodiče pocházejí z Ruska a babičky uměli čarovat. Strejda těmto věcem hodně věří a mívá předtuchy, matka se věnuje vyvolávání duchů a mluvení s anděli, sestra tarotu a já kyvadlu a začínám s astrálním cestováním. Byli jsme se radit u naší známé,je čarodějka a umí hodně věcí a docela se v tom vyzná, poradila nám sůl a zapálení bílých svící v každé místnosti, ale podle mně to nezabralo. Myslíme si, že kromě duší, o kterých víme, že jsou občas s námi jsou tu ještě jiné, zlé... domníváme se proto, že strejdovo syn (13 let) jen kradl, dělal vše nejhorší a několikrát byl i v diagnostickém ústavu, kde by teď měl být natrvalo a ty černé "koule" se pohybovali po domě když on byl doma, jenže vzhledem k tomu, že je pryč a nic se nezmenilo nevíme proč se to v domě stále drží... Nevíme jistě zda jde o duchy nebo nějakou energii, každopádně je to nepříjemné. Můžete někdo poradit co máme dělat??